Poradnik Ogame seria na YT

• I kolejny na tapetę
    miłego i do następnego :P

W miare dobrze wyglada mam kilka kont na og i teraz ma to wiekszy sens posiadam 14.4 mld pkt mam konto z drobna flota gdzie mysleli ze jestem leszkuem nowym na uni :trollface: jak kupowali anty to przeklinali ze graja ze mną na serwerze :trollface: Na st śmiałem się z nich ze jesteś moją astro na 20 21 22 23 😁 lvl 19h dziennie przez 3 miesiace kto może pracować :trollface: Pracuje kto może pracować mieć pieniądze i być na koncie jak majsy :trollface: tylko ze jie az tak glupi :trollface: bez obrazy frank black moze mnie wtwalic w pw ze jestem farma :D ze jak chce grac musze placic :trollface: za co kiedy co 20 dni metal podnosze o 1 lvl wyzej :trollface: na 54 lvl metal w 340 dni ukonczony paczkowalem taki byl plan wydalem pieniadze umyslnie nie male oieniadze reszta owszem rowniez kazdy wedlug siebie na tureckiej czy brytyjskiej zamiezony wydatek bo mnie stac i nigdy orzez vpn nie kupie poniewaz szkoda blokady kont :trollface: wakacje i zakup :D ale jaki jest sens ? Licytacja w glupocie ja znam umiar moge kupic 1 mld antymaterii 2 miliardy kupic paczki byc naladowany jak 2 majsu za 100tys zlotych po to by ktos sapal i sie pocil ? Mege wladowac w eko badania jake chce :trollface: bez floty bo to kpina i zart :trollface: podniete maja poniewaz zezlomowali mi 196 k dtkow polowania regularne wypisywanie bzdur pod moim adresem jak na hyperion na chorwackim pod st kolejni mysleli ze glupi jestem :trollface: albo mnie wyzywali i pomiatali jak na polskim forum kto jest glupi ? Majsu mnie sie pyta zaraz po probie wyliczeniu loguje sie :trollface: widze ataki na roznych moonach ja dopiero co zalogowalem czlowieku a tam tyle wiadomosci :D pisze widze na ktorych moonach chcial mnie wyliczyc co wyliczyc mnie chciales pisze pyta minie sie minelo 3h po ataku dopiero loguje a ty mnie mozesz zapytac sie jak blisko byles :trollface::D no wiesz te awatary skiny to pod was darmozjady xD wedlow waszego lvlu i nazekacie :trollface::trollface::trollface::trollface::trollface::bicz:jakby powrzucac screen shooty z pw to dobry meksyk :trollface::trollface::trollface::trollface: jak na forum problemy do mnie :trollface: albo maiwniacy maja pytania xD

Melmax z cetus później wariatek chce bym zrobił na cetusie 10 mln reckow bo chce tomek i intera z kerberos cetus kylake quantum uni 68 również ooniewaz tylko loginy się zmieniają nue jednokrotnie na topowych kontach nabrać mnie na lipę :trollface: Oj dobre sobie pustki są :D dzieki temu 400kk dexu bede ldowac na fsy dla flity to mam flote z wydatkiem regularnym przy 10mld punktow w samej ekonomi a mnie szkoda dexu na fsy bo nie uzywam flity po co ? By pozniej na mnie sie sadzil wiewiur z paczek i przekretow pushow itp ? :D dobre bedziemy kolegami :trollface: na jednym uni mieszkam w londynie jak zechce moge byc 2 majsem 100k plnow w konto samo eko i orbitalne kryjowki zwyzka sury i dalsze wydobycie zbierane by powiekszysc wydobycie luksusowo drogie gdzie na jeden budynek musze zbierac 5 miesiecy :trollface: bez problemu

Dla mnie to bez sensu I szkoda czasu :trollface: a przekrety z ta gra sa od poczatku bez udzialu paczek i za jeden wielki przekret mam placic X/ dobre 8)

• Fajna sprawa. I w jednej kwestii posłuchałem autora. Mianowicie zmieniłem omawianą klasę Kaeleh na Mechy bardziej mi odpowiadali niż ludzie i pasowali pod mój styl gry, choć metropolis kusiło. I stała się rzecz dziwna, ponieważ spadły mi wyniki ekspedycji. Wiem, że to zależne od budynków dających bonus i badań. Te drugie nawet wzmocniłem a okienka są dostępne, a budnki mają podobną a może nawet lepszy poziom co do bonusu. Nie mam konkretnych wyliczeń, ale tak na oko co udaje mi się przywozić to Kaeleh znacznie więcej udawało mi się zebrać surowców z ekspedycji. Niby niemożliwe a jednak. Nie wiem może coś robię nie tak. Statki wysyłam takie same lub podobne do wysyłanych wcześniej inną rasą.