Balboa[S_D] vs. FeVeR[Nygga] ~ 19.661.448%

• Pracy sporo, ale czasem okiem zerkne co sie dzieje. Z obronca wymienilem pare wiadomosci, wiec zycze mu SzO. To nic osobistego, taka gra.

To chyba jakaś topka solo.

Dok jeszcze wypluł parę sztuk więc finalnie bardzo fajny zysk.

Dzięki Miech Blumkulow za moona i pozdrawiam wszystkich znajomych.

Dnia 13-07-2024 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Balboa [S_D]

Pancernik 21.788.334

Reaper 12.297.223

Obrońca FeVeR [Nygga]

Mały transporter 716

Duży transporter 3.698.235

Lekki myśliwiec 364.111

Ciężki myśliwiec 225

Krążownik 97.884

Okręt wojenny 2.571

Statek kolonizacyjny 2

Recykler 3.506.260

Sonda szpiegowska 16.164.500

Bombowiec 1.220

Niszczyciel 98

Gwiazda Śmierci 104.930

Pancernik 8.113.014

Reaper 380

Pathfinder 231

Po bitwie...

Agresor Balboa [S_D]

Pancernik 18.452.375 ( -3.335.959 )

Reaper 10.414.927 ( -1.882.296 )

Obrońca FeVeR [Nygga]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

39.017.061.118 Metalu, 98.305.194 Kryształu i 8.686.353.485 Deuteru

Agresor stracił łącznie 584.723.875.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 1.867.206.735.000 jednostek.

At these space coordinates now float 771.489.769.813 metal, 738.260.515.651 crystal and 227.873.272.038 deuterium.

Agresor przejął łącznie 47.801.719.797 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

combatreport.harvest.attacker.captured

771.489.769.813 metal, 738.260.575.651 crystal and 227.873.272.037 deuterium

99.418.948.587 metal, 95.136.821.149 crystal and 29.365.160.762 deuterium

combatreport.harvest.attacker.total

870.908.718.400 metal, 833.397.396.800 crystal and 257.238.432.799 deuterium

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 649.851.849.518

Kryształ: 596.531.061.994

Deuter: 178.239.481.284

agresor zyskał łącznie 1.424.622.392.796 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -867.579.029.118

Kryształ: -804.880.336.194

Deuter: -242.549.089.485

obrońca stracił łącznie 1.915.008.454.797 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.0.0-beta

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

• Trzeba przyznać, że niezła solówa :D

“The monsters were never

under my bed.

Because the monsters

were inside my head.

I fear no monsters,

for no monsters I see.

Because all this time

the monster has been me.”

:fa:

• oczywiście patrząc na liczby to jest to % absurdalnie duży. Nie znam obu graczy i zastanawia mnie ile z tych flot powstało dzięki systematycznej pracy w grze, a ile dzięki włożonej kasie. I nie piszę to złośliwie, po prostu patrząc na wielkość kont z topek różnych uni to łapię się za głowę. Wygląda to jak wyścig portfelów, którego nie rozumiem, bo równie dobrze moglibyśmy podziwiać starcia kilkadziesiąt razy mniejsze ale zrobione flotami powstałymi bez anty. I jakoś chyba by mnie te cyferki bardziej cieszyły... smutno jest patrzeć na ten ogame dzisiaj ;( Pozdrowienia dla graczy, którzy grają za darmochę

• :graty:dla takich % warto prowadzić TOPki :)

Floty ogromniaste więc i % na przyszłość zapowiadają się ciekawe.

Obrońcy :szo:

:fa:

OFF - UNI 16 - Feniks - EKO

OFF - BELINDA - Silesia Team - EKO

OFF - EARTH - Silesia Team - EKO

ON - YIN - Silesia Team - EKO

ON - UNI 68 - Silesia Team - EKO

• oczywiście patrząc na liczby to jest to % absurdalnie duży. Nie znam obu graczy i zastanawia mnie ile z tych flot powstało dzięki systematycznej pracy w grze, a ile dzięki włożonej kasie. I nie piszę to złośliwie, po prostu patrząc na wielkość kont z topek różnych uni to łapię się za głowę. Wygląda to jak wyścig portfelów, którego nie rozumiem, bo równie dobrze moglibyśmy podziwiać starcia kilkadziesiąt razy mniejsze ale zrobione flotami powstałymi bez anty. I jakoś chyba by mnie te cyferki bardziej cieszyły... smutno jest patrzeć na ten ogame dzisiaj ;( Pozdrowienia dla graczy, którzy grają za darmochę

Dzięki systematycznej grze u tego Pana nic nie powstało, gdyby sobie tyle floty nie kupił to i by dużych procentów nie kręcił bo łatwo kliknąć antymaterie, ale żeby uczciwie dojść do takiej floty dla tego pana jest nieosiągalne,only portfel jak to mówią 😎

Także trafił tutaj swój na swego.

