Miło że zaopiekowałeś się zostawionymi skarbami, gratuluję i życzę więcej takich znalezisk.
Posts by Selene
-
-
I takie starcia najbardziej lubię. Skan, lot, bum i mnóstwo surowców do zagospodarowania. Gratuluję

-
Aaale surowców! Gratulacje sojuszniku, miło widzieć jak latasz, chce się więcej i więcej takich ST oglądać w Twoim wykonaniu.
-
No i są moje ulubione latające kopalnie, brawo Ekonom, piękne eko przygarnąłeś :).
-
Parcie dało efekt i to naprawdę ładny. Podoba mi się, więcej takich parć życzę...

-
Cierpliwość się opłaciła, gratulacje ładnego trafienia wcale niełatwego obrońcy.
-
Dobrze Ci idzie latanie, ponownie gratulacje, trochę natrzepałeś tych st, miło się czyta ;).
-
I znowu przyjemne odwiedziny, gratulacje, tak trzymaj.
-
Piękny zysk Finek, ten powrót do gry bardzo udany, oby dalej na farcie :).
-
No niestety za późno sprawdziłam czy ma pusto na moonach, trudno się mówi.
Gratki a Fremenowi szo, szkoda tylu surowców.
-
No i rozbiłeś bank :).
Tak trzymaj, oby passa trwała jak najdłużej.
-
Fajny powrót, gratki Finek, życzę samych udanych wlotów.
-
Piękny strzał Zdobywco! Gratulacje tym bardziej, że obrońca z tych dobrze się pilnujących. Tym razem coś jednak nie wyszło, może to ta 13-stka?
-
Bardzo lubię to Twoje przypominanie o sobie, ale co to za logo?
Ja tu czekam na ciepełko a Ty o zimie? no weź...
gratki

-
Elegancko Misiu, życzę więcej takich fajnych zdobyczy.
I rośnij duży!
-
Z diabelskimi sondami Misia musiało wejść, gratulacje dla Misia za znalezienie skarbów a dla Zdobywcy za sprawne wyczyszczenie :).
-
Gratulacje tego ST oraz NR 1 , tam nie zdążyłam już się niestety wpisać.
Z obydwu wlotów zysk piękny, przetapiaj na flotkę i formy

-
Misiu, zazdroszczę Ci Twojej "zazdrości", taka bardzo zyskowna wychodzi, graty!
-
Jak miło widzieć znowu Twoje ST na forum, gratulacje wegi, mam nadzieję że będziesz pojawiał się tu częściej :).
-
No proszę, przyjemne z pożytecznym

Zarobione i film obejrzany. Graty, ja bym się jednak bała tak zostawić pilotów w locie bez opieki :).