Czy naprawicie to ? od 2 tygodni czy tam kiedy wprowadziliscie nowy upsrejt wszystko ise posypalo i zezlomowanie gracze co nie odbiora floty maja miliardy punktow floty !!!!!!!!!! za co ja wam place ? Art Ruda @ogame_is_a_joke... ile mozna czy wy wszyscy jestescie niedorozwinieci ? wprowadzacie tylko idiotyczne zmiany ktore nicza ta gre w ktora i tak gra coraz mniej osob!!!!!!!
BŁAD STATYSTYK
-
- 11.3.6
- perezini wali kozy
-
-
po pisaniu na support odpisują standardową odpowiedzią że się tym zajmą - cieszę się - ale przez ten błąd dla gracza flociarza - gra jest nie grywalna - nie da się realnie zweryfikować stanu floty przeciwnika, na forum brak jakiejkolwiek oficjalnej informacji w tym temacie, czy Art , Ruda jesteście w stanie się realnie wypowiedzieć w tym temacie poza = tak działamy, programiści się tym zajmą ?
-
Po dzisiejszej aktualizacji powinniśmy się pozbyć tego problemu.
-
-
Zorientuję się jak to wygląda.
-
Nigdy nie zauważyłem, aby ten "event" działał. Był to temat już niejednokrotnie poruszany jeszcze na starym forum. Dla przykładu : wysłane przez sojusz kilkaset exp w ciągu kilku dni - ani jednego przedmiotu. Statystyka ?
-
Podbijam pytanie, dziennie wysyłam po 100 expów i lipa, jeszcze nic nie wpadło od początku rozpoczęcia eventu.
-
ten jak sie zbulwersował ,,za co ja wam place,, hehe
-
chyba wyszło jeszcze gorzej bo po 1 bład jak był tak jest / to dodatkowo tabelki są rozjechane i przez to nieczytelne. gratuluję
-
chyba wyszło jeszcze gorzej bo po 1 bład jak był tak jest / to dodatkowo tabelki są rozjechane i przez to nieczytelne. gratuluję
Całe Saros wywaliło i serwer nie działa Taka aktualizacja
-
wysyłam każdego dnia ponad 110 ekspów podobnie jak brat i zawsze jak jest ten event to znajdujemy rzadziej przedmioty albo wcale. Od kiedy jest event do dnia dzisiejszego 0 przedmiotów wpadło.
Całe Saros wywaliło i serwer nie działa Taka aktualizacja
Wywaliło serwer, w komunikacie z ekspedycji nie widać jakie statki dołączyły do floty, jak teleportuje flote nie ma nazw statków, w RW nie widać nicku agresora ani nazw statków. Nie wiem jak można coś takiego wprowadzić na serwer...
-
Również wysyłam dziennie około 100 ekspedycji i zawsze podczas takiego eventu albo wcale albo jak już 1.
-
Czemu wszędzie mają flagi w statystykach kto z jakiego państwa gra a w Polsce nie ma?
-
Na Veli widzę że są.
-
Również wysyłam dziennie około 100 ekspedycji i zawsze podczas takiego eventu albo wcale albo jak już 1.
Ja to już całkiem przestałem wysyłać ekspedycje, chyba czas się przeklasować. Gram sobie 14h/48h i chyba jakiś skrypt obczaił ten system, bo od pewnego czasu zawsze jakaś ekspedycja miała problem i wracała za kolejne 14h albo i dłużej. Znajdowane rzeczy pomimo klasy odkrywca w stosunku do prawdopodobieństwa strat z powodu braku nocnej straży nie oddawało plusów nigdy.
-
-
Ruda czy administracja jest w stanie się określić kiedy zostanie usunięty błąd statystyk ?
Nie. Czy taka odpowiedz jest satysfankcjonujaca? Oczywiscie, ze nie. Ale jest jedyna prawdziwa ktora mozemy sie z Wami na ten temat podzielic.
-
Ruda czy administracja jest w stanie się określić kiedy zostanie usunięty błąd statystyk ?
Nie. Czy taka odpowiedz jest satysfankcjonujaca? Oczywiscie, ze nie. Ale jest jedyna prawdziwa ktora mozemy sie z Wami na ten temat podzielic.
tak, jest satysfakcjonująca. po prostu trzeba skończyć z grą i poprosić o zwrot wydanych na nią pieniędzy jeśli się takie na nią wydało skoro gra jest niefunkcjonalna i w pełni nie grywalna, a jej twórcy nie są w stanie konkretnie się określić kiedy usuną problem. Paweł
-
tak, jest satysfakcjonująca. po prostu trzeba skończyć z grą i poprosić o zwrot wydanych na nią pieniędzy jeśli się takie na nią wydało skoro gra jest niefunkcjonalna i w pełni nie grywalna, a jej twórcy nie są w stanie konkretnie się określić kiedy usuną problem. Paweł
Mam podobne przemyślenia. Trochę to zakrawa na żart. Człowiek traci czas i pieniądze, bo ma ochotę pobawić się na określonym poziomie. Tylko gdzie ten poziom...
Pozdrawiam,
Epuzzer
-
ja nie płacę za ogame -> nie mogę mieć wymagań co do tej gry -> nie czuję się poszkodowany błędami
polecam