Z uśmiechem na twarzy, najszczersze gratulacje !
Super że team stanął na wysokości zadania i po stronie graczy nie olewając ich "taką mamy grę"
Starcie pierwsza klasa, TOP1 i TOP2 Ogame myślę że długo będzie się utrzymywać.
Zasłużone, wyczekane, zezłomowane !
Teraz tylko cierpliwości z przetopem, odbudować , bo trochę to zajmie
Obrońcy odbudowy, dok odda, a i tak dużo zostaje.
Dalszej udanej zabawy życzę obu stroną
Valhalla [SzO] & Megan [SzO] & Adam [SzO] vs. Hawi [NetWars] ~ 224 106 773,32% TOP1 ACS OGAME.PL
- Valhalla
- Closed
-
-
No no, wypada i mnie pogratulować. Bycie upartym w końcu się zwróciło po 100kroć.
Fajnie, że top 1 ACS jest właśnie na naszym Kalyke
Jeszcze raz gratki.
-
I ja się wpiszę, a co. Graty mega starcia, i graty tego że udało się zakończyć je pozytywnie.
-
Jak patrze na cyfry to normalnie głowa mnie boli. Fajnie , że admini podeszli do tego w taki a nie inny sposób
Floty przyprawiają o dreszcze Gratuluje wszystkim atakującym kawał dobrego steka
-
Gratulacje szopowej ferajnie starcia oraz życzę dobicia gesow
Rozliczone jak powinno, więc ukłony też w stronę teamu
A obrońcy lizaczka
-
Troszkę trzeba było poczekać na rozstrzygnięcie, ale jak widać warto.
Na początku zasłużone gratulacje samego RW i %, taka wisienka na torcie podkreślająca pozycję szopa w łańcuchu pokarmowym kalyke
W kolejnym kroku gratulacje za determinację w walce o uznanie starcia i zadośćuczynienie (przegranym jest ten kto się poddaje).Hawi'emu życzę odbudowy, bo baza i potencjał jest.
Na koniec gratulacje dla teamu (PL), bo nie jest łatwo wziąć na siebie błędy innych (GF), ale jeśli są szczere chęci to wszystko się da.
Good job. -
Gratulacje dla was za to ogromne starcie i za dążenie do sprawiedliwości.
Floty ogromne, starcie pięknie się ogląda.
Oby więcej podobnych było.
Obrońca się nie pilnuje to ma efekt a dla agresorów za wytrwałość i cierpliwość gratulacje.
Niebotyczna ilość surki.
-
Gratulacje starcia i szczęśliwego zakończenia batalii o jego uznanie, procent i zysk robią wrażenie.
Hawi szo, może tym razem w końcu wyciągniesz wnioski na przyszłość ;).
-
Tak więc oficjalnie, ogromne Graty za TOP 1 starcia - nie do ogarnięcia jest jak wielką to miało skalę.
Graty za wytrwałość, cierpliwość i poświęcenie bo zapewne nie mało Was to kosztowało.
Hawiemu mimo wszystko SzO, szkoda by było, żeby wciąż Top1 Kaleków się zawinął.
-
-
Szczęka opada jak się patrzy na te liczby. Szczere Gratulacje dla strony atakującej i Odbudowy pokonanemu. Hawiemu zostało trohę zabawek więc nie ma co robić pochopnych akcji tylko zacisnąć zęby i grać. Obydwu stronym wytrwałości w odbudowaniu flot bo pomimo zwycięstwa zajmie to trochę czasu
-
Mega starcie a % to jakiś kosmos gratki i szkoda tylko że tyle nerwów kosztowało nie z waszej winy .
Obrońcy Szo
-
-
Graty dla Was, ten procent ciężko będzie przebić, daliście radę drogie SzO!
Hawi SzO, fajna postawa, obyś wrócił i pomieszał ciut, bo nudno będzie.
No i szacun dla supportu, stanęliście na wysokości
serio tyle surowca i jaki procnet brawo
-
Co za patologia! Tutaj zaliczyli a co z resztą?? Teraz proszę resztę tak samo potraktować... No ale... Są równi i równiejsi uśmiechnięci Gracze:D
Ogarnijcie się. Albo traktujemy tak samo wszystkich od początku albo piszecie przeprosiny i tony wazeliny na pokrzepienie.
Ja rozumiem, że się należy ale co za różnica czy takie starcie czy 100x mniejsze?? Każdy tak samo powinien być traktowany. A jak już macie zmiany i postęp ku lepszemu to proszę przeprosić resztę graczy....
Tyle w temacie. Vizir Polski albo Niemiecki widać nie to samo...
-
robi wrażenie
gratulacje tak spektakularnego starcia, niebotyczne sumy na Pz
-
Gratulacje starcia , samemu nie chce mi się wierzyć że starcie zostało rozliczenie🙄 .wreszcie GF zrobiło coś.. graty także obrońcy postawy , mam nadzieję że kupi parę paczek , i nadal będziemy mogli rywalizację oglądać 😆bo jak nie to uni nudne się stanie 🙄😆
-
Również pogratuluję starcia. Fajnie, że nie odbiliście się od ściany jeśli chodzi o rozliczenie. Sprawiedliwości stało się za dość.
Hawi, Tobie oczywiście szybkiej odbudowy.
-
Gratki starcia , mega zacny % i ogromne ilosci statkow
Hawi odbudowy zycze
-
A jak dla mnie to starcie jest bez sensu. Porażka z której strony bym nie patrzył.