💬WLO - Dyskusje

• [...] Myślałam o edycji wakacyjnej ale zobaczymy czy ma to sens,bo to okres dość martwy w grze.

No, ja tam myślę że fajna byłaby edycja jeszcze pierwszomajowa, 16 maja na imieniny Fidola, potem z okazji Dnia Dziecka, początku lata, na powitanie wakacji, na pożegnanie wakacji i jeszcze ze dwie z okazji trzeciego czwartku miesiąca :-)

• Tak jak myślałem nic nie wygrałem, ale chyba najważniejsza jest zabawa, inicjatywa pierwsza klasa, żałuję że nie uczestniczyłem w kalendarzu adwentowym przed świętami zeszłego roku ale po pierwszym opisie uznałem że będzie to coś w stylu szukania mioteł czy dyń po forum jak to było na halloween.

Dziękuję wszystkim za wspólną zabawę!

Dziękuję Teamowi za organizację i czekam na kolejne edycje!

• Edited once, last by Zibi: Witam wszystkich. Nie rozumiem, o co to całe bicie piany. @kasai słusznie przytoczyła punkt piętnasty regulaminu konkursu: "W przypadku stwierdzenia złamania zasad regulaminu u zwycięzcy, osoba ta nie otrzyma nagrody. Losowanie odbywa się ponownie." Każdy z nas, decydując się brać udział w tym konkursie, automatycznie zgodził się na przestrzeganie regulaminu, czyli na ponowne losowanie w przypadku wylosowania nieważnego losu (posta). O żadnym kasowaniu postów (i skutkującej tym zmianie numeracji postów) w regulaminie nie ma mowy. Co do samej idei konkursów okolicznościowych: @Ruda, @kasai, dziękuję Was i podziwiam Was za to, że próbujecie ożywić forum takimi eventami, że Wam się chce i że macie fajne pomysły :) Z niecierpliwością będę oczekiwał kolejnej odsłony konkursu. A może właśnie edycja wakacyjna zmobilizuje graczy do aktywności latem na forum i w grze? ().

• Wrzucasz do bębna 50 kulek ponumerowanych od 1 - 49 ( taki niby totolotek ) . Ja dorzucam 5 dodatkowych z numerkiem 44. Ty masz to gdzieś , odpalasz losowanie. O ile mniejszą szansę masz bez zweryfikowania czy kulek w bębnie jest tyle ile powinno - na wygraną. No właśnie. Ja zwiększyłem swoją szansę o 5 dodatkowych kulek z numerem 44. Może głupi przykład

Liczy się szansa wygranej, a nie wylosowania numeru. Nawet gdyby 44 wypadło 100 razy z rzędu to przecież będzie odrzucone, a za 101 razem wypadnie coś innego, a ta szansa wygranej to będzie 1/48 a nie 1/54. Tak samo gdyby było 9 losów nieważnych a 1 ważny to szanasa wygraniej to nie 10% tylko 100% tak samo jak z robieniem moona do skutku, w końcu zawsze się udaje :trollface:

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• Czy komuś z osób które wygrały kupony udało się je wykorzystać? Mi nie wyświetla się okno zrealizowania kuponu. Kontaktowałem się z supportem; i dostałem odpowiedź że:

Witaj Spik0l,

thank you for the information , we forwarded it now to our technical department. Unfortunately we can not say when the option will be available at the current time.

Best regards,

Ringkeeper

Gameforge Billing Support
  • A wyłączyłeś proxy i VPN? #pdk

• Z moich informacji wynika, że wszystkie osoby powinny mieć już swoje nagrody na kontach (zapewne już zauważyliście ;)).

Dodatkowo przed chwilą wszystkim zwycięzcom zostaly ustawione trofea na profil.

Widoczność pod avatarem ustawia sie w Settings > general.

Gratuluje 'farciarzom' ;)