Ogólnie cienizna która bez kasy była by gdzieś pewnie top200, ale taka teraz gra, a on dalej pakuje w to hajs i myśli ,że na tym to polega, już taki styl 'gry'.

Fever lamko SzO, kupisz sobie więcej 😂

Xalynth Off - 121 ST

Cygnus TOP1 Off - 147 ST

Dorado Off - 107 ST

Zenith Off - 38 ST

• Szynka, zaciąleś się… Z twojego postu wynika ze zbudował flotę nie uczciwie, przecież paczki są legalne. Opłaca serwery żeby Janusz jak ty mógł grać za darmo. Chłopak na każdym uni kręci dobre %, a tobie zabrakło jaj żeby pogratulować pod swoim starciem. Z dobrego gracza zrobiłeś z siebie clowna tym płaczem. Weź sie lepiej za grę zamiast miauczeć, nie hajs cie spakował tylko on.

Balboa graty kosmicznego %

• Widzisz cienizna cię zezlomowala.

Ty taki wybitny lotnik grałeś od początku na tym koncie ( Tz je dostałeś......

No raczej nie klamczuszku, to konto jest moonowka,które dostałem po Astridzie aka bocieek .)

Ktoś kiedyś ci dawno napisał....

Znajdź pracę a nie że cię Żona czy ktoś tam utrzymuje :trollface:

• Śmieszne jest to jak daleki jesteś od prawdy ale u ciebie to standard.

Nie brakuje mi pomiędzy, po prostu nie widzę sensu wrzucać ich w coś co jest nierealne bo tak robią tylko zakompleksione głupki próbujące na siłę udowodnić swoją wartość...w grze internetowej 😂

Ale jak chcesz to ci wykupie następną wycieczkę na pręgierz, przecież tak lubisz tam być 😁

Serio rozumiem,że ty żyjesz ta grą i moczeniem majtek Balbiny no bo co innego możesz niż moczyć majty i obserwować z urlopu, i tak od początku fuzji.

Ale wyszczekany jesteś za trzech.

Zgadza się, zezłomowala mnie cienizna która bez pieniążków też by się bała urlop zdjąć 😂

Ale jak sama cienizna napisała, on tu przyszedł walczyć z hs którzy mają przewagę flot więc musiał wyrównać szanse pakując parę tysiaczkow 😁

Postawa godna gracza.

Xalynth Off - 121 ST

Cygnus TOP1 Off - 147 ST

Dorado Off - 107 ST

Zenith Off - 38 ST

• Nie jestem na urlopie to raz .

Wyszczekany to ty byłeś jak to mnie spakujesz na earth itp :trollface:.

Jak napisałem do Balboa żeby poświęcił ci 5 minut to podobno zlomowal cię podczas jazdy samochodem i poprawiając sobie lusterko w aucie.

A co do pakowania kasy to jego portfel i jego sprawa.

Jesteś teraz naprawdę słaby jak wypisujesz że spakował cię cienias .

Kim ty teraz jesteś????

Balboa gratuluję starcia.

Nie wiem jak ty to robisz nie mając umiejętnośći :)

• Mógł to zrobić nawet na kiblu, to nie zmienia faktu, że gra dokładnie portfelem tak jak to ująłeś.

Co do Earth chyba trzeba Wojtka do tablicy wywołać, nie spakowałem, bo nie zdążyłem, a potem uciekłeś na urlop 😂

Ot cała historia.

Jak to nie wiesz, szybko - portfelem :trollface:

Bez odbioru, smutne to czasy nastały dla OG, ale przynajmniej GF zaciera rączki mając takich jeleni 😎

Xalynth Off - 121 ST

Cygnus TOP1 Off - 147 ST

Dorado Off - 107 ST

Zenith Off - 38 ST

• Z prawdą to ty się mijasz najbardziej, ale manipulujesz za to najpiękniej.

Jesteś idealnym przykładem człowieka, który myśli, że kłamstwo powtórzone 1000 razy stanie się prawdą.

Odpowiem Tobie ostatni raz, bo brniesz w te swoje farmazony jak tylko możesz, bo jesteś zwykłym zazdrosnym typem, już nawt nie zakompleksionym tylko zazdrosnym.

