Display MoreMalczu nagrywa te filmiki i dodaje na you tube itp.Musi liczyć się też z krytyką.
Jak nagra coś co będzie miało sens to polubie
Mam prawo komentować tak samo jak ty to robiłeś (...)
Dopóki krytyka ma jakiś sens, nic nie piszę. Popatrz na posty mrovka - to jest krytyka. Zauważył błędy, wskazał je. Być może Malczu je poprawi. Twój post nie jest krytyką, tylko hejtem - najpierw ironia, a później bez merytorycznego wskazania błędu - pejoratywne określenie, czyli "bełkot".
Hejtu tolerować nie wolno. Zwłaszcza, gdy osoba hejtowana nie do końca potrafi się bronić. Zwracam na to uwagę moderatorom forum. Toadie Ruda
Mam prawo komentować tak samo jak ty to robiłeś np Naskakujac na Bodzia na Earth (Nie słusznie) bo jako jedynie wiedziałeś świat inaczej..Koniec tematu. ..
Masz też prawo zachować milczenie. Sugeruję z niego skorzystać, a wolny czas poświęcić na lekturę jakiegoś podręcznika języka polskiego, bo zdania poprawnie nie potrafisz napisać...
Dziękuję wszystkim , za uwagę i proszę was bądźcie bardziej kulturalni.hejtu nie toleruje i nie jestem odgromnikiem do zabawy ,na którym ,się można wyżywać ,Fakt jestem chory i proszę o większy szacunek i zrozumienie . Youtube jest dla mnie formą jako-PASJA , Hobby i kocham youtuba i gry i sektor kreatywny,Jestem Absolwentem Uniwersytetu Łódzkiego, i pech chciał ,że podczas studiów zachorowałem ,choruje ,już 10 lat,na szczęście teraz czuję się lepiej.od dziecka nie miał em lekko rówieśnicy prześladowali mnie i bili 11 lat. Proszę was jak macie na mnie tylko ,się wyżywać bo macie taką ochotę , to lepiej zamilczcie. Kocham was wszystkich ,cześć mam 31 lat nie jestem smarkaczem.
Pan Michał