Zakup antymetrii przez vpn z serwerów tureckich

• Zwracam się z uprzejma prośbą do naszego teamu PL jak i całego GF o wyjaśnienie sytuacji.

czy dla was jest to normalne, że polacy grajac z UK na pl serwerach kupują 6mln anty za 200funtów, my grając z PL płacimy 1k pln za 8mln anty, a oszuści robią VPN tureckie i za 1k mają ponad 40mln anty.

czy kara - 3dni banicji to jest sprawiedliwa kara ? kasztany rude robią przeogromną przewagę dzięki takim oszustwom.

p.s.

do każdego kto chce tutorial jak kupić tanią antymetrię z promocji tureckiej zapraszam na priv - ban 3dni, a miliardy surowca półdarmo

• Dlaczego na priv. Opisuj tutaj metodę (ciężkie strasznie, pierwszy lepszy vpn na Turcję, za którymś razem zaskoczy i ogień na szopping), a nie jakieś privy. Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy, całe uni dostanie 3d bana a potem ogień z paczuszkami:trollface:

Jak dla mnie to nie widzę problemu, Czechy Turcja Brazylia, niech kupują w jakiej chcą walucie, ale rozwiązałbym to inaczej.

-zakupy anty

-po 24h sprawdzenie z jakich IP klient gra już po zakupie

-jeśli IP nie jest z kraju z jakiego były robione zakupy to

-blokada konta do czasu uregulowania różnicy w kasie.

Zabieranie komuś anty które kupił nielegalnie jest bez sensu, już dawno może jej nie być, a blokada konta do czasu dopłaty do oficjalnych cen anty ślicznie zmusiło by do płaczu top 1-2-3 ;(;(;(

Cfaniaczki tracą podwójnie 8):ban:

Edit

Oczywiście blokada g u żeby progu ekspedycji nie podbijało takie ścierwo i nie psuło rozwoju ekonomii uni

PRZYWRÓĆCIE PRĘGIERZ

Wiele problemów rozwiąże się sama :]

• Dla mnie trąci to spiskiem, w który jest zamieszany sam tim....sam poświęciłbym sobie 3 dni dla 40mln anty, nawet jakby mieli zrównać wszystkie moje planety z ziemią, pogasić światła i zezłomować flotę transportową wraz z surką.

Z czterdziestoma bańkami anty to nawet bym tego nie zauważył.

Więc tak, ja oficjalnie poproszę tutorial ze strony autora na priv w grze lub priv forumowskie.

Jako strażnicy prawa, sami od siebie powinniście domagać się bardziej sprawiedliwego traktowania takich cwaniaków.

No chyba ze jest świadome przyzwolenie na ten proceder.

pani jadzia - na upublicznienie pręgierzu nie pozwala timowska poprawność polityczna.

• Timowska poprawność polityczna... Pięknie nazwane, a w praktyce co, nie da bana support supportowi za sprzedaż surki, pushe i bota? :trollface::trollface::trollface:

No pewnie że nie da, łatwiej napisać vpn i 3d urlopu po cichu wrzucić bez spięć w "ekipie" :*:goodjob:

• Art  smoki to jak ? napisać i pokazać jak naprawdę wygląda gra na anty i ile kosztuje ? - gdzie w wielu przypadkach nawet bany nie były przyznawane ? czy przyznacie się, że większość społeczeństwa ogame walicie w ciula ? - społeczeństwa które z biegiem czasu niemiłosiernie się kurczy - przez to jak prowadzicie tą grę i do czego doprowadzacie !

• Jest jeszcze jedna możliwość, która mi przyszła do głowy - - chodzi oto, że te praktyki są stosowane po to, bo serwery się wyludniają.

Ale to już moja teoria spiskowa.

• No właśnie, skoro gramy na serwerze PL, to ceny dla każdego gracza serwera powinny być w walucie polskiej i ilości antymaterii takie same dla każdego za taką samą cenę, a jak Panowie flociarze chca sobie złomować na potęge to wypad na tureckie serwery i tam się popisywać, nikt nie będzie protestował. Grasz na tureckim ogame, kupujesz sobie anty za liry i zlomuj. W dugą strone to samo, jak bysmy chcieli kupowac anty w euro albo w funtach to bysmy zakladali konta na serwerach w krajach gdzie jest euro i funty.

Istnieją tylko dwie możliwości: albo jesteśmy sami we wszechświecie, albo nie... i obie są równie przerażające.:evil:

• nie działa teraz VPN odpalasz i masz w euro

To co, pozostaje wycieczka do tego wspaniałego kraju - delegacja po anty xD? Pewnie wystarczy założyc ciepłe skapetki i nie wychodzić z domu...

Śmiech śmiechem (haha), ale niektórym taki trip by się pewnie opłacał.

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• A np, jak moja firma korzysta z serverow kanadyjskich, i podlacze sie w pracy po wi-fi i bede np nagle potrzebowal kupic anty bo np ktos mnie atakuje i bede zmuszony kupic w dolarach :D co mnie drozej wyjdzie to tez bana dostane?

• A np, jak pojadę do cioci na ferie do szwajcarii, i ona ma w domu kota i ja zostawie telefon w pokoju i tym czasie kot mi zacznie chodzić po telefonie i nakupuje mi anty w frankach szwajcarskich :D co mnie drozej wyjdzie to tez bana dostane?

• Pewno bana dostanie kot :P

Jak napiszesz ticketa to może dostaniesz zwrot :/

:fa:

OFF - UNI 16 - Feniks - EKO

OFF - BELINDA - Silesia Team - EKO

OFF - EARTH - Silesia Team - EKO

ON - YIN - Silesia Team - EKO

ON - UNI 68 - Silesia Team - EKO

• Moim skromnym zdaniem powinno być tak ze na serwerze danego kraju powinno się płacić w walucie jaka obowiązuje w tym kraju problem byłby szybciutko rozwiązany ;)

Proste, łatwe do wprowadzenia i działające rozwiązanie, ale nim to dotrze do osób, które to mogą zrobić i zrobią to sam wiesz ile czasu upłynie...:sleeping::sleeping::sleeping:

• Blokady nie są nakładane za zakupy waluty premium, a za używanie vpn/proxy :)

skoro tak jest jak piszesz to dlaczego logując się z holenderskiego ip mam w euro a jak wracam do polski to nadal mam w euro pracuje w logistyce i loguje się z róznych ip a gram na serwerze PL i powinienem płacić w zł, to logiczne

• skoro tak jest jak piszesz to dlaczego logując się z holenderskiego ip mam w euro a jak wracam do polski to nadal mam w euro pracuje w logistyce i loguje się z róznych ip a gram na serwerze PL i powinienem płacić w zł, to logiczne

Adanio pisze o banach na konta, nie dlaczego ktoś nie ma ZŁ