Display MoreDisplay MoreNic dodać nic ująć, Pan kakarotto Tomi potrafi na innych donosić do suportu, a sam jak widać kryształowy nie jest, tiket poleci z dowodami, zobaczymy jaki suportu jest obiektywny.
Panowie graty zgrania!
Odezwał się ten co na banie siedzi za oszukiwanie i odgraża się jak małe dzieciątko za przyfarmienie w roli idlaka jego multi (za które tygodniowy banik), czego to mi nie zrobi jak wróci z przymusowego urlopu
zapraszam, oraj planety, lataj bez sensu i tyle możesz zrobić, bo mojej floty nie trafisz. Do tego niestety lepszych potrzeba i tyle.
Przepraszam, musiałem się do tego odnieść
Szczerze Wam gratuluje zabawy - naprawdę, to nie jest nabijanie się czy coś - przez mój błąd, a raczej ilość prób wstrzelenia się w w podstawkę pod te gs, no nie zwróciłem uwagi, że jedna leci na planetę. Jestem człowiekiem, nie botem liczącym co do sekundy każdą zawrotkę, stacje itd. Poszło i zabrałem się za ustawianie recków, co trwało kolejne bóg wie ile czasu. Na pocieszenie dla Was, moje recki też były ustawione w czas walki i sekundę po i też nic nie podniosły, musiałem spawać na planecie.
Graty Panowie, tak, niestety na uni sytuacja taka, że prosicie się byśmy coś latali, coś próbowali i floty stały i czekały aż Wasze kupione za antymaterie stateczki sobie fruwały po takich kontach jak moje i złomowały ( wybaczcie Panowie, ale ja mówię w swoim imieniu End w prywatnych wiadomościach wręcz wymagał, by próbować podnosić rękawice do takich kont - w mojej ocenie, śmiech na sali). Nie wytłumaczyłem tam, wytłumaczę tu i na tym tą dyskusję z mojej strony zakończę. Frustracja, że potrafimy się na tyle ukryć by takie topowe konta nie dały sobie rady to jedyne co macie. Tak, to frustracja by pisać prośby by ktoś zaczał grać tak jak Wy chcecie, żebyście Wy mogli pokazać jacy to jesteście niesamowici i zgrani. Macie Fun z wydawania kasy i grania, tłuczcie się między sobą
Ja chcę grać w tą grę tak jak ja chce grać, a nie jak mi ktoś będzie skomlał żebym zaczął
Tunio potrafi porozmawiać na poziomie, Furion również, Enda i Leona poznałem w temacie wojny
Sam sobie opinię wyrobiłem
I na koniec, jeśli traficie mnie, lub kogoś od nas, to jedynie zwykły błąd ludzki który przytrafić się może każdemu
Wy moje idealne nieskalane i nie tknięte banem ulubione ludziki
Zdrowia dla Was! Bo pieniądze już macie
Bez odbioru
Weszku wesz weszku wesz i ta wspaniała wesz tu jest.
Ja rozumiem Tommy, że szukałeś parasola w TIOM zasmucę Cię ten parasol to jest tak ogarnięty jak i twoja zatrzymajka na planetę, parasolek tam siedzi na utkanej bo wie że jego ruch skończy się klapą, a nie przepraszam jak to było "POCZEKAM AŻ PODROSNĄ TO ZACZNE LATAĆ" dam sobie obie ręce uciąć że pewnie na DC Antuan wylewa teraz swoje plany i co to on nie zrobi za jakiś czas .......... uprzedzam ten czas nie nadejdzie to taki człowiek, a i też przepraszam jak sojusznicy podrośli i sprzedał konto to zanim oddał każdego zezłomował no bo podrośli
Pomylić się oczywiście każdy może ale zrobić to, pokapować się i nic z tym nie zrobić, to już sztuka no ale co się dziwić jak bratasz się z imperatorem większego skila od niego nie możesz mieć, bo szanowny by się jeszcze obraził, ten zresztą też pokazał mistrzostwo nie jeden raz, przynajmniej zostałeś po takim fopa przyjęty do tego grona z otwartymi ramionami
Bardziej mnie zastanawia wszarski fakt iż słyszałem że należysz do grona tych bardziej ogarniętych mendowatych ale ogarniętych wiec wytłumacz mi proszę jak to jest grać z cymbałem, który zezłomował swoich sojuszników, ale najlepiej dziwić się dlaczego FIF zaprasza was do gry, obrałeś stronę to teraz nieś tego KONSEKWENCJE
Piszesz również "I na koniec, jeśli traficie mnie, lub kogoś od nas, to jedynie zwykły błąd ludzki który przytrafić się może każdemu
Wy moje idealne nieskalane i nie tknięte banem ulubione ludziki
'' już przestańcie się ośmieszać, do Ady nic nie mam ale jej i te wasze wymówki na wyrost tylko pokazują co będzie się działo w galaktyce i co sobą reprezentujecie
Adziunia chyba jeszcze nie byłaś na mojej wszarskiej liście do odhaczenia, w sumie jak jednak grasz to pewnie i odbudowa się znajdzie wiec chyba trzeba wrócić
gryzu gryzu dziabu dziab ta wesz gryzie mnie, nawet widziałem że mróweczka po parasol wrócił, jak tam Mruwek laska parasola się posypała a sam parasol fruwa zwiedzając gwiazdy ???
I znowu nie pykło, peszek.
Oho fan nr1 na posterunku xDDDDDDDDDDDDDDD
Graty fif zgrania do spodu z nimi ![]()