Saburo Arasaka [ARASAKA] & Kei Arasaka [ARASAKA] & Director Spica vs. KASACJA [W-Yutani] ~ 14.476.166% Top 1 ACS

• masz chyba zle informacje ;) wszyscy ktorzy graja przeciwko Tobie to sa ernesty bluesy atlas i inne nicki, ktos inny nie ma prawa sie wypowiedziec na temat waszego zachowania , a ty jestes na tyle ciemny ze myslisz ze cale uni kreci sie tylko wkolo Ciebie.

Saburo i dlatego ze mna na DC rozmawiales zebys wlasnie nie polecial w tym pierwszym starciu bo nikt Ciebie tam nie chcial ;)

Moderator Qnick:
    Upominam za double-posting. Proszę używać opcji "edytuj"

• Saburo, jak na spadaka Cie zlapac jak o 10 juz wiedziales ze Atlas sie podatawia w obronie od Pamuel? To o czym ty mowisz? Chyba jak akcja byla by skierowana na Ciebie obronca nie powoedzial by Ci ze Atlas sie podstawia w obronie ?

masz na to jakiś dowód? bo ja wyobraź sobie mam że kłamiesz, chętnie pokaże komukolwiek, PW w grze lub tutaj, chętnie wyśle

• mam screna jak pisal do ciebie przed 10 ze wyliczyl Cie i czy chcesz zeby Cie bronil ;) jedno przez drugie sie rozumie ze skoro nie chciales zeby Cie bronil broni kto inny , tacy wszyscy madrzy a nikt nie chce powiedziec ze sie domysla kto broni. Kazdy sobie do powiada i tyle , zrobila sie go.... burza z tego ze biedni ARASRAKA PORAZ 3 NIE ZEBRALI ZLOMU BO SPAMOWALI SONDAMI PRZED STARCIEM I SERVER NIE OGARNAL ;) niestety taka prawda ze sami sobie sa winni i zadne zlom nie powinien sie im nalezec

• Saburo, jak na spadaka Cie zlapac jak o 10 juz wiedziales ze Atlas sie podatawia w obronie od Pamuel? To o czym ty mowisz? Chyba jak akcja byla by skierowana na Ciebie obronca nie powoedzial by Ci ze Atlas sie podstawia w obronie ?

ernest, masz rozdwojenie jażni? wiesz ze wszyscy widza ze ty to Ernest/Blues/Ara/Atlas/Kasacja/NNNNN - to po pierwsze . Przed starciem Pamuel odmowil mojej pomocy i na tym konwersacja sie skonczyla. Po tym jak go wystawiles skontaktowal sie ze mna. To moja ostatnia wiadomosc w tym watku. Nie mam zamiaru dyskutowac z toba.

Nie moje uni , nie moje kredki - ale wtrące swoje 3 grosze..

Starcie kozak - przyjemnie się na to patrzy.
    Kwestia "wszyscy widza ze ty to Ernest/Blues/Ara/Atlas/Kasacja/NNNNN" - tutaj akurat w 1 ksywie wybronie - Ara to nie Blues. Na Ceres Ara (do tej pory nie wiem kim był - szczerze mało mnie to interesuje,ale) .. prawdą jest to,że Blues finalnie miał dostęp do konta o nicku Ara - z racji tego,że kupił konto (niestety zaraz po tym dostał bana za ciekawe ruchy poprzednika).
    Blues jest jaki jest - też go atakowałem w paru kwestiach myślałem,że to on finalnie gra na koncie (realia były inne). Na gierce jest dość sporo osób z portfelem i możliwościami, uważam że to nie Blues czy Ara czy ja czy Majs zniszczyli gierke (nawet sławny Dombri), tylko GF wprowadzając taki system.

Nie bronie akurat blusa - jest dla mnie neutralny.
    Nie bronie Ary - mimo,że mam negatywne podejście do niego
    Co do zdradzania "kolegufff" z ogame - było jest i będzie - Finezja coś o tym wie vel Kamil - więc takie metody i zachowania trzeba "zaakceptować" tak jak mikropłatności i paczki.

Araska do boju xD ! ;)

• niezła akcja, Ernest na plus :closed1:

Ale Wy macie problem ze zrozumieniem :)

Raport byl zlaggowany, jak juz wielokrotnie nadmieniono. Niestety na Grus dochodzi do sytuacji, gdzie do calego starcia, wygenerowania pola zniszczen i samego raportu dochodzi z opoznieniem (mowa o duzych starciach). Na innych uniwersach tez jest ten problem, jednak w wiekszosci przypadkow opozniony jest tylko raport, do starcia dochodzi o wlasciwym czasie, powstaje po nim pole zniszczen i mozna normalnie zebrac zlom dogranymi recyklerami.

W sytuacji kiedy dograne recyklery nie zebraly zlomu przez laggi serwera, support w przewazajacej liczbie przypadkow oddaje zlom stronie, ktora powinna go zebrac wedlug legendarnych LOGOW GRY.

Gratuluje starcia chlopaki. Obu stronom uznanie za organizacje :) troche to wszystko trwalo. Obie strony pochwalily sie sprytem i zgraniem (mniej lub bardziej fair, w tym czy w tamtym...). Czekamy na werdykt slynnego supportu, wyniki bedzie widac w rankingu jestem pewien ;). Kolejny screen z gruzem z tego Pana do gablotki. Pozostaje tylko zalowac, ze sie nie uczestniczylo ^^, ale zabawa trwa dalej! Dla obroncy SzO nie trzeba zyczyc, kazdy widzi co sie dzieje :D...

<3

bbEBp.gif

• Z tego co wiem to czas podales dobry, saburo lecial na 4s po i opoznial az do 8-9s w miedzy czasie , to jest az 7 minut przed starciem zaczeli skanowac do momentu staracia okolo 500 skanow (nie spam) screeny tez mam wspanialego spamu Kai sondami jak ktos chce, zlom mam nadzieje ze nie trafi do Saburo bo jedyne co im sie nalezy to Bany za spamowanie sondami tak jak przy starciu wczesniejszym na Atlasie, tak jak przy starciu na Tobie Pamuel, jeszcze bezczelnie zmiana nazwy planet czy ksoezycow na ( popcorn, i ogladamy), no i wyslanie reckow na wwzystkie piloty przez saburo tak zeby zebrac zlom z Ciebie , jak mniemam po statach i przyrostach z dzis odeslal Tobie albo chociaz czesc, nasz wspanialy Rycerz na Bialym Koniu (Saburo) proponuje Tobie obrone a pozniej wypisuje ze nie polecial bo bal sie spadaka , troche dziwne zachowanie, najpierw obrona a pozniej chec ataku bo ma czas a na sam koniec twierdzi ze to byla akcja na niego.

Podsumowując mam nadzieje ze wkoncu GO przejza na oczy i zareaguja na zachowanie spjuszu Arasaka;)

[mod='Qnick']Upominam za prowokację.[/mod]

Panie daj pan te ss z ich wysylaniem bardzo duzej ilosci atakow/skanow/ na forum i tyle .