Działa Wam ten dzwoneczek z powiadomieniami w prawym górnym rogu? U mnie mimo zaznaczenia w opcjach "Enabled" powiadomień brak...
https://forum.pl.ogame.gameforge.com/notification-settings/
Tu masz pozaznaczane?
Wątpię żeby to coś dało
Działa Wam ten dzwoneczek z powiadomieniami w prawym górnym rogu? U mnie mimo zaznaczenia w opcjach "Enabled" powiadomień brak...
Tu masz pozaznaczane?
Wątpię żeby to coś dało
Display MoreDziała Wam ten dzwoneczek z powiadomieniami w prawym górnym rogu? U mnie mimo zaznaczenia w opcjach "Enabled" powiadomień brak...
Tu masz pozaznaczane?
Wątpię żeby to coś dało
Si, praktycznie wszystko na enabled poza followersami (nie jestem instaBoyem :D). I teraz jak zacytowałaś to zadziałał!! Yupi
Ok znalazłem opcje zarządzania subskrypcją. Teraz po zaznaczeniu będzie mnie informowało o nowych postach w obserwowanych działach.
Mi jeszcze wyskakują powiadomienia w systemie :o
będę straszyć rodzinkę jak ktoś będzie siedzieć ^^
Mi wyskakuje w systemie ale na forum czasem nie.
Dziś dzwoneczek pokazał ale wczoraj nie. Może trzeba czasu.
Dziś dzwoneczek rzeczywiście działa, podejrzewam, że z każdym dniem będzie lepiej.
W informacjach można znaleźć zdanie o tym, ze stare forum będzie jeszcze dostępne przez dłuższy okres czasu. Czy to znaczy, że docelowo zostanie ono skasowane?
W informacjach można znaleźć zdanie o tym, ze stare forum będzie jeszcze dostępne przez dłuższy okres czasu. Czy to znaczy, że docelowo zostanie ono skasowane?
Kto to wie... ikariam miało być rok a jest do tej pory jeszcze:
https://board.pl.ikariam.gamef…ostID=1850362#post1850362
Kto to wie... ikariam miało być rok a jest do tej pory jeszcze:
Czyli jest szansa żeby sobie trochę dłużej tam coś popatrzeć i po kopiować jak nie zamkną tak szybko. Zobaczymy.
Można poprosić naczelnych spamerów w liczbie 3 o przepisanie wszystkich tematów. Tylko przydzielmy, każdemu osobny Topic co by się nie pokłócili.
Może na nowym Forum nie będą spamować
Można poprosić naczelnych spamerów w liczbie 3 o przepisanie wszystkich tematów. Tylko przydzielmy, każdemu osobny Topic co by się nie pokłócili.
I tak by się pokłócili. Jak zawsze, o wszystko.
Może na nowym Forum nie będą spamować
Promienny optymizm. ^^
Mysle że jesmy na dobrej drodze do nie spamowania
Czy jeżeli w jakims dziale np: "wydarzenia i ogłoszenia" pojawi sie nowy temat to bedzie to zaznaczone w którym pod-dziale tak jak na starym forum ?
Taka cyfra "1" przy konkretnym poddziale.
Czy jeżeli w jakims dziale np: "wydarzenia i ogłoszenia" pojawi sie nowy temat to bedzie to zaznaczone w którym pod-dziale tak jak na starym forum ?
Taka cyfra "1" przy konkretnym poddziale.
Nie, dział masz ogólny. To co pod działem widzisz te kolorowe coś to tylko etykietki.
w dziale wyświetlane z prawej od tytułu tematu
To nie bedzie juz tych poddziałów ?
muszą byc, przeciez inaczej bedzie tam kompletny chaos.
wszystkie promocje, eventy poprzelatane z nowymi uni i aktualizacjami gry....
Działy na pewno beda tylko kwetis ich przeniesiania ze starego.
Nie bedzie poddzialow. Po prostu klikniesz sobie filtr/etykiete i bedziesz widzial konkretne eventy. Promocje maja osobne podforum.
To nie bedzie juz tych poddziałów ?
muszą byc, przeciez inaczej bedzie tam kompletny chaos.wszystkie promocje, eventy poprzelatane z nowymi uni i aktualizacjami gry....
Działy na pewno beda tylko kwetis ich przeniesiania ze starego.
Ogólnie na tej wersji forum odchodzi się od dużej ilości działów a bardziej używa etykier.
- Dział "Nowości i Ogłoszenia" zyskał duży podział na etykiety. Od teraz wyszukiwanie interesującego nas eventu będzie dużo łatwiejsze i możliwe za pomocą jednego klikniecią. Na stronie głównej widoczne jest większość dostępnych etykiet, klikając w tę interesującą nas, forum użyje odpowiedniego filtra i pokaże jedynie wybrane eventy. Filtr można także wybrać nad listą tematów po prawej stronie;
Nie wygląda to opis jako tymczasowego rozwiązania.
Pytanie.
Na poprzednim forum, wysłałem kilka wiadomości do starych znajomych z dawnych czasów.
Czy nadal będą mieli zalogowania się, odczytania wiadomości i ewentualnej odpowiedzi?
Nie obiecuj zbyt wiele, bo wzbudzisz tyle samo oczekiwań #sowaiprzyjaciele #morawiecki
przeciez inaczej bedzie tam kompletny chaos.
Ty i tak co tydzień pytasz co ostatnio się dzieje na forum. Ogólnie to pozwól sobie poobserwować sobie nowe środowisko. Ludzie piszą, że da się przyzwyczaić, bo nie siedzą tylko na forum ogeja.
Nie wygląda to opis jako tymczasowego rozwiązania.
Tą samą opcję mieliśmy w subforach starego forum. Było pomocne w szacowaniu promocji i eventów. Teraz wystarczy wyrobić sobie nowe nawyki.
Abstrahując, boli mnie brak "przejdź na górę strony" w opcjach operacji swoich i cudzych postów, na fonie
Tu nie ma sie co przyzwyczajac, forum jest bardzo podobne.
Pytam jednak o funkcje które mnie interesują - czyżbym pomylił tematy ? Czy zwyczajnie chcesz sie doczepic dla zasady ?