Cmentarz

• Wystarczy napisać na nasz Support bo i tak gdy napiszesz do nich przekierują zgłoszenie do nas ;)

Szczęść Boże i ratuj się kto może!

Bardziej bym się skłaniał ku napisaniu do Finów lub Duńczyków, bo może Oni nie przekierują tego do Was, ponieważ wtedy koło by się domknęło i wyjdzie na to samo :D

Prosiłbym też abyś odpisała w tym wątku:

Piloty naprowadzajace flote na złapany pod falanga FS

A nie tylko tam gdzie, że tak "powiem"/napiszę jest Ci wygodniej, bo nie musisz się z niczego tłumaczyć ;) ;) ;) ( <---to taka ironia do Twojej emotki jak coś :D )

Pozdrawiam serdecznie!

• Ja to tu tylko zostawię; Fuzja serwerów - czerwiec 2025

Ja rozumiem i to był tylko taki żarcik jak coś :P Co nie zmienia faktu, że bardziej zaufałbym Finom lub Duńczykom. Druga kwestia . . Jeśli chodzi o przepływ informacji pomiędzy Nimi (GF), a Wami (teamem, supportem) lub/i odwrotnie to kolega Pedri założył ten wątek 25 czerwca o 21:03, natomiast Art opisał zaistniałą sytuację dopiero po fakcie . . Czyli na drugi dzień, tj. 26 czerwca o godzinie 14:20:

Szanowni Gracze,

Z racji rozpoczęcia przygotowań do procesu fuzji, transfery z cmentarza na Universa exodus nie są już możliwe.

Wszelkie transfery z cmentarza na Universa docelowe, które biorą udział w fuzji, zostaną przeprowadzone po zakończeniu procesu fuzji.

Po trzecie : Nie śledzę forumowych waśni innych społeczności (to forum mi w zupełności wystarcza :D ), ale czy informowanie o fuzji na 6 dni przed rzeczoną fuzją jest standardem? :D

• Tak, postępujemy zgodnie z wytycznymi GF.

I dla każdej społeczności tak to wygląda.

Czyli nie masz żadnych, własnych sugestii czy spostrzeżeń, że informacja ta winna być podawana jednak wcześniej, a nie na zasadzie: W poniedziałek rano spotkali się pod "kawiarką" na korytarzu ( w Karlsrułe oczywiście :D ), gdzie Hans spożył snickersa i rzekł : "Kurka! Zróbmy fuzję w sobotę i ciul" :D? Bo Finowie i Duńczycy zapewne takowe by mieli :D

• Nie mam pojęcia jak to wygląda z waszej perspektywy co do czynności z przeniesieniem konta z cmentarza ALE chcąc aby konto z cmentarza które zaśmiecało mi lobby było skasowane rozmawiałem z osobą porozumiewającą się językiem angielskim i nie było możliwości wyboru kraju/teamu. po prostu cmentarz należy do kompetencji anglojęzycznego teamu więc tam poszedł ticket.

• "wystarczy napisać na nasz support"

no kuwa śmiechłem :D tu się da coś załatwić?

btw - mam pytanie względem cmentarza: kiedyś była możliwość wybrania uni docelowego z cmentarza, teraz jej nie ma (wracasz na stare).

To już jest opcja na stałe? czy jest możliwość by zmienić powrót tylko na stare uni...

Ruda: Oct 25th 2023

"SPIN DOKTOR Spamujesz wszem i wobec (...) Nie przyjmujesz do wiadomości faktów, tylko oceniasz je według własnego widzimisię."

Logitech: Aug 22nd 2021

SPIN DOKTOR, jesteś gościem, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

nawet na nich nie grając. Jesteś mistrzem hipokryzji - konto typowego spamera.

PS. Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• "wystarczy napisać na nasz support"

no kuwa śmiechłem :D tu się da coś załatwić?

btw - mam pytanie względem cmentarza: kiedyś była możliwość wybrania uni docelowego z cmentarza, teraz jej nie ma (wracasz na stare).

To już jest opcja na stałe? czy jest możliwość by zmienić powrót tylko na stare uni...

Na stałe. Z cmentarza możesz wrocić od dawna już tylko na unii z którego na cmentarz poszedłeś. Pod warunkiem że Unii istnieje. Jeśli nie to wtedy przez support chyba.