ile trzeba mieć obecnie punktów żeby na każdym uni wchodzić w top 20 ?
ponawiam pytanie dla kumatych
Użytkownik, który ma najwięcej punktów, a na swoim uni jest top20 to na ten moment:
Użytkownik, który ma najwięcej punktów, a na swoim uni jest top20 to na ten moment:
1 080 000 000 pkt chyba w PL
Czyli majac okolo 1.8mln punktów
Mogę iść na jakie uni chcę
Na calym.swiecie
Niezaleznie od miejsca jakie zajmę po przenosinach ??
Chyba to zmienili, że w ramach społeczności trzeba mieć to top20.
Chyba to zmienili, że w ramach społeczności trzeba mieć to top20.
czyli że wybieram np angielski serwer i tam albo jestem wszędzie w top 20 i mogę iść wszędzie, albo gdzies jestem poza top 20 i tylko tam mogę iść i z każdą społecznością tak z osobna jest?
Czy ktoś z teamu może to potwierdzić?
ktokolwiek?
Gracz na Cmentarzu przykładowo wybiera społeczność .de:
Jeżeli:
Skrypt nie przelicza od razu wszystkich uniwersów. Tyle te w obrębie wybranej społeczności.
to chociaż tyle
Dzięki
Roznie mozna to robic....ja ciułam anty i lece na 6+4+2 za anty uzbieraną, do tego czasem wpadnie cos innego za anty uzbierana. Na eventach tez sa te nagrody. Mozna bez kasy to ogarniac jak traktuje sie anty jako czwarty surowiec. Dalej bez szans z osobami co płacą ale.....na moją gre to nie wpływa.
To akurat racja. Dodatkowe sloty często są dostępne jako nagroda, a dodatkowa anty z ekspedycji czasem spokojnie wystarczy na kilka dodatkowych slotów, bo ceny nie są kosmicznie wysokie.
Super sprawa z tymi nagrodami od razu chce się logować raz dziennie dla takich kokosów xD
No kilka slotów ekspedycji może przełożyć się na dość spory zysk.
Oczywiście tylko wtedy gdy komuś się chce wysyłać ekspedycje.
Oczywiście tylko wtedy gdy komuś się chce wysyłać ekspedycje.
Identycznie jest ze slotami flot np. do farmingu na idlaki
ale pozostałe nagordy też sa cenne jak na samo logowanie
taka paczka surowca jest droga itp.
Przecież te paczki są tanie jak barszcz. Przy evencie +50% anty gratis, a potem poczekać aż na wyprzedaż paczek -30% taniej, to to już
w ogóle groszowe sprawy. Więc nie wiem gdzie Ty tu drogie rzeczy widzisz.
Ale fakt, za samo zalogowanie się takie rzeczy to jak trafić kod rabatowy z Glovo 125 zł
Ciekawe co przyniesie kolejny update no i kiedy powrócą normalne zadania, bo nagrody za samo zalogowanie, to już nudne się stało,
a przecież GF dba o to by nam tą grę urozmaicić (joke)
Widzieliście nowe aktualizacje?
Zabranie Gwiazdy Śmierci na ekspedycje będzie dawało ochronę przed atakami piratów i obcych.
Będzie można wysyłać bez problemu ekspedycje tylko strasznie wolno. Czy się mylę?
No jeżeli dołożysz gęś do floty, to wiadomo że poleci wolniej
A z innej beczki jest ktoś normalny w stanie podać mi argument po co wysyłać GŚ?
- po 1 leci bardzo długo
- po 2 może być czarna dziura
- po 3 nie ma podanych informacji że można znaleźć GŚ, więc nieopłacalne
Na Wezn był w pewnym momencie gracz co latal na piratów gwiazdami.
Qnick jedyny powód dokładania GŚ do ekspedycji to tylko taki, żeby wydłużyć czas. Mając oczywiście na uwadze to, że można ją stracić.
Ja czasem tak robiłem, że dokładałem po 1 sztuce do ekspedycji jak chciałem, żeby wróciła kiedy np. będę mógł spokojnie odebrać zawartość
Ale innego sensu nie widziałem nigdy!
A z innej beczki jest ktoś normalny w stanie podać mi argument po co wysyłać GŚ?
- po 1 leci bardzo długo
Tylko idiota (wiemy jakiego pokroju) wyśle GSa na ekspę No ale brawo Qnick za błyskotliwe wypunktowanie spamera
Chłopak tonie i nikt mu ręki nie chce podać, oj. A tak poważnie, coś ta aktualizacja nowego dała? nie.
Display MoreA z innej beczki jest ktoś normalny w stanie podać mi argument po co wysyłać GŚ?
- po 1 leci bardzo długo
Tylko idiota (wiemy jakiego pokroju) wyśle GSa na ekspę No ale brawo Qnick za błyskotliwe wypunktowanie spamera
Chłopak tonie i nikt mu ręki nie chce podać, oj. A tak poważnie, coś ta aktualizacja nowego dała? nie.
Widzę już któryś raz jak po nim jedziesz. Ja rozumiem, że może się nie podobać, że typ spamuje, ale jak sam widzisz... Nikomu krzywdy nie robi, a obsługa forum nie ma chyba motywacji, by to zmienić 😉. No i odpowiadając na jego wszystkie wyrzygi, sam stajesz się spamerem 😉
Co do GS, to jak wyżej. Wysyłanie GS na ekspedycje nie miało sensu z punktu widzenia zysku, ale dawało możliwość dopasowania godziny powrotu floty (wydłużanie ekspedycji też to umożliwia, ale zwiększa też wartość eventu z opóźnienieniem, co jest niepożądane).
Wybaczcie Goalkeeper i Logitech ale mój post nie miał nikogo obrażać... Po prostu chciałem poznać opinie doświadczonej osoby bo nie potrafiłem znaleźć argumentu ZA wysyłaniem GŚ, znalazłem tylko PRZECIW, które wypunktowałem.