Może ktoś wie co chodzi. Próbuje zejść z cmentarza na swoje stare uni. Ale wyskakuje mi że "Dane uniwersum exodusu są błędne"
Cmentarz
-
- 12.0.21
- Pedri
-
-
A stare uni jeszcze istnieje?
-
musisz napisać ticketa do angielskiego supportu żeby przenieśli twoje konto ręcznie na dane uniwersum docelowe
-
Tak istnieje. To napiszę do Angoli. Dzięki
-
Wystarczy napisać na nasz Support bo i tak gdy napiszesz do nich przekierują zgłoszenie do nas
-
Napisałem. Kazali czekać do końca UF. Dziwne to jest 🤔
-
Wystarczy napisać na nasz Support bo i tak gdy napiszesz do nich przekierują zgłoszenie do nas
Szczęść Boże i ratuj się kto może!
Bardziej bym się skłaniał ku napisaniu do Finów lub Duńczyków, bo może Oni nie przekierują tego do Was, ponieważ wtedy koło by się domknęło i wyjdzie na to samo
Prosiłbym też abyś odpisała w tym wątku:
Piloty naprowadzajace flote na złapany pod falanga FS
A nie tylko tam gdzie, że tak "powiem"/napiszę jest Ci wygodniej, bo nie musisz się z niczego tłumaczyć
( <---to taka ironia do Twojej emotki jak coś
)
Pozdrawiam serdecznie!
-
Ja to tu tylko zostawię; Fuzja serwerów - czerwiec 2025
-
Ja to tu tylko zostawię; Fuzja serwerów - czerwiec 2025
Ja rozumiem i to był tylko taki żarcik jak coś
Co nie zmienia faktu, że bardziej zaufałbym Finom lub Duńczykom. Druga kwestia . . Jeśli chodzi o przepływ informacji pomiędzy Nimi (GF), a Wami (teamem, supportem) lub/i odwrotnie to kolega Pedri założył ten wątek 25 czerwca o 21:03, natomiast Art opisał zaistniałą sytuację dopiero po fakcie . . Czyli na drugi dzień, tj. 26 czerwca o godzinie 14:20:
Szanowni Gracze,
Z racji rozpoczęcia przygotowań do procesu fuzji, transfery z cmentarza na Universa exodus nie są już możliwe.
Wszelkie transfery z cmentarza na Universa docelowe, które biorą udział w fuzji, zostaną przeprowadzone po zakończeniu procesu fuzji.
Po trzecie : Nie śledzę forumowych waśni innych społeczności (to forum mi w zupełności wystarcza
), ale czy informowanie o fuzji na 6 dni przed rzeczoną fuzją jest standardem?
-
Tak, postępujemy zgodnie z wytycznymi GF.
I dla każdej społeczności tak to wygląda.
-
Tak, postępujemy zgodnie z wytycznymi GF.
I dla każdej społeczności tak to wygląda.
Czyli nie masz żadnych, własnych sugestii czy spostrzeżeń, że informacja ta winna być podawana jednak wcześniej, a nie na zasadzie: W poniedziałek rano spotkali się pod "kawiarką" na korytarzu ( w Karlsrułe oczywiście
), gdzie Hans spożył snickersa i rzekł : "Kurka! Zróbmy fuzję w sobotę i ciul" :D? Bo Finowie i Duńczycy zapewne takowe by mieli
-
Nie mam pojęcia jak to wygląda z waszej perspektywy co do czynności z przeniesieniem konta z cmentarza ALE chcąc aby konto z cmentarza które zaśmiecało mi lobby było skasowane rozmawiałem z osobą porozumiewającą się językiem angielskim i nie było możliwości wyboru kraju/teamu. po prostu cmentarz należy do kompetencji anglojęzycznego teamu więc tam poszedł ticket.
-
"wystarczy napisać na nasz support"
no kuwa śmiechłem
tu się da coś załatwić?
btw - mam pytanie względem cmentarza: kiedyś była możliwość wybrania uni docelowego z cmentarza, teraz jej nie ma (wracasz na stare).
To już jest opcja na stałe? czy jest możliwość by zmienić powrót tylko na stare uni...
-
"wystarczy napisać na nasz support"
no kuwa śmiechłem
tu się da coś załatwić?
btw - mam pytanie względem cmentarza: kiedyś była możliwość wybrania uni docelowego z cmentarza, teraz jej nie ma (wracasz na stare).
To już jest opcja na stałe? czy jest możliwość by zmienić powrót tylko na stare uni...
Na stałe. Z cmentarza możesz wrocić od dawna już tylko na unii z którego na cmentarz poszedłeś. Pod warunkiem że Unii istnieje. Jeśli nie to wtedy przez support chyba.