MALCZU MISTRZ OGAME-SERIA na YT

• Dziękuję wszystkim , za uwagę i proszę was bądźcie bardziej kulturalni.hejtu nie toleruje i nie jestem odgromnikiem do zabawy ,na którym ,się można wyżywać ,Fakt jestem chory i proszę o większy szacunek i zrozumienie . Youtube jest dla mnie formą jako-PASJA , Hobby i kocham youtuba i gry i sektor kreatywny,Jestem Absolwentem Uniwersytetu Łódzkiego, i pech chciał ,że podczas studiów zachorowałem ,choruje ,już 10 lat,na szczęście teraz czuję się lepiej.od dziecka nie miał em lekko rówieśnicy prześladowali mnie i bili 11 lat. Proszę was jak macie na mnie tylko ,się wyżywać bo macie taką ochotę , to lepiej zamilczcie. Kocham was wszystkich ,cześć mam 31 lat nie jestem smarkaczem.

Pan Michał

• Z mojej strony Najszczersze przeprosiny.

• od dziecka nie miał em lekko rówieśnicy prześladowali mnie i bili 11 lat. Proszę was jak macie na mnie tylko ,się wyżywać bo macie taką ochotę , to lepiej zamilczcie. Kocham was wszystkich ,

Ja bynajmniej nie atakuje po prostu stwierdzam, że na prześladowanie najlepsze jest rozśmieszanie. Nie powinienes tolerowac takich tekstow jak ten z afazja wiec powiedz kilka żartów dla odmiany o innych jak dawniej robiłeś zamiast wszystkich przepraszać bo nie kazdy na to zasuguje. Twoja twórczosc ma swoje dobre strony oraz te drugie wiec jesli jestes otwarty na wprowadzenie zmian to posłuchaj czasem rad kilku tu osob co grają od lat. Nie chcesz składać filmiku z kilku mniejszych materiałów to trudno, chciałem dobrze, ale skoro jesteś absolwentem uniwersytetu (gratuluje), to wiesz że do wykładu trzeba sie przygotowac (np,. wypisac liste rzeczy do omówienia), skoro taką formę filmikow wybrałeś. Powodzenia i atakuj pierwszy.

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• Stoisz pan w miejscu z tym rozwojem i kręcisz się w kółko..Dziwię się że nikt z sojuszu CI tego jeszcze nie powiedział.

Wolisz inwestować w obronę, którą stracisz, ale szkoda Ci surki na kopalnie kryształu.

Magazynów nie rozwijasz.

Jak wchodzisz na konto i surka Ci się świeci na czerwono, to jest sygnał do rozwinięcia magazynów, bo następnym razem jak wejdziesz na konto, po tym samym czasie, to tej surki będziesz miał po prostu więcej.

Sojusznicy, weźcie chłopaka pod skrzydła

• Gra na generale obroną co też jakaś strategia. Inwestycja w bojową to też bardzo dobra decyzja. Rzadko wchodzi to po co maja go farmic? A gdybys grał na serio to flotę bys móg stawiać i zacząć latać, przykładowo nie widziałem nigdy filmu z niszczenia moonow u Ciebie.

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• Gra na generale obroną co też jakaś strategia. Inwestycja w bojową to też bardzo dobra decyzja. Rzadko wchodzi to po co maja go farmic? A gdybys grał na serio to flotę bys móg stawiać i zacząć latać, przykładowo nie widziałem nigdy filmu z niszczenia moonow u Ciebie.

Ale co to za strategia jak wchodzi rzadko ?

Jak się wchodzi rzadko i klika bez większego planu to stosuje się inną strategie do takiego konta.

Pierwsze klika się budynki,zwłaszcza magazyny..później badania..a dopiero na samym końcu ładuje się wszystko w obronę i można się wylogować

Piszesz o zniszczeniu moonów..ale czym ? Malczu nie ma nawet grawitonów po Gwiazdy, bo pakuje surkę w satelity przy nadwyżce energii, nie inwestując w kopalnie :)

O czym już mu też wspominałem, że to bez sensu zabieg.

• Wyjątkowo to akturat jest jakaś strategia, bo generał i techy poprawiają zdolności obronne defy, a jak wchodzisz bardzo rzadko to lepiej by magazyny były na czerwono niż zripowana obrona i po 1kk surowca wszędzie. Ogólnie to wszystko jest strasznie na opak w grze, ale też jest postęp, bo jak widać Maulczu znalezł sponsorów odcinka, hotel halny czy jakoś tak.

Co do dezintegracji moonów, ma sojusz, koledzy mogą pomóc. Grawitony to też dobry pomysł skoro tak lubuje się w budowie satelit, choc może tez pójść w elektorwnie, to by było ciekawe :trollface:

Edited 2 times, last by Crysis ().

• Wyjątkowo to akturat jest jakaś strategia...'''

Zgoda, ale musisz przyznać ze to wyjątkowo mało ambitna strategia i ewidentnie mało rozwojowa.

No sam powiedz. Klilkałbyś satki przy takiej nadwyżce energii ? - lub - Czy po takim czasie, dalej nie miałbyś floty transportowej na efesie ?

• Zrobie takie porownanie do szachow - Maulczu jest typem gracza, który konsekwencji nie przewiduje i porusza figury losowo, jak mówią zasady gry, ale także rzadko z sensem.

Odpowiedziałem Ci już na to pytanie piosenką - jak się uprę, to nie przekonacie mnie. Budowa samolotu w piosence to właśnie jest jak próba ogarnięcia rozbudowanej gry bez czyjejkolwiek pomocy przemyslen itp w kilka godzin, ogarniesz zarys i ogolne działanie, ale silnika już nie za bardzo.

Edited 3 times, last by Crysis ().

• To że Maulczu wspomina o osobach ,,na mniejszym poziomie intelektualnym,, to nie oznacza, musisz się od razu wyrywać ze swoimi błyskotyliwymi spostrzeżeniami. Mówił, że gra jak chce i trzeba to uszanowac.

Odcinek o dopalaczach i rutynowym klikaniu satek, cudów się nie spodziewałem, ale zdecydowanie na plus utwór Vangelisa. Zastanawia mnie tylko ukryty związek muzyki z kontkstem produkcji. Moze chodzi o to że Kryształ to potoczna nazwa metamfetaminy, a tytuł utworu to Conquest of paradise?