Saburo Arasaka [ARASAKA] & Kei Arasaka [ARASAKA] & Director Spica vs. KASACJA [W-Yutani] ~ 14.476.166% Top 1 ACS

• Arasaka Corporation prezentuje...

Part III

30b3e09069a38.gif

Historia tego starcia jest dość długa... trafiła kosa na kamień.

Pozdrowienia wszystkim zaangażowanym, w szczególności współtowarzysze jak i obecnego i wspierającego Łukasza.

Pozdrawiam również znajomych!

Czekamy jeszcze na finalne rozwiązanie sprawy dotyczącej zbiorki która podobnie jak w części drugiej bugują się

Na złom będziemy musieli chwile poczekać ale to nie zmienia faktu że KASACJA vel Atlas vel niebieski po raz kolejny nie radzi sobie z zabawkami.

Dnia 10-03-2025 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Saburo Arasaka [ARASAKA]

Krążownik 1.208.875

Okręt wojenny 59.048

Sonda szpiegowska 100

Pancernik 4.211.706

Reaper 7.405.890

Pathfinder 136.948

Agresor Kei Arasaka [ARASAKA]

Pancernik 270.794

Agresor Director Spica

Krążownik 7.512

Okręt wojenny 3.899

Pancernik 85.525

Pathfinder 7.812

Obrońca KASACJA [W-Yutani]

Lekki myśliwiec 160.051

Ciężki myśliwiec 100.057

Krążownik 403.823

Okręt wojenny 75.799

Sonda szpiegowska 1.700.000

Bombowiec 5.676

Niszczyciel 21.166

Gwiazda Śmierci 69.712

Pancernik 5.045.345

Reaper 3.431.300

Pathfinder 521.314

Wyrzutnia rakiet 750

Lekkie działo laserowe 870

Ciężkie działo laserowe 808

Działo Gaussa 948

Działo jonowe 1.000

Wyrzutnia plazmy 50.000

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Saburo Arasaka [ARASAKA]

Krążownik 216.952 ( -991.923 )

Okręt wojenny 17.973 ( -41.075 )

Sonda szpiegowska 11 ( -89 )

Pancernik 1.434.147 ( -2.777.559 )

Reaper 3.705.023 ( -3.700.867 )

Pathfinder 23.878 ( -113.070 )

Agresor Kei Arasaka [ARASAKA]

Pancernik 77.364 ( -193.430 )

Agresor Director Spica

Krążownik 980 ( -6.532 )

Okręt wojenny 854 ( -3.045 )

Pancernik 22.284 ( -63.241 )

Pathfinder 997 ( -6.815 )

Obrońca KASACJA [W-Yutani]

Lekki myśliwiec 0 ( -160.051 )

Ciężki myśliwiec 0 ( -100.057 )

Krążownik 0 ( -403.823 )

Okręt wojenny 0 ( -75.799 )

Sonda szpiegowska 0 ( -1.700.000 )

Bombowiec 0 ( -5.676 )

Niszczyciel 0 ( -21.166 )

Gwiazda Śmierci 69.712 ( -0 )

Pancernik 0 ( -5.045.345 )

Reaper 0 ( -3.431.300 )

Pathfinder 0 ( -521.314 )

Wyrzutnia rakiet 0 ( -750 )

Lekkie działo laserowe 0 ( -870 )

Ciężkie działo laserowe 0 ( -808 )

Działo Gaussa 0 ( -948 )

Działo jonowe 0 ( -1.000 )

Wyrzutnia plazmy 0 ( -50.000 )

Mała powłoka ochronna 0 ( -1 )

Duża powłoka ochronna 0 ( -1 )

Bitwa zakończyła się remisem.

Agresor stracił łącznie 885.367.189.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 1.023.332.130.000 jednostek.

At these space coordinates now float 677.197.449.174 metal, 563.283.095.507 crystal and 207.136.130.524 deuterium.

