Bunkry są złe
odcinek nie dotyczy uni z obroną na PZ
-
-
Wlatuje następny odcinek
pozdrawiam -
I kolejny na tapetę
miłego i do następnego -
I kolejny na tapetę
miłego i do następnegoW miare dobrze wyglada mam kilka kont na og i teraz ma to wiekszy sens posiadam 14.4 mld pkt mam konto z drobna flota gdzie mysleli ze jestem leszkuem nowym na uni jak kupowali anty to przeklinali ze graja ze mną na serwerze Na st śmiałem się z nich ze jesteś moją astro na 20 21 22 23 😁 lvl 19h dziennie przez 3 miesiace kto może pracować Pracuje kto może pracować mieć pieniądze i być na koncie jak majsy tylko ze jie az tak glupi bez obrazy frank black moze mnie wtwalic w pw ze jestem farma ze jak chce grac musze placic za co kiedy co 20 dni metal podnosze o 1 lvl wyzej na 54 lvl metal w 340 dni ukonczony paczkowalem taki byl plan wydalem pieniadze umyslnie nie male oieniadze reszta owszem rowniez kazdy wedlug siebie na tureckiej czy brytyjskiej zamiezony wydatek bo mnie stac i nigdy orzez vpn nie kupie poniewaz szkoda blokady kont wakacje i zakup ale jaki jest sens ? Licytacja w glupocie ja znam umiar moge kupic 1 mld antymaterii 2 miliardy kupic paczki byc naladowany jak 2 majsu za 100tys zlotych po to by ktos sapal i sie pocil ? Mege wladowac w eko badania jake chce bez floty bo to kpina i zart podniete maja poniewaz zezlomowali mi 196 k dtkow polowania regularne wypisywanie bzdur pod moim adresem jak na hyperion na chorwackim pod st kolejni mysleli ze glupi jestem albo mnie wyzywali i pomiatali jak na polskim forum kto jest glupi ? Majsu mnie sie pyta zaraz po probie wyliczeniu loguje sie widze ataki na roznych moonach ja dopiero co zalogowalem czlowieku a tam tyle wiadomosci pisze widze na ktorych moonach chcial mnie wyliczyc co wyliczyc mnie chciales pisze pyta minie sie minelo 3h po ataku dopiero loguje a ty mnie mozesz zapytac sie jak blisko byles no wiesz te awatary skiny to pod was darmozjady wedlow waszego lvlu i nazekacie jakby powrzucac screen shooty z pw to dobry meksyk jak na forum problemy do mnie albo maiwniacy maja pytania
Melmax z cetus później wariatek chce bym zrobił na cetusie 10 mln reckow bo chce tomek i intera z kerberos cetus kylake quantum uni 68 również ooniewaz tylko loginy się zmieniają nue jednokrotnie na topowych kontach nabrać mnie na lipę Oj dobre sobie pustki są dzieki temu 400kk dexu bede ldowac na fsy dla flity to mam flote z wydatkiem regularnym przy 10mld punktow w samej ekonomi a mnie szkoda dexu na fsy bo nie uzywam flity po co ? By pozniej na mnie sie sadzil wiewiur z paczek i przekretow pushow itp ? dobre bedziemy kolegami na jednym uni mieszkam w londynie jak zechce moge byc 2 majsem 100k plnow w konto samo eko i orbitalne kryjowki zwyzka sury i dalsze wydobycie zbierane by powiekszysc wydobycie luksusowo drogie gdzie na jeden budynek musze zbierac 5 miesiecy bez problemu
Dla mnie to bez sensu I szkoda czasu a przekrety z ta gra sa od poczatku bez udzialu paczek i za jeden wielki przekret mam placic dobre
-
no to hop
-
no to hop
-
mamo zobacz jestem w telewizji!
-
hop
-
W dzisiejszym odcinku parę kolejnych ukrytych osiągnięć
oraz o zbliżającym się starcie Uni sezonowego
zapraszam -
Fajna sprawa. I w jednej kwestii posłuchałem autora. Mianowicie zmieniłem omawianą klasę Kaeleh na Mechy bardziej mi odpowiadali niż ludzie i pasowali pod mój styl gry, choć metropolis kusiło. I stała się rzecz dziwna, ponieważ spadły mi wyniki ekspedycji. Wiem, że to zależne od budynków dających bonus i badań. Te drugie nawet wzmocniłem a okienka są dostępne, a budnki mają podobną a może nawet lepszy poziom co do bonusu. Nie mam konkretnych wyliczeń, ale tak na oko co udaje mi się przywozić to Kaeleh znacznie więcej udawało mi się zebrać surowców z ekspedycji. Niby niemożliwe a jednak. Nie wiem może coś robię nie tak. Statki wysyłam takie same lub podobne do wysyłanych wcześniej inną rasą.