Skoro przeliczanie bonusów z form życia sprawia tyle problemów, to mogliby zastosować jakieś uproszczenie np. takie jak niegdyś obowiązywało w przypadku rankingu. Niech nowe bonusy z budynków, czy badań nie aktywują się od razu, a raz czy dwa razy dziennie jednocześnie dla wszystkich np. o 2 w nocy.
Aktywacja form życia na wszystkich serwerach
-
-
Tak samo można zrobić mniej poziomów budynków w celu likwidacji zawieszania się w kolejce budowania. Już o tym była rozmowa i dalej nic. Oni tego nie zrobią. Ani poziomów ani bonusów.
-
dobrymi chęciami piekło brukowane
-
Tak samo można zrobić mniej poziomów budynków w celu likwidacji zawieszania się w kolejce budowania. Już o tym była rozmowa i dalej nic. Oni tego nie zrobią. Ani poziomów ani bonusów.
Nie, nie można zrobić mniej poziomów budynków... było to już tobie tłumaczone, ale jak widać masz problem z przyswojeniem tych informacji.
-
Nie, nie można zrobić mniej poziomów budynków..
Można, jak się chce. Wystarczy pozmieniać. A nie się upierać, że nie można. Co ty masz za manie, że się czegoś nie da. Inne rzeczy da się zmienić.
-
Nie, nie można zrobić mniej poziomów budynków..
Można, jak się chce. Wystarczy pozmieniać. A nie się upierać, że nie można. Co ty masz za manie, że się czegoś nie da. Inne rzeczy da się zmienić.
Nie, to nie mania, tylko zdolność logicznego myślenia (mógłbyś u siebie trochę nad nią popracować). Formy życia są wyskalowane pod nowe konta, a nie rozbudowane i rozwinięte z którymi mamy do czynienia na kilkuletnich uniwersach. Jeśli zmienisz czasy budowy, tak by na starych kontach przemienić sekundy w godziny, to automatycznie na nowych uniwersach godziny zamienisz w tygodnie. Jeśli poświecisz tej uwadzę kilka chwil, nawet ty zrozumiesz dlaczego nie jest to właściwa ścieżka naprawy sytuacji. To tak jakbyś chciał ingerować w istniejącą strukturę rozwoju kopalń.
-
Czyli wychodzi na to, że nie opłaca się inwestować w grę, bo tylko nowo otwierane serwery będą miały wszystkie aktualizacje o czasie.
Dlaczego? Jak już ktoś wspomniał nowe parametry będą dostępne na uniwersach starszych, ale tylko wtedy gdy gracze danego uni wyrażą taką chęć
Tak samo było z eco x8 czy z innymi parametrami. Warto też wziąć pod uwagę, że istnieje zapewne pewna grupa graczy którzy nie będą zainteresowani nowymi funkcjami na swoim uniwersum.
Nowości (świeżo co testowane) podejrzewam niedługo zaczną pojawiać się na uniwersach.
Co do Form, obsługa zdarzeń nadal jest problemem który głównie blokuje wdrożenie aktualizacji.
-
Czyli wychodzi na to, że nie opłaca się inwestować w grę, bo tylko nowo otwierane serwery będą miały wszystkie aktualizacje o czasie.
Dlaczego? Jak już ktoś wspomniał nowe parametry będą dostępne na uniwersach starszych, ale tylko wtedy gdy gracze danego uni wyrażą taką chęć
Tak samo było z eco x8 czy z innymi parametrami. Warto też wziąć pod uwagę, że istnieje zapewne pewna grupa graczy którzy nie będą zainteresowani nowymi funkcjami na swoim uniwersum.
Nowości (świeżo co testowane) podejrzewam niedługo zaczną pojawiać się na uniwersach.
Co do Form, obsługa zdarzeń nadal jest problemem który głównie blokuje wdrożenie aktualizacji.
czyli co jesli chcemy deuter w pz to trzeba pisac o ankiete ?
tak samo z tym pomijaniem pustych us ?
-
Myślę że na tym się skończy.
-
Ale pamiętaj, że minimum 80% uni musi być za tak, że wiesz.....
-
Myślę że na tym się skończy.
to wkoncu trzeba ta ankiete wywalczyc?
czy to tylko domysly?
Ale pamiętaj, że minimum 80% uni musi być za tak, że wiesz.....
wiem pamietam na rosa cyrk z ankieta wyszedl piekny
-
Sprawa jest za świeża by cokolwiek teraz deklarować.
Z tego co się dowiedziałam, będzie taka możliwość (ankieta -> gracze za -> aktywacja).
-
Sprawa jest za świeża by cokolwiek teraz deklarować.
Z tego co się dowiedziałam, będzie taka możliwość (ankieta -> gracze za -> aktywacja).
i to jest odpowiedz tylko zeby nie bylo tak jak na rosa z ankieta bo to byla kpina z graczy
-
sekundy w godziny, to automatycznie na nowych uniwersach godziny zamienisz w tygodnie.
No i co w tym złego? Jak ktoś będzie miał rozbudowane konto to sobie zrobi to wtedy szybciej. Nikt nie będzie rozwijał na początku LF do wyższych poziomów.
.
mógłbyś u siebie trochę nad nią popracować). Formy życia są wyskalowane pod nowe konta
To raczej twórcy nie mają widać logicznego myślenia w tym przypadku. Ja próbuje to uratować. : D
-
SPIN DOKTOR Ty grasz na uni z FŻ, że dla Ciebie zmiana czasu to pikuś ??
Bo według mnie, to strasznie nierozsądna wypowiedź.
Patrząc po sobie, nawet rozwinięte konto ma problem z rasą ludzką, by zdobyć ludzi T3, do trzeciego tiaru badań...budynek odpowiedzialny za pożywienie dla tej rasy na poziom 64, buduje mi się ponad 5 dni. Gdzie przy innych rasach, mam level budynku odpowiedzialnego za pożywienie na poziomie 69, a u mechów 74
Ja osobiście się zastanawiam, ile będzie się budował mi ten budynek na 69 poziom, bo własnie przez te długie czasy, rasa ludzka jest u mnie najmniej rozwinięta..więc wydłużenie czasu - w mojej opinii - to baaardzo kiepski pomysł
-
Chyba że byłaby fabryka nanitow form zycia do rozwiniecia na 50 lvl i skracająca o 1/2. Samo zbudowanie lvl zajmuje np dzien. Żeby była jasnosc, jestem na nie i opcja z odświeżania jak z rankingiem do mnie przemawia.
-
Ty grasz na uni z FŻ, że dla Ciebie zmiana czasu to pikuś ??
Patrząc po sobie, nawet rozwinięte konto ma p
Przecież po to są nanity żeby skracać czas budowli.
-
Ty grasz na uni z FŻ, że dla Ciebie zmiana czasu to pikuś ??
Patrząc po sobie, nawet rozwinięte konto ma p
Przecież po to są nanity żeby skracać czas budowli.
Na tej planecie mam nanity na 7 lv, może nie dużo..ale nie zapominaj że my/Ty mówimy o świeżym uni...
-
Na tej planecie mam nanity na 7 lv, może nie dużo..ale nie zapominaj że my/Ty mówimy o świeżym uni...
Ale nie ma sensu robić na początku LF bo najpierw trzeba dobrze rozbudować konto a dopiero potem rozwijać LF. Wiadomo, że badania na t3 to już dla rozwiniętych kont jakieś tam wyzwanie więc o tym nie mówię.
-
SPIN DOKTOR no właśnie o tym pisze..mam w miarę rozwinięte konto, przy nanitach na 7lvelu, budynek buduje mi się ponad 5 dni, a Ty proponujesz by jeszcze bardziej wydłużyć czas..
Dlatego pisze, że pomysł mi nie bardzo siada.