Nowy Symulator Walk - dyskusja

• Zdecydowanie potrzebujemy więcej obrazków w takim narzędziu, zdecydowanie, komu potrzebna czytelność i sprawna obsługa. XD

Mam chociaż nadzieję, że będzie to automatycznie zasysało dane z konta (przede wszystkim badania LF) i że będzie DZIAŁAĆ, co w przypadku produktów GF takie pewnie nie jest (nie zdziwię się, jak się okaże, że sondy biją w symulacjach gęsi).

• BTW, jak już na disco napisałem: sam fakt, że najwyraźniej nakazano wyłączenie trashsima z dnia na dzień, a potem wrzucanie oficjalnego ogłoszenia ze słowami "miało być teraz, ale będzie kiedyś tam, bo nie zdążyliśmy" jest kolejnym splunięciem społeczności w twarz. Zostajemy bez symulatora walk na nie wiadomo jak długo, a i to przy założeniu, że wersja beta na PST będzie się do czegoś w ogóle nadawać.

• Ech, Trashsim wyłączony na stałe. Ogotha prawdopodobnie spotka ten sam los jutro. Więc ani sobie nie posymulujesz, ani nie sprawdzisz ile trzeba słać recków. A nawet jak już podniesiesz flotę, to później nie przekonwertujesz starcia, aby je wstawić jako ST.

Ciekawe święta się szykują X/

Top10 badań PL (na uni x1x8), top32 badań PL (wszystkie prędkości)

Badania stanowią 79,23 % wartości konta

• a ja jestem na tak, dobrze że robią taki symulator bo trashsim się zdeaktualizował, a możliwe że nie wróci już wogóle. Jak narazie wygląda to ok, oczywiście zobaczymy jak tego w praktyce będzie się używać. Pierwsze wrażenie jest pozytywne.

• a ja jestem na tak, dobrze że robią taki symulator bo trashsim się zdeaktualizował, a możliwe że nie wróci już wogóle. Jak narazie wygląda to ok, oczywiście zobaczymy jak tego w praktyce będzie się używać. Pierwsze wrażenie jest pozytywne.

TrashSim podobno miał wersję gotową do release'u (zaprezentowania) na mniej niż 24 godziny przed upublicznieniem informacji, że GF robi coś swojego. I naprawdę się nie dziwię twórcy, że się wściekł, bo takie narzędzie nie jest do utrzymania w 5 minut, w przerwach na kawkę.

TrashSim podobno miał wersję gotową do release'u (zaprezentowania) na mniej niż 24 godziny przed upublicznieniem informacji, że GF robi coś swojego. I naprawdę się nie dziwię twórcy, że się wściekł, bo takie narzędzie nie jest do utrzymania w 5 minut, w przerwach na kawkę.

czyli mówisz że twórca strzelił trashsima strzelił focha na GF, że robią symulator i zdjąl swoją stronę? Dziwne. Z punktu widzenia użytkowników najlepiej byłoby mieć parę symulatorów z których każdy wybierze ten który najbardziej mu odpowiada. Dlaczego więc mieć pretensje do GF, że robią swój? Z tego co pamiętam trashsim już kiedyś miał zniknąć ale później sytuacja się zmieniła. Skąd pewność że za pół roku trashsim by nie zniknął na stałe? Przynajmniej teraz wiemy, że jakiś tam symulator będzie, oby jak najlepszy.

• Symulator wydaje się dość czytelny. Uwzględnia zmiany z LF, oby klasy też były w tym zawarte. Obrazki dużo pomagają.

Czekamy z niecierpliwością, bo obecnie nie ma na czym robić symulacji na odpowiednim poziomie.

:P