cashback z eventu 17-18-02
-
- Gra
- Gothos
-
-
U mnie pojawił się bez problemu po kilkudziesięciu minutach jakby co ^^
-
U mnie też nie. Dobrze, że przypomniałeś.
-
Właśnie gdzie jest zwrot ? Też nic nie dostałem.
-
W sumie... też podbijam temat, bo również nic nie dostałem.
-
U mnie zwrocilo normalnie po 2 dniach jakos.
-
ja czekam na zwrot
-
Ja też nic nie dostałem, uni Juno
-
-
Podbijam temat, "niedługo" to jak mamy rozumieć? Chyba, że już zwroty poszły, to zgłaszam, że nadal nie wszystkim
-
-
-
-
-
Proszę o kontakt przez Support.
Ja też nie dostałem, i co mam w związku z tym napisać? Mam anty i kupną, i z ekspedycji, nie robiłem żadnych screenów, bo nie sądziłem, że będą potrzebne, ale na 100% nie było wiadomości z informacją o zwrocie anty.
-
Ja już pisałem kilka dni temu na support, gdzie otrzymałem odpowiedź: "Opisywany problem jest już nam znany i został już zgłoszony do osób odpowiedzialnych za jego usunięcie".
Brak jednak wiadomości co do otrzymania cashbacku, mimo wymienienia jakich wydatków dokonałem.
-
Proszę o kontakt przez Support.
Ja też nie dostałem, i co mam w związku z tym napisać? Mam anty i kupną, i z ekspedycji, nie robiłem żadnych screenów, bo nie sądziłem, że będą potrzebne, ale na 100% nie było wiadomości z informacją o zwrocie anty.
Ja akurat mam anty z expów, więc mniejsza strata, ale to nie zmienia faktu że trochę nie ładnie z ich strony że az tak długo trwa naprawa tego skryptu i sprawdzenie kto ile wydał.Juz się pogodziłem z tym że nic nie oddadzą.U nich się zawsze wszystko zgadza.
-
A ktos kto pisal do supportu dostal zwrot?
Ja po takim czasie nawet nie pamietam ile wydalam ...
-
A ktos kto pisal do supportu dostal zwrot?
Ja po takim czasie nawet nie pamietam ile wydalam ...
Ja dostałam zwrot.
Po napisaniu do supportu i odpowiedzi, że problem jest znany i nad nim pracują, po czym po kilku godzinach albo na następny dzień dostałam zwrot.
Nie było info w wiadomości o zwrocie, ale na jednym z kont wiedziałam ile mam i zauważyłam, że przybyło
-
Ja wydałem mało anty, bo jedynie na sztab na tydzień, ale do tej pory nic nie dostałem. Jakbym dostał to bym wiedział, bo aktualnie na koncie mam niecałe 1k anty, a cashback by mi dał taka ilość że na admirała na tydzień by stykło.