Witam, Zajrzałem w zakładkę kupna antymaterii a tam płatność w euro... Znajomy wziął kod do zasiadania i u niego też pokazało euro. Na innym lobby u mnie jest wszystko ok. Miał ktoś może podobny przypadek i wie jak to naprawic ?
Antymateria w euro
-
- 9.1.1
- SZTURMAN
-
-
Zapewne rozwiązaniem jest logowanie się przez jakiś czas wyłącznie z polskiego IP.
-
Zapewne rozwiązaniem jest logowanie się przez jakiś czas wyłącznie z polskiego IP.
Loguję się tylko z PL, Loguję się stale na 3 tych samych urządzeniach w tych samych miejscach
Ale podobno inni też mają taki problem
-
WItam, tez mam ten sam problem.
-
Jakiś błąd jest mam to samo
-
Żeby kupić anty zanim ktokolwiek to naprawi i skorzystać z promocji jakie dzisiaj są, trzeba założyć nowe lobby i przenieść konto, mi to pomogło
-
Tak chyba bedzie zawsze gdy będzie promka na anty - do promocji bedzie w złotówkach a w czasie promocji w euro
-
Też mam euro, niech to naprawią
-
Oni nas maja w 5 literach
-
W Pln jest taniej?czy jak.
-
Jakbyś zarabiał w euro, to w euro miałbyś znacznie taniej, ale jeśli zarabiasz w złotówkach, to masz znacznie drożej po przeliczeniu.
-
Teraz po promocji wrocili do starej formy szfwaby tak chca nas wykrecac
zlodzieje i tyle.
-
0 info od admin.
-
0 info od admin.
Może nie zauważyliście, że ostatnie 3 dni to święta.
Teraz po promocji wrocili do starej formy szfwaby tak chca nas wykrecac
zlodzieje i tyle.
Nie, zwykła niekompetencja twórców gry. Nie mają żadnego interesu w tym, żeby ograniczać liczbę zakupów anty, po prostu do dzbanów nie docierają wielokrotnie zgłaszane problemy, każdy ticket do supportu billingu jest kwitowany "wyłącz VPN", nawet jeśli nie wiesz, czy VPN to oprogramowanie, czy model pralki.
-
0 info od admin.
Adanio — 24.12.2022 18:49
Wszystko co związane z płatnościami ogarnia tylko dział billingu i tam trzeba pisać
Support niestety nic nie może zrobić
Adanio — 24.12.2022 18:54
Podejrzewam, że cos jest nie tak od strony technicznej. Zgłoszę, ale i tak przez święta wsio na urlopach
Adanio — 24.12.2022 19:49
Wiem Fenrir. Czytałem twój temat na forum i wypowiedzi Wodza
Adanio — 24.12.2022 19:51
Bo lubię miec jakiś klar i mieć co odpowiadac graczom Nie chcę rozkładac rąk kiedy tyle osób ma taki sam problem, więc postaram się przyciskać ile tylko się da
-
Dalej ten sam problem
-
Jakbyś zarabiał w euro, to w euro miałbyś znacznie taniej, ale jeśli zarabiasz w złotówkach, to masz znacznie drożej po przeliczeniu.
Co za bzdury opowiadasz 😂😂
Tu nie e ma nic do tego kto w jakiej walucie zarabia
Zobacz ile w euro dają anty a ile w pln.
W Euro się nie opłaca bo jest zwyczajnie mniej a płacisz drożej.
-
Co za bzdury opowiadasz 😂😂
Tu nie e ma nic do tego kto w jakiej walucie zarabia
Zobacz ile w euro dają anty a ile w pln.
W Euro się nie opłaca bo jest zwyczajnie mniej a płacisz drożej.
Polska - 8kk anty za 1000 zł
Niemcy - 5,1kk anty za 200 euro
A teraz porównaj średnią LICZBOWĄ pensję obu krajów, zanim się znowu zbłaźnisz.
-
Wystarczy że Ty się zblazniles mi to wystarczy. Kupuj kupuj tam w euro 😂
-
Jestem w Polska to powinienem płacić w złotych, co za błąd, czy ktoś specjalnie nas robi w bambuko.