The defender gain a wreckage field of 49.821.669.000 metal, 43.640.453.000 crystal and 16.166.157.000.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 248.683.274.174

Kryształ: 228.916.861.507

Deuter: 84.649.350.524

agresor zyskał łącznie 562.249.486.205 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -379.358.719.574

Kryształ: -335.824.833.307

Deuter: -124.419.838.124

obrońca stracił łącznie 839.603.391.005 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.1.0

• 3 razy i 3 razy nie zbieracie zlomu, 3 razy spam sondami , wyliczenia slabo bo 9 sekund bylo na ucieczke floty, ogolnie nie ma sie czym chwalic chyba ze 2 godzinnym klikaniem rozporkow przez Ciebie. Slabo probowac 3 razy i liczyc ze Go wam dopisze surke z starcia ktorej nie potraficie zebrac sami.

Tikety juz poszly za spam sondami jak nie Ty to Kai moze sie szykowac na odpoczynek.

• Tu nie rozchodzi się o wyzwiska, do Ciebie po prostu nie można inaczej.

W normalnej sytuacji , byś pogratulował, a nie dalej wierzył że wyszedłeś na tym jako wygrany.

"Stado baranów prowadzone przez lwa jest groźniejsze niż stado lwów prowadzone przez barana."

• po pierwsze nie wiesz z kim rozmawiasz, wiec nie oceniaj i nie zachowuj sie jak male dziecko ktore nie dostalo lizaka , no Wy napewno nie jestescie wygrani w tym starciu , macie, a moze nie macie swiadomosci jak dzialaja servery i co sie dzieje , chcieliscie sami siebie przechytrzyc i poraz kolejny wam nie wyszlo. Starcie zakonczpne remisem, zlom zebrany przez obronce a Wy wstawiacie rw i liczycie na pomoc GO

• No panowie robi sie ciekawie Gratki dla obydwu stron jakby nie patrzeć to na pewno nie koniec będzie część 4 czekam z popcornem :popcorn: Zarówno Arsasaka jak i Atlas propsy nie poddajecie sie panowie determinacje i powage sytuacji czuć w powietrzu :6stars:

• Anathema co do popcornu masz rację w 100%. Tylko nie trzeba czekać na kolejne starcie. Nie mogę się doczekać większej ilości komentarzy. Szkoda, że tak wszyscy wolno odpisują, bo to się czyta jak naprawdę dobrą książkę.

• Kurka wodna, kurza twarz, ale zabawa na gruuubo.

Graty Ernest, Graty Blues!

Zlom nie ważnym jest, to tylko kilka paczuszek. Najważniejsze by kolejna czesc zmagan sie pojawiła, dajcie nam oczy nacieszyc!

A powyzywac sie tez mozecie, choc lepiej zachowac minimum kultury i wiedze o przekroju rur trzymac dla siebie(nie daj bog sie przyda).

• dobry

To może ja dodam coś od siebie bo trochę zamieszany jestem.

Niezorientowanym należy przedstawić, że cała sytuacja zaczęła się co najmniej kilkanaście godzin wcześniej.

A mianowicie od padnięcia 2 moich moonów, co było kwestią czasu a że jakieś tam wstępne rozmowy z naszym TOP1 były przez osoby trzecie prowadzone to nomen omen spałem spokojnie.

Moonów nie ma, Atlas proponuje już oficjalnie obronę na spadaka zawróconej floty. Pomijając nudne szczegóły wszystko dogadane, floty Atlasa na Zatrzymaj oraz Niszcz nowego rogala wysłane rano, czekamy czy poza CiemnymPiwem jeszcze ktoś wpadnie ;) No nie, leci "tylko" sojusz Pandora ale mój wybawca twierdzi że chociaż tyle i działamy. Podziałał, moona mi zdjął ale Zatrzymaj cofnął a nazywajać rzeczy po imieniu wystawił mnie. Czy to nie chcąc się zdradzać spadakiem przed Arasaka, zostawiając sobie ten fortel na później, czy wolał jednak złom ze mnie ( też nie zebrał bo ciulato recki ustawił ) w każdym razie ja zebrałem gonga, nasz TOP1 pokazał że honoru ma tyle co fajnych ST na tym serwerze. Z ostatnich wiadomości zanim mój obrońca zamilkł, moża wyczytać iż to był bug, nie zawrócił a flota się zawiesiła :) Nie polecam jakichkolwiek układów z typem. Na sojusz czy tam koleżeństwo Atlasa i CiemnegoPiwa dowodów nie mam poza śladami na mmo o stawianiu sobie moonów na lotkach wiec póki nie mam pewności że nasz szanowny TOP3 nie bez powodu nie był zdziwiony spadakiem, nie będe jeszcze wrzucał go do wora z kut, wróć Atlasem ;) co do reszty natomiast dowody mam, czy to DC z Atlasem, zrzuty lecacych flot, czy też przede wszystkim odpowiedź na mojego ticketa, która rozwiewa i tak mało realne wątpliwości. Jak ci starczy odwagi i wrócą cojones to napisz na DC, pokażę ;)

