A wiecie jak ustawić, żeby się po wysyłce nie przestawiało automatycznie na następną planetę?
AntiGameReborn
-
-
A wiecie jak ustawić, żeby się po wysyłce nie przestawiało automatycznie na następną planetę?
wydarzenia i odhaczasz
Auto-switch to next planet/moon on Collect and Fleetsave routines
-
Wszystkie FSy w kilka sekund... pięknie śmiga znowu.
Dzięki, Ruda, że załatwiłaś
-
wydarzenia i odhaczasz
Auto-switch to next planet/moon on Collect and Fleetsave routines
Dziękuję
-
Wersja 9.0.1 jest dostępna:
[Bugfix] Reverted back to loading content scripts dynamically due to Chrome behaving inconsistently
[Bugfix] Minor fix in announcement system
[Bugfix] Jumpgate features now work if you open it via planetlist tooltip
[Bugfix] Minor bugfix in Jumpgate cycling shortcuts
-
Ktoś wie jak zwiększyć ilość wysyłanych mt na ekspedycję do np. 5k ?
-
Ktoś wie jak zwiększyć ilość wysyłanych mt na ekspedycję do np. 5k ?
Komandor + opcja formacje. AGR nie może zastępować opcji premium z GF.
-
wczoraj wtyczka dla flot działał prawidłowo, dziś bez zmiany ustawień w zakładce flota AGR się wyłącza, po przejściu na podgląd znów startuje.
Ktos sie spotkal...?
kilka sprawdzen - i jest ok, przy czym na dobra sprawe nie wiem czy faktycznie cos zmienilem lub czy restart wtyczki poprawil działanie
jednak blad znow sie pokazuje, wtyczka nawet raportuje bład
Kontekst
https://s170-pl.ogame.gameforg…e&component=fleetdispatchZrzut stosu
- js/fleetdispatch.js:3 (funkcja anonimowa)
(AGO.Fleet2.Check.vanilla=!0,AGO.Fleet2.Check.loading=!1)},Read:function(){DOM.addObserver(DOM.queryAll("#fleet1, #fleet2"),{attributes:!0,attributeFilter:["style"]},function(a){a.forEach(b=>{-1<["fleet1","fleet2"].indexOf(b.target.id)&&(""===b.target.style.display||"block"===b.target.style.display)&&AGO.Fleetdispatch.onPageChange(b.target.id)})});AGO.Page=PAGE=AGO.Fleet1;PAGE.Read()},Send:function(){DOM.hasClass("sendFleet","id","on")&&(DOM.addClass("sendFleet","id","ago_selected_button"),API.message("Units",
-
Version 9.0.2
[Bugfix] Fixed a bug where the latest news wasn't marked as read (sorry for that!)
(For Chrome I need to wait until 9.0.1 is approved before I can submit 9.0.2. Thanks, Google.)
-
Version 9.0.2
[Bugfix] Fixed a bug where the latest news wasn't marked as read (sorry for that!)
(For Chrome I need to wait until 9.0.1 is approved before I can submit 9.0.2. Thanks, Google.)
Błąd błędem pogania, nie wiem, po co dawał to wszystkim jak niedopracowane masakra 2 lata na aktualizacje czekać, która i tak nie działa dobrze śmiech na sali.
-
Zwózka za pomocą samego Entera - petarda.
Przy okazji naprawili wysyłanie wszystkich ekspow w sekundę.
mam rozumieć, że jest to rozwiązanie z OGlight?
-
Zwózka za pomocą samego Entera - petarda.
Przy okazji naprawili wysyłanie wszystkich ekspow w sekundę.
mam rozumieć, że jest to rozwiązanie z OGlight?
Nie wiem czym jest OGLight
-
Żeby się zbytnio nie rozpisywać nad wszystkimi możliwościami OGloght opiszę tylko to czego używałem.
Otóż po wybraniu moona lub planety, na którą chce przetransportować surowce skrypt automatycznie przelicza potrzebna liczbę transporterów i ładuje surowce i przenosi na kolejną planetę. To też wystarczy że będziesz trzymał wciśnięty enter do momentu aż skrypt nie wyśle surowców ze wszystkich planet.