W swojej karierze nie raz i nie dwa grałem całkowicie bez anty z rezultatem identycznym jak tam gdzie sobie zakupiłem anty. Co więcej, miałem więcej uni bez anty niż tych z anty i jedyny powód bycia na U to brak czasu.

Podpowiem Ci, że było takie uni, gdzie bez paczek zrobiłem więcej zniszczonych w 3 miesiące, niż Ty przez całe życie.

Nie odpisuj mi już, przestań używać mojego nicku, bo to Ci nic nie da. Fakt jest taki, że dzieli nas kilka poziomów. W która stronę to już niech każdy sam oceni.

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

• Dokładnie, już zostałeś oceniony tutaj, tak jak na każdym innymi uni, mizerny Skill (dla mnie zerowy) z tłustym portfelem = Ty.

I nie wymyślaj bajek, w smoki dawno nie wierzę. Ty i te twoje uni bez anty, człowieku ty od fuzji wpakowałes już z 15.000 w tą grę i Ty mi tu bajki będziesz pisał 😂😂

Zgadza się ,dzięki nas kilka poziomów z tym że ja nie muszę pakować tysięcy w grę żeby to udowodnić :trollface::trollface::trollface:

Przyjmij wreszcie do wiadomości, że jest paru graczy na tym uni co naprawdę potrafią grać.

Ale nie ty ,ty tylko kupujesz i latasz na pale jak teraz na Charisa :trollface:

Xalynth Off - 121 ST

Cygnus TOP1 Off - 147 ST

Dorado Off - 107 ST

Zenith Off - 38 ST

• Graty Balbo, piękne starcie. % o którym nawet jeszcze nie marzę. Zysk na przeszło 10 mln pancerników w jednym strzale, naprawdę robi wrażenie. Sam bym zazdrościł :)

Zapisujesz się w kartach obecnego Ogame grubym drukiem, wśród innych złomujących z tego Uni, bo naprawdę są tutaj osoby, przeciwko którym trzeba grać zupełnie inaczej niż na moim, spokojnym Mensa.

Brawo, śledzę uważnie ST w tym dziale, także powodzenia Wszystkim.

Obrońcy ? Przyjemności z klikania, bo w zasadzie tylko o to chodzi.

Pozdrawiam

• Po komentarzach trochę się zgubiłem odnośnie jakiego starcia one są. Czy aby na pewno w dobrym się wpisujecie ludzie? :)

Gratulacje starcia dla atakującego! % długo nie będzie pewnie pobity a do tego ten zysk ogromy.

Tomek, zbieraj siły, na spokojnie, klikaj tak jak sprawia Ci to przyjemność :)

Pozwolę sobie jednak na małą dygresję jako grający bez anty ( olszyn3k mogę prawda?):

Napisałeś:

nie widzę sensu wrzucać ich w coś co jest nierealne bo tak robią tylko zakompleksione [cenzura] próbujące na siłę udowodnić swoją wartość

Czy stąd powinniśmy rozumieć że kupując np. subskrypcje w serwisach streamingowych by oglądać filmy / słuchać muzyki, chodzenie do kina czy wyjazdy, to próba udowodnienia swojej wartości?
    Muzyka czy film istnieje na równym poziomie co antymateria i statki w ogame. Idąc do kina nie nabywam praw do zarabiania czy wiecznego posiadania tego filmu.
    A wyjście z dzieckiem na basen? Krótkotrwałe, pieniądze pakuje się w przyjemność i znikają, pozostaje tylko wspomnienie, chwila czasu której już nigdy nie odzyskamy!
    Czy np. dla osoby która co weekned wydaje kilka tysięcy w kasynie i na imprezach, kupuje flaszke za równowartość średniej krajowej, wrzucenie kilku $ w grę którą lubi jest czymś złym?
    Przecież w kasynie masz to samo, statystycznie tracisz, tak samo jak w ogame. Wrzucasz, tracisz i koniec.
    Z tą różnicą że w ogame jeszcze jakieś tam eko czy technologie Ci zostają.. Póki losowo nie stracisz czegoś przez błędy GF xD

Reasumując, przestańmy się patrzeć na portfele innych i wytykać kto ile pieniędzy wydał. Ja nie wydaje i co, to robi ze mnie pro gracza? No nie wydaje mi się, klikam sobie kopalnie, latam na ekspedycje bo to lubię i to mi sprawia przyjemność. Czemu mamy zabraniać komuś robienia tego co lubi? Niech sobie każdy gra jak chce :)
    Pozdrawiam!