Uni Sezonowe - osiągnięcie #1 Santa in Space

• Hej

Czy ktoś może rozumie/ogarnia jak działa osiągnięcie sezonowe:

#1 Santa in Space

Zaloguj się w X różne dni (...)

Uni Fafnir istnieje od piątku, pierwszego dnia wpadł od razu progress * za 1 dzień. Dziś jest niedziela. W teorii powinno być 3/7 (** to 7 dni, *** to 14 itd.).

I tak:

- ja mam nadal 1/7, choć miałem wrażenie, że wczoraj miałem 2/7 (nie mam zrzutu ekranu bo bym go wkleił) :| a loguje się codziennie...

- tak samo ma znajomy, teraz ma 1/7, choć jak wczoraj wylogował się o 23:55 a zalogował o 00:01 to mu wskoczyło 2/7 (też nie zrobił zrzutu, kto robi takie rzeczy, widać od dziś trzeba to jakoś zapisać z datą)

Czy macie podobnie?

Oznaczam Art i Ruda - możecie dowiedzieć się w centrali jak to działa? I czy w ogóle to działa poprawnie bo na to co sam doświadczam to coś tu jest nie tak.

Dziękuje

PS tak wiem, że jest 90 dni na to osiągnięcie i opis nie sugeruje, że trzeba logować się z rzędu ale fajnie byłoby wiedzieć jak to działa

• Dzień 0 to liczy sie jako ten sam co dzień 1, wiec masz dzień który trwa (24-14) + 24 = 34h. Jak dla mnie weekendy powinny miec własnie tyle godzin :trollface:

edit

A fakt, jest jakiś błąd. Też mnie zresetowało. :rebels:

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

Edited once, last by Crysis ().

• Razer

Ogólnie bez różnicy, jutro postaram się sprawdzić co się wydarzy jak nie będę online ok. 14 (tak żeby nie być online między 13:55 a 14:05) bo może jest faktycznie jak mówisz, że to liczy w momencie jak odpaliło się Uniwersum.

Ew. wtedy jak się założyło konto .

Co nie zmienia faktu, że wskaźnik się resetuje :|

• Może trzeba ręcznie się wylogować i zalogować.
    Podobnie jest z eventem dotyczącym nagród - jeśli jesteś automatycznie zalogowany i dopóki nie zrobisz ręcznego logouta to nie naliczy Ci punktów za codzienne logowania.

Pozdrawiam,

kleksIK

• Może w tym zadaniu chodzi właśnie o to, żeby się nie logować z rzędu przez 7 - 14 - 21 - 28 dni. :trollface:

Jest to jakies tam osiagniecie, biorac pod uwagę, ze trzeba też ogarniać inne zadania a tak tracimy prawie połowe czasu...

Oczywiscie ironizuje sobie bo juz starcilismy 4 dni przez ten bląd.:rebels:

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• - Naprawiono błąd powodujący resetowanie osiągnięć logowania w sezonie do 1 w niektórych przypadkach.

Podsumowujac:

- resetuje nadal

- mineło >28 dni, powinno uznac, ale nie.

W opisie powinno być loguj sie aż do śmierci, może po się uda...

- bo to jest jeden z tych przypadków, o których pisze Ruda

:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

• Była wczoraj jakaś konserwacja około południa, myslałem że o to chodziło. Najważniejsze żeby uznali za zaległe dni, a nie logowanie znowu prawie do marca zeby zaliczyło jak łaskawie naprawią po półtora miesiąca..