Temat przeznaczony do dyskusji na temat: Nowy Symulator Walk - teaser
Nowy Symulator Walk - dyskusja
-
-
Zdecydowanie potrzebujemy więcej obrazków w takim narzędziu, zdecydowanie, komu potrzebna czytelność i sprawna obsługa.
Mam chociaż nadzieję, że będzie to automatycznie zasysało dane z konta (przede wszystkim badania LF) i że będzie DZIAŁAĆ, co w przypadku produktów GF takie pewnie nie jest (nie zdziwię się, jak się okaże, że sondy biją w symulacjach gęsi).
-
Jak dla mnie to strasznie słabo to wygląda Trash sim był dobry ze względu na swą prostotę i przejrzystość, a tu jest wszystko tak naćkane, że bez lupy nie ma podejścia...
-
to teraz będzie się działo
-
BTW, jak już na disco napisałem: sam fakt, że najwyraźniej nakazano wyłączenie trashsima z dnia na dzień, a potem wrzucanie oficjalnego ogłoszenia ze słowami "miało być teraz, ale będzie kiedyś tam, bo nie zdążyliśmy" jest kolejnym splunięciem społeczności w twarz. Zostajemy bez symulatora walk na nie wiadomo jak długo, a i to przy założeniu, że wersja beta na PST będzie się do czegoś w ogóle nadawać.
-
Ech, Trashsim wyłączony na stałe. Ogotha prawdopodobnie spotka ten sam los jutro. Więc ani sobie nie posymulujesz, ani nie sprawdzisz ile trzeba słać recków. A nawet jak już podniesiesz flotę, to później nie przekonwertujesz starcia, aby je wstawić jako ST.
Ciekawe święta się szykują
-
GF chce Nas wszystkich graczy nakarmić do syta
-
Skoro konkurencyjny symulator zniknął, i nie ma swobodnego wyboru, to nie zdziwiłoby mnie mocno jak by nowy był "przyczepiony" do jakiegoś nie przymierzając komandora, albo admirała floty.
-
Można korzystać ze starej wersji symulatora bez nowych statków. Zawsze to lepiej niż żaden.
-
-
a ja jestem na tak, dobrze że robią taki symulator bo trashsim się zdeaktualizował, a możliwe że nie wróci już wogóle. Jak narazie wygląda to ok, oczywiście zobaczymy jak tego w praktyce będzie się używać. Pierwsze wrażenie jest pozytywne.
-
wyłączymy trasha i nie damy nic w zamian , no geniusze , kto wpada na te pomysły ???
-
a ja jestem na tak, dobrze że robią taki symulator bo trashsim się zdeaktualizował, a możliwe że nie wróci już wogóle. Jak narazie wygląda to ok, oczywiście zobaczymy jak tego w praktyce będzie się używać. Pierwsze wrażenie jest pozytywne.
TrashSim podobno miał wersję gotową do release'u (zaprezentowania) na mniej niż 24 godziny przed upublicznieniem informacji, że GF robi coś swojego. I naprawdę się nie dziwię twórcy, że się wściekł, bo takie narzędzie nie jest do utrzymania w 5 minut, w przerwach na kawkę.
-
wyłączymy trasha i nie damy nic w zamian , no geniusze , kto wpada na te pomysły ???
Ale Trash nie jest wlasnoscia GF. Wiec jak mogl go wylaczyc o co dokladnie poszlo tworcy, to wie to pewnie tylko garstka osob.
-
TrashSim podobno miał wersję gotową do release'u (zaprezentowania) na mniej niż 24 godziny przed upublicznieniem informacji, że GF robi coś swojego. I naprawdę się nie dziwię twórcy, że się wściekł, bo takie narzędzie nie jest do utrzymania w 5 minut, w przerwach na kawkę.
czyli mówisz że twórca strzelił trashsima strzelił focha na GF, że robią symulator i zdjąl swoją stronę? Dziwne. Z punktu widzenia użytkowników najlepiej byłoby mieć parę symulatorów z których każdy wybierze ten który najbardziej mu odpowiada. Dlaczego więc mieć pretensje do GF, że robią swój? Z tego co pamiętam trashsim już kiedyś miał zniknąć ale później sytuacja się zmieniła. Skąd pewność że za pół roku trashsim by nie zniknął na stałe? Przynajmniej teraz wiemy, że jakiś tam symulator będzie, oby jak najlepszy.
-
spoko , ja lubię zmiany, miejmy nadzieję , że to zmiana na lepsze. Na pewno trashsim był bardziej przejrzysty , ale ten widok też nie jest zły, będzie się trzeba po prostu przyzwyczaić
-
Symulator wydaje się dość czytelny. Uwzględnia zmiany z LF, oby klasy też były w tym zawarte. Obrazki dużo pomagają.
Czekamy z niecierpliwością, bo obecnie nie ma na czym robić symulacji na odpowiednim poziomie.
-
Zaraz będzie że za 4k antki będziesz mógł do sztabu dokupić Taktyka wojny i tylko on będzie miał podłączony symulator walki reszta niech lata na wyczucie kasa musi się zgadzać hehehe .
-
Za dużo ikon statków. Na pewno są potrzebne w każdym możliwym miejscu? Same nazwy na pewno wystarczą.
-
Ikony są dla nie piśmiennych przecież nie można pomijać tego coraz bardziej rosnącego grona to by było nie poprawne politycznie , przydała by się jeszcze gdzieś ikonka fajnej laski
Moderator Ruda:
Nie kolorujemy postów