Sprawa rzekomych 9 sekund, jeśli faktycznie tyle to jest to moja wina, zamiast pilnować czy nagrywać lecące zatrzymaj, ufny miłemu obrońcy, zerkałem gdzie indziej. Wiec pewnie to ja źle zauważyłem moment zawrócenia i zdrady. Więc tu dochodzimy do mało eleganckiego faktu, że podałem Saburo czasy startu i zawrócenia floty Atlasa. Cieszę się że karma tak szybciutko zadziałała i chętnie będę śledził kolejne epizody tej historii.

Pamuel Srereira

a już co do samego starcia, piękne floty, złom podejrzewam że w ten czy inny sposób i tak wyląduje tam gdzie powinien

graty

• Z tego co wiem to czas podales dobry, saburo lecial na 4s po i opoznial az do 8-9s w miedzy czasie , to jest az 7 minut przed starciem zaczeli skanowac do momentu staracia okolo 500 skanow (nie spam) screeny tez mam wspanialego spamu Kai sondami jak ktos chce, zlom mam nadzieje ze nie trafi do Saburo bo jedyne co im sie nalezy to Bany za spamowanie sondami tak jak przy starciu wczesniejszym na Atlasie, tak jak przy starciu na Tobie Pamuel, jeszcze bezczelnie zmiana nazwy planet czy ksoezycow na ( popcorn, i ogladamy), no i wyslanie reckow na wwzystkie piloty przez saburo tak zeby zebrac zlom z Ciebie , jak mniemam po statach i przyrostach z dzis odeslal Tobie albo chociaz czesc, nasz wspanialy Rycerz na Bialym Koniu (Saburo) proponuje Tobie obrone a pozniej wypisuje ze nie polecial bo bal sie spadaka , troche dziwne zachowanie, najpierw obrona a pozniej chec ataku bo ma czas a na sam koniec twierdzi ze to byla akcja na niego.

Podsumowując mam nadzieje ze wkoncu GO przejza na oczy i zareaguja na zachowanie spjuszu Arasaka;)

Moderator Qnick:
    Upominam za prowokację.

• Z tego co wiem to czas podales dobry, saburo lecial na 4s po i opoznial az do 8-9s w miedzy czasie , to jest az 7 minut przed starciem zaczeli skanowac do momentu staracia okolo 500 skanow (nie spam) screeny tez mam wspanialego spamu Kai sondami jak ktos chce, zlom mam nadzieje ze nie trafi do Saburo bo jedyne co im sie nalezy to Bany za spamowanie sondami tak jak przy starciu wczesniejszym na Atlasie, tak jak przy starciu na Tobie Pamuel, jeszcze bezczelnie zmiana nazwy planet czy ksoezycow na ( popcorn, i ogladamy), no i wyslanie reckow na wwzystkie piloty przez saburo tak zeby zebrac zlom z Ciebie , jak mniemam po statach i przyrostach z dzis odeslal Tobie albo chociaz czesc, nasz wspanialy Rycerz na Bialym Koniu (Saburo) proponuje Tobie obrone a pozniej wypisuje ze nie polecial bo bal sie spadaka , troche dziwne zachowanie, najpierw obrona a pozniej chec ataku bo ma czas a na sam koniec twierdzi ze to byla akcja na niego.

