Mam takie pytanko, skąd się wzięli gracze z obcymi flagami na polskim serwerze?i na dodatek są w sojuszach polskich. Nie wiem, ale czy tak jest ok?Może czegos nie doczytałem,ale czy to jest dopuszczalne?Skoro tak, to czy mogę załozyc konto na jakimś zagranicznym serwerze?
Obce flagi na Juno
-
-
Jest przecież taka możliwość nikt nam nie broni, musisz tylko poczytać regulamin zagranicznych serwerów czy nie mają jakichś zakazów dla obcokrajowców
-
Mam takie pytanko, skąd się wzięli gracze z obcymi flagami na polskim serwerze?i na dodatek są w sojuszach polskich. Nie wiem, ale czy tak jest ok?Może czegos nie doczytałem,ale czy to jest dopuszczalne?Skoro tak, to czy mogę załozyc konto na jakimś zagranicznym serwerze?
Bośnia i Hercegowina z tej strony ヽ(^。^)ノ
-
normalnie można zakładać konta na innych serwerach innych społeczności
nigdy nie słyszałem aby było gdziekolwiek obostrzenie dla obcokrajowców
na żadnym z communityswoją drogą polecam grę na serwerach EN
testowałem sobie tam coś na nowym koncie i gość który mnie zaatakował zapytał czy nie potrzebuje jakiejś porady na temat jak ogarnąc ta grę.
mniej chamstwa jest niż na rodzimych serwerach -
Kiedyś to było zakazane teraz można być turystą Sam siedzę na czeskim serwerze i właściwie już tam pozostanę, bo dostałem się tu po starych zasadach cmentarzowych.
-
Kiedyś to było zakazane teraz można być turystą Sam siedzę na czeskim serwerze i właściwie już tam pozostanę, bo dostałem się tu po starych zasadach cmentarzowych.
Chyba że w końcu postanowią zrobić Ogame od morza do morza i połączą PL z Bałkanami, CZ i SK.