Nowa wersja forum - problemy/pytania/uwagi

• Moim zdaniem jest dość przejrzyste to forum i jak na razie dobrze się tu porusza, minimalizacja ma swój plus. To dopiero początek, zobaczymy po jakims czasie jak będzie. Jest bardzo zbliżone do poprzedniej wersji więc jest ok.

• Pytanie.

Na poprzednim forum, wysłałem kilka wiadomości do starych znajomych z dawnych czasów.
    Czy nadal będą mieli zalogowania się, odczytania wiadomości i ewentualnej odpowiedzi?

Bardzo prawdopodobne, że nie będzie to możliwe. Ale jeszcze nie wiemy dokładnie kiedy forum zostanie przeniesione kompletnie w tryb do odczytu.

"klikniesz sobie filtr/etykiete i bedziesz widzial konkretne eventy" - nie widzę etykiety do bonusu badawczego - można dodać.

Jest taki, jednak z powodu, że ten event jest dosyć rzadko nie znajduje się on na stronie głównej. Będzie go można wyszukać stosując odpowiedni filtr bezpośrednio w dziale. Jednak na ten moment nie ma tam żadnego tematu, więc nie można tego sprawdzić ;)

• Taki mały detal, ale może niektórym przeszkadzać:

Jak klikniemy "odpowiedź" pod jakimś wątkiem, to otwiera się okienko, w którym teraz właśnie piszę, ale pod spodem jest tylko Reply i Previev, nie ma opcji Anuluj ;)

• Trzeba jeszcze poprawić z poziomu konta na ogame, po kliknięciu w Forum (dolny pasek) by przekierowywało już na te forum a nie te stare. Ale to chyba na dniach już będzie poprawione

Cytat:

użytkownik: SPIN DOKTOR

"Przecież to ty i muniek jesteście głowni spamerzy hehe "

Napisał gość, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

(a nawet na nich nie grał). Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie.

Pytanie: Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• Taki mały detal, ale może niektórym przeszkadzać:

Jak klikniemy "odpowiedź" pod jakimś wątkiem, to otwiera się okienko, w którym teraz właśnie piszę, ale pod spodem jest tylko Reply i Previev, nie ma opcji Anuluj ;)

Nie trzeba klikac odpowiedz, to pole do odpowiedzi jest cały czas - wiec i anuluj nie jest wg mnie potrzebne

• Błąd forum - mam włączone wszystkie powiadomienia jednak mimo to nie dostaje powiadomień o odpowiedzi w tematach.

Dostaje powiadomki tylko jak ktoso mnie zacytuje lub da like.

edit: wlasnie był lika od holon i wskoczyła powiadomka tak jak pisałem.

• To akurat dobrze, że Ty ich nie dostajesz :D

Widocznie administracja poszła po rozum do głowy i już na początku istnienia forum trzyma Cię za mordę (przenośnia) byś tyle nie spamował.

Brawo Modki! :goodjob:

Cytat:

użytkownik: SPIN DOKTOR

"Przecież to ty i muniek jesteście głowni spamerzy hehe "

Napisał gość, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

(a nawet na nich nie grał). Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie.

Pytanie: Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• łąd forum - mam włączone wszystkie powiadomienia jednak mimo to nie dostaje powiadomień o odpowiedzi w tematach.

Dostaje powiadomki tylko jak ktoso mnie zacytuje lub da like.

U mnie jest identycznie. Tylko like, a jak chce coś zobaczyć to muszę wejść w temat.

znalazlem jak to zrobic.

wchodzis w jakis temat, u gory po prawej masz takie białe "coś" podobne do hmmm....chorągiewki ? klikasz to, zaznaczasz kwadrat " Notify me of new posts."

• znalazlem jak to zrobic.

wchodzis w jakis temat, u gory po prawej masz takie białe "coś" podobne do hmmm....chorągiewki ? klikasz to, zaznaczasz kwadrat " Notify me of new posts."

Na starym forum działało tak samo.

Mam dział "Zadawanie pytań" w powiadomieniach i dostaje tam tylko info gdy ktoś założy nowy temat. Jeżeli chce dostawać gdy ktoś odpowie już do założonego tematu to trzeba polubić temat. Więc tutaj się chyba nic nie zmieniło.

Może miałeś opcję włączoną o której pisałam wyżej więc automatycznie dodawało Ci temat do powiadomień gdy odpisywałeś gdzieś.