Podsumowując mam nadzieje ze wkoncu GO przejza na oczy i zareaguja na zachowanie spjuszu Arasaka;)

a potem się ludzie dziwią, dlaczego nawet posiadanie znikomej ilości narkotyków w Polsce jest nielegalne... prześpij się

"Stado baranów prowadzone przez lwa jest groźniejsze niż stado lwów prowadzone przez barana."

a potem się ludzie dziwią, dlaczego nawet posiadanie znikomej ilości narkotyków w Polsce jest nielegalne... prześpij się

jak nie masz noc sesownego do powiedzenia popartego dowodami to lepiej sie nie osmieszaj glupkowatymi wypowiedzaniami i probami osmieszenia kogos, robisz z siebie pajaca i nic wiecej pogratilowales , super a teraz idz dalej bawic sie w piaskownicy

Nie wstyd ci zdradzić kogoś, kto ci zaufał? Rozumiem próbę złapania mnie na spadaku, może gdyby nie tak wiele błędów, to by ci się udalo.

Uważam, że to, co zrobiłeś, jest jedną z najgorszych rzeczy w tej grze. Właśnie dlatego ludzie cię nienawidzą, dlatego wydają tyle pieniędzy, żeby cię zniszczyć. Nie masz żadnych wartości, zdradzisz nawet znajomych dla cyferek. Przez wiele lat niszczyłeś tę grę paczkami, bo skilla brakowało, trzeba było się jakoś dowartościować, nie? Tym razem przegrasz nawet w swoją grę...

• Saburo, jak na spadaka Cie zlapac jak o 10 juz wiedziales ze Atlas sie podatawia w obronie od Pamuel? To o czym ty mowisz? Chyba jak akcja byla by skierowana na Ciebie obronca nie powoedzial by Ci ze Atlas sie podstawia w obronie ?

• zdarzało mi się na forum troszkę podgotować i popyskować, jednak zazwyczaj tylko do pewnego bezpiecznego stopnia, by ostrzeżenia czy bana nie dostać, tutaj jednak nie mam pojęcia jakimi słowami opisać co tu zaszło, by nie wylecieć razem z banem na forum, lobby i wszystkie produkty GF...

Pamuel - brawo za odegranie się :thumbup:

Atakujacy - brawo za dopięcie wszystkiego

Silnik gry - jak zwykle

Obrońcy - .... i tu kończę wypowiedź.

• Saburo, jak na spadaka Cie zlapac jak o 10 juz wiedziales ze Atlas sie podatawia w obronie od Pamuel? To o czym ty mowisz? Chyba jak akcja byla by skierowana na Ciebie obronca nie powoedzial by Ci ze Atlas sie podstawia w obronie ?

ernest, masz rozdwojenie jażni? wiesz ze wszyscy widza ze ty to Ernest/Blues/Ara/Atlas/Kasacja/NNNNN - to po pierwsze . Przed starciem Pamuel odmowil mojej pomocy i na tym konwersacja sie skonczyla. Po tym jak go wystawiles skontaktowal sie ze mna. To moja ostatnia wiadomosc w tym watku. Nie mam zamiaru dyskutowac z toba.

• Ehhh zazdroszczę wam tego 80% debrisu .....

Jednak akcja nie była trefna jak ostrzegałem wiec zwracam honor panu Pamuel Srereira bo na dc jak poszło info zwracałem uwagę, że cała akcja pachnie ustawką pod zezłomowanie Arasaki. I muszę dodać że wraca mi wiara w ludzi chociaż jak by na mnie trafiło to bym pewnie podziękował bo całość krzywo wyglądała, a biorąc pod uwagę że tutaj to gra portfeli to miałbym z tyłu głowy iż pan obrońca zrobi magicznego klika i wrzuci następne mieszkanie dla GF xD

Do obrońcy ... Pamuel dobrze napisał, że pozbawiony honoru, a ja dodam ze na Fafku sporo się nakombinowaliśmy żeby ubić Donatello ale wżyciu nie wystawiłem żadnego z obrońców ile MLD dexu poszło przepalonego to mało ale nigdy ale to nigdy nie wystawił bym nikogo w tak perfidny sposób wiec bardzo zasłużony złom !!

KEEP IT GOING Arasaka dzięki takim akcjom wraca mi wiara w ludzi xD

jak nie masz noc sesownego do powiedzenia popartego dowodami to lepiej sie nie osmieszaj glupkowatymi wypowiedzaniami i probami osmieszenia kogos, robisz z siebie pajaca i nic wiecej pogratilowales , super a teraz idz dalej bawic sie w piaskownicy

Ernest vel PZU vel król kamuflażu - nie wiele wiesz i tak niech pozostanie.