Valhalla [SzO] & Megan [SzO] & Adam [SzO] vs. Hawi [NetWars] ~ 224 106 773,32% TOP1 ACS OGAME.PL

• Z uśmiechem na twarzy, najszczersze gratulacje !
    Super że team stanął na wysokości zadania i po stronie graczy nie olewając ich "taką mamy grę"
    Starcie pierwsza klasa, TOP1 i TOP2 Ogame myślę że długo będzie się utrzymywać.
    Zasłużone, wyczekane, zezłomowane !
    Teraz tylko cierpliwości z przetopem, odbudować , bo trochę to zajmie :)

Obrońcy odbudowy, dok odda, a i tak dużo zostaje.
    Dalszej udanej zabawy życzę obu stroną :)

• No no, wypada i mnie pogratulować. Bycie upartym w końcu się zwróciło po 100kroć.

Fajnie, że top 1 ACS jest właśnie na naszym Kalyke :)

Jeszcze raz gratki.

Cytat:

użytkownik: SPIN DOKTOR

"Przecież to ty i muniek jesteście głowni spamerzy hehe "

Napisał gość, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

(a nawet na nich nie grał). Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie.

Pytanie: Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• Troszkę trzeba było poczekać na rozstrzygnięcie, ale jak widać warto.

Na początku zasłużone gratulacje samego RW i %, taka wisienka na torcie podkreślająca pozycję szopa w łańcuchu pokarmowym kalyke ;)
    W kolejnym kroku gratulacje za determinację w walce o uznanie starcia i zadośćuczynienie (przegranym jest ten kto się poddaje).

Hawi'emu życzę odbudowy, bo baza i potencjał jest.

Na koniec gratulacje dla teamu (PL), bo nie jest łatwo wziąć na siebie błędy innych (GF), ale jeśli są szczere chęci to wszystko się da.
    Good job.

<Mefist> a w ogole to gra sie dla znajamych lam ; ]

&

<mirela> ja tam wole w 'moja' rozowa myszke klikac ; p

• Multikonto funkcyjne (2/2) z lwica •
    Multi-megalomania (2/2) z Chocolate •

• Gratulacje dla was za to ogromne starcie i za dążenie do sprawiedliwości.

Floty ogromne, starcie pięknie się ogląda. :6stars:

Oby więcej podobnych było. :rebels:

Obrońca się nie pilnuje to ma efekt a dla agresorów za wytrwałość i cierpliwość gratulacje.

Niebotyczna ilość surki.

:goodjob:

• Tak więc oficjalnie, ogromne Graty za TOP 1 starcia - nie do ogarnięcia jest jak wielką to miało skalę.

Graty za wytrwałość, cierpliwość i poświęcenie bo zapewne nie mało Was to kosztowało.

Hawiemu mimo wszystko SzO, szkoda by było, żeby wciąż Top1 Kaleków się zawinął.

• Szczęka opada jak się patrzy na te liczby. Szczere Gratulacje dla strony atakującej i Odbudowy pokonanemu. Hawiemu zostało trohę zabawek więc nie ma co robić pochopnych akcji tylko zacisnąć zęby i grać. Obydwu stronym wytrwałości w odbudowaniu flot bo pomimo zwycięstwa zajmie to trochę czasu

• Co za patologia! Tutaj zaliczyli a co z resztą?? Teraz proszę resztę tak samo potraktować... No ale... Są równi i równiejsi uśmiechnięci Gracze:D

Ogarnijcie się. Albo traktujemy tak samo wszystkich od początku albo piszecie przeprosiny i tony wazeliny na pokrzepienie.

Ja rozumiem, że się należy ale co za różnica czy takie starcie czy 100x mniejsze?? Każdy tak samo powinien być traktowany. A jak już macie zmiany i postęp ku lepszemu to proszę przeprosić resztę graczy....

Tyle w temacie. Vizir Polski albo Niemiecki widać nie to samo...

• Gratulacje starcia , samemu nie chce mi się wierzyć że starcie zostało rozliczenie🙄 .wreszcie GF zrobiło coś.. graty także obrońcy postawy , mam nadzieję że kupi parę paczek , i nadal będziemy mogli rywalizację oglądać 😆bo jak nie to uni nudne się stanie 🙄😆

• Również pogratuluję starcia. Fajnie, że nie odbiliście się od ściany jeśli chodzi o rozliczenie. Sprawiedliwości stało się za dość.

Hawi, Tobie oczywiście szybkiej odbudowy.