Porozmawiajmy na temat UniFusion

• Plan łączenia pozostałych uniwersów zostanie opublikowany tak szybko jak będzie to możliwe ;) Proszę się więc nie dziwić, gdy nikt nie dostanie wcześniej odpowiedzi, które uni z którym będzie łączone.

Świetnie Ciebie rozumiem. A znasz może odpowiedź i na to pytanie? Czy jest możliwość wprowadzenia ankiety na uni czy ów gracze tej fuzji chcą?

Nie ma takiej możliwości. Myślę również, że gdyby była to odpowiedź by Ciebie zdziwiła :)

• Pewnie połączą u68 i Nekkar bo to dwa najstarsze uni i najwięcej graczy. Albo nie połączą a każde z nich będzie docelowym i do każdego dołączą kilka mniejszych o tej samej prędkości flot. To są jedyne rozsądne opcje według mojej opinii.

• Chodziło o odpowiedz w ewentualnej ankiecie "czy chcesz UF czy nie chcesz UF".

Spoko. Myślałam że pisze o "Proszę się więc nie dziwić, gdy nikt nie dostanie wcześniej odpowiedzi, które uni z którym będzie łączone."

Jakby zrobić ankietę czy chce czy nie fuzji to wygrałaby opcja - NIE chce. :fsmile:

edit:

Ja nie piszę że odpowiada sama sobie tylko odnosi