Witam wszystkich.
na imie mam Jakub, w grze znany jako Plazmator/Plazma i czasem dla atmosfery zmieniam nick na Khal Tanio.
Dla wielu jestem zwyklym Paczkomatem, bez talentu, pomysłu ,skilla, badz inne gorsze okreslenia , synonimy czy nawet akronimy. Wiec te kwestie mamy juz za soba i prosze nie poruszać ich tego typu w komentarzasz.
Do Sedna!
Dnia 15-10-2024 w godzinach wczesno porannych stoczyłem swoje starcie, moje takie top starcie zyciowe. Dla mnie to wielkie coś, dla wiekszosci to zwykły strzał
Khal Tanio[HOTD] & Strach na Wroble[HOTD] vs. KOSMONAUTA [KRA]~ 1.166.927%
Dnia 14-10-2024 wpadłem na pomysł spalenia calego gracza o nicku KOSMONAUTA, i też tak zrobiłem, pusciłem niszcz, poszedłem spać, wstałem bo mnie moj Kolega z ACSa obudził, leciałą Stacja , pilnowalismy do konca, no i wyszło udało się, Dofarm zbiórka złomu oraz szczesliwy powrot do portu. Straciłem skracacze budynków , antymaterie oraz pola planet ksiezycowe, o starciu zapomnialem surowce wydałem post na forum wstawiony no i czułem sie fajnie ze w koncu udało mi sie coś zbić.
ale niestety .... szczescie nie trwało długo ....
Dnia
Załamałem się, zadałem sobie jedno pytanie ,jak? Skad mam wiedziec kto gra uczciwie? Przecież jestem zwyklym graczem , zwykłym paczkomatem....
Zacząlem sie zastanawiać dlaczego Administracja i Operatorzy Servera Kerberos niereaguja na Tickety które piszą uczciwi gracze? Kilka tygodni gracz Kosmonauta czarował tworzyły się nowe zniszczone pkt militarne , świeciło się jak czubek choinki , ile to trwało ? Pamiętacie gracze kerberosa? Dlaczego przez lenistwo naszych operatorow ja mam ponosic konsekwencje ?
Napisałem ticketa w supporcie liczać na zrozumienie.
Zostałem spławiony przez lenistwo operatorow, lub może jakaś nagonka na mnie ? Tydzień wczesniej dostałem blokade poniewaź Thymoteusz daje bany bez poprawnego przeanalizowania sprawy zrobil to aby zrobić na odczepne .
ale czego dotyczy ten post?
tu nie chodzi o mój lament, o mój płacz czy bezradność, próbuje przestrzec was przed złomowaniem kogokolwiek bo skad mam ja wiedzieć lub skad masz wiedziec Ty ,że np gracz Ogórek gra i pozyskał surowce legalnie ?
Moze już jutro wspolnie wykonacie wielomiesieczna akcje sojuszowa , na która wydacie surowce, skracacze, pieniadze wezmiecie urlop w pracy aby tylko wykonac plan , i po np 2tygodniach kiedy szum i kurz opadnie dostaniecie Wiadomosc
o ODSYŁCE surowców, dla mnie to Absurd , od sprawdzania Autentycznosci i legalnosci surowców jest Admin lub Operator, nie gracz taki jak ja, powinny byc wyciagniete konsekwencje z braku zaanagzowania danego operatora któy OLEWAL tickety pisane na gracza KOSMONAUTA.
krótki opis sytucji,
Gracz Kosmonauta dostał bana na 3dni, nie wiemy za co bo nie ma pregierzu, wróćił z bana i od nowa zaczął sie rozwijać w poteznym tempie, budowal statki niszczyłstatki , ktos na pewno wklei screny z mmorpg.
Doszlismy do wniosku ze skoro nasz dzentelmen jest LEGALNY bo przeciez wróćił do gry , tak by pomyslał kazdy zdrowo myslacy gracz... ale no niestety
myliłem się.
mój apel do wszystkich czytajacych, nim polecisz na jakiegos gracza wyslij zapytanie do Supportu czy dany gracz zdobywa surowce legalnie czy oszukuje
pozdrawiam