Poniżej link do filmu gdzie jest to dokładnie wyjaśnione.
-
Dokładnie tak to działa w nowym AGR - wybierasz w ustawieniach miejsce zwózki, klikasz na pierwszą planetę ikonkę zwózki, a potem to już tylko spam enterów i wysyła z wszystkich planet po kolei.
Ruda teraz przy okazji eventu miałem zadanie "rozpocznij budowę budynku" kliknąłem silos bo akurat byłem w tej zakładce - z włączonym AGRem nie mogłem anulować budowy, musiałem wyłączyć dodatek, przeładować stronę i dopiero wtedy przycisk anulowania zadziałał. Gdzie zgłosić taki błąd?
-
Version 9.0.3
[Bugfix] AGR doesn't disappear in the Fleet menu anymore
[Bugfix] ACS defending 0 hours is now possible
[Bugfix] Explicit 0s in routine settings causing bugs when standard settings aren't set
[Bugfix] Keyboard shortcuts in the password field
9.0.3 has a little bug that causes an error when using the Expo routine. Please set the Expedition time to 1 in the Expedition routine settings to fix this.
A fix has already been deployed and is awaiting approval:Version 9.0.4
[Bugfix] Expo Routine doesn't cause an error anymore
-
Cały czas dostaje komunikaty że niewystarczająca ładowność a agr pokazuje że jeszcze jest miejsce a musiałem zostawić 60 baniek to dopiero poleciała flota. O co tu chodzi?
-
**AntiGameReborn 10.0.0**
[Misc] Support for deut to DF added
[Bugfix] Fixed shifted eventlist due to recall button
[Polishing] Limits for coloring events such as debrises increased
[Bugfix] Fix activity not being displayed in spy table
[Polishing] Arrow keys in messages now consistently switch pages (vanilla functionality is being prevented)
[Feature] Added on-the-fly AGR Bugfeature Management™️
[Bugfeature] Fixed correct lifeform research time calculation to currently implemented wrong calculation
[Misc] Added back possible build start
[Bugfix] Fixed solarsats link to redirect to correct page
[Bugfix] Fixed "server not responding" in fleetdispatch
**Please note that Chrome might take a while to review the new version.**
-
Najnowsza wersja 10.0.1
[Bugfix] Fleetdispatch: More fixes for "server not responding"
[Misc] CSS fixes for debris field width
[Polishing] Fleetdispatch: On "server not responding" error, send request again
-
Wersja 10.1.0
[Bugfix] AGR fleet dispatch: Coords are no longer overwritten if the field is currently active
[Polishing] AGR fleet dispatch: Improved scroll down for fleet 2
[Bugfix] The panel shows the resources in the air correctly again
[Polishing] The resource display in the overview is updated live again
[Bugfix] Some fixes in the Phalanx, old functionality restored
Important: To use the full functionality of the fleet features including routines, the option "Replace native fleet dispatch" must be activated. If this option is deactivated, many features such as automatic loading of resources will not work. A warning about this has been added to the AGR menu
-
AntiGameReborn 10.2.0
[Feature] Dodano opcję naprawienia irytującego nowego tła. (Menu -> Skin & Usability -> Skin)
[Polishing] AGR odczytuje teraz punkty top 1 dla ekspedycji po otworzeniu rankingu.
[Feature] Dodano przycisk automatycznego wykrywania do widoku Galaktyki; można ustawić liczbę wolnych slotów floty w Menu -> Galaktyka. (https://bin.umadbro.eu/2TNk98raL5.gif)
[Polishing] Ukrywanie przycisków systemu szpiegowskiego i falangi, jeśli nie są dostępne.
[Misc] Added 5% steps for General in routines
[Bugfix] Klawisz Enter do wysyłania floty działa teraz również z natywną funkcją wysyłania floty.
[Polishing] Koszty konstrukcji są teraz wyświetlane bez skrótów (https://bin.umadbro.eu/eh47bgyZHl.png)