Zautomatyzowane centrum montażowe od 20 lvl daje dodatkowy slot produkcji tak jak stocznia. Ale wbiłem na 22 lvl i dalej mam tylko 1 dodatkowy slot. Jest błąd w grze czy w opisie budynku? To można mieć więcej slotów budowy czy tylko 1 dodatkowy i koniec. Trochee się pogubiłem i może tego extra slotu szuka się gdzieś indziej aniżeli w stoczni.
zautomatyzowane centrum montażowe
-
- Gra
- Damian
-
-
-
Spróbujcie zapuścić budowę dwóch/trzech różnych statków naraz.
-
chodzi o kolejkę budowania przy 20 lvlu 1 slot wyzej dodatkowo można załączyć kolejne max 99999 statków do kolejki Mechów
-
Spróbujcie zapuścić budowę dwóch/trzech różnych statków naraz.
Przy 22 czy 24 lvlu tylko kolejka budowy sie wyduza jak w standardowej stoczni nic nie robi sie oddzielnie wiec jezeli mamy zautomatyzowana linie to mozna x2 statkow sklecic w ciagu 24h reasumując 😁 Majs 'a mozemy dogonic x2 szybciej i wydac 2 razy mniej pieniedzy who care ?
-
Dziękuję:) Teraz wszystko jasne jest:) Opis budynku sugeruje coś innego, bynajmniej tak to odczytałem...
-
Ja widzę że mam jakieś detroidy do stoczni mechów i nawet nie wiem skąd to się wzięło
-
tez tak kiedys wtopilem sure wiecej niz w 20lv sie nie oplaca, kolejne sloty to tylko kolejne miejsca w kolejce xd
-
rzeczywiście, tylko dwa sloty przy 26. poziomie;
chyba faktycznie tylko do 20. opłaca się zrobić, chyba że ja coś źle kombinuję