Hej,
dostał ktoś cashback z ostatniego eventu? Już prawie tydzień od eventu a zwrotu anty nie mam.
Hej,
dostał ktoś cashback z ostatniego eventu? Już prawie tydzień od eventu a zwrotu anty nie mam.
U mnie pojawił się bez problemu po kilkudziesięciu minutach jakby co ^^
U mnie też nie. Dobrze, że przypomniałeś.
Właśnie gdzie jest zwrot ? Też nic nie dostałem.
W sumie... też podbijam temat, bo również nic nie dostałem.
U mnie zwrocilo normalnie po 2 dniach jakos.
ja czekam na zwrot
Ja też nic nie dostałem, uni Juno
Skrypt odpowiedzialny za weryfikację i zwrot anty podczas eventu nie zadziałał tym razem poprawnie.
Sprawa jest zgłoszona, więc niedługo antymateria powinna pojawić się już na wszystkich kontach.
Podbijam temat, "niedługo" to jak mamy rozumieć? Chyba, że już zwroty poszły, to zgłaszam, że nadal nie wszystkim
Proszę o kontakt przez Support.
Serio?znowu przez support? Juz mi sie odechciało pisać do nich, ciągle tylko "u nas wszystko działa"albo"prosimy o zrzut ekranu"...Dużo nie straciłem, płakał nie będę.Ale ręce opadają patrząc na to wszystko.
Również i u mnie do tej pory nie było zwrotu z u68, szczerze to grosze za sztab na event ale zostawiam dla informacji.
Też jeszcze nic nie dostałem a trochę anty wydałem
Ja też nie dostałem, i co mam w związku z tym napisać? Mam anty i kupną, i z ekspedycji, nie robiłem żadnych screenów, bo nie sądziłem, że będą potrzebne, ale na 100% nie było wiadomości z informacją o zwrocie anty.
Ja już pisałem kilka dni temu na support, gdzie otrzymałem odpowiedź: "Opisywany problem jest już nam znany i został już zgłoszony do osób odpowiedzialnych za jego usunięcie".
Brak jednak wiadomości co do otrzymania cashbacku, mimo wymienienia jakich wydatków dokonałem.
Ja też nie dostałem, i co mam w związku z tym napisać? Mam anty i kupną, i z ekspedycji, nie robiłem żadnych screenów, bo nie sądziłem, że będą potrzebne, ale na 100% nie było wiadomości z informacją o zwrocie anty.
Ja akurat mam anty z expów, więc mniejsza strata, ale to nie zmienia faktu że trochę nie ładnie z ich strony że az tak długo trwa naprawa tego skryptu i sprawdzenie kto ile wydał.Juz się pogodziłem z tym że nic nie oddadzą.U nich się zawsze wszystko zgadza.
A ktos kto pisal do supportu dostal zwrot?
Ja po takim czasie nawet nie pamietam ile wydalam ...
A ktos kto pisal do supportu dostal zwrot?
Ja po takim czasie nawet nie pamietam ile wydalam ...
Ja dostałam zwrot.
Po napisaniu do supportu i odpowiedzi, że problem jest znany i nad nim pracują, po czym po kilku godzinach albo na następny dzień dostałam zwrot.
Nie było info w wiadomości o zwrocie, ale na jednym z kont wiedziałam ile mam i zauważyłam, że przybyło
Ja wydałem mało anty, bo jedynie na sztab na tydzień, ale do tej pory nic nie dostałem. Jakbym dostał to bym wiedział, bo aktualnie na koncie mam niecałe 1k anty, a cashback by mi dał taka ilość że na admirała na tydzień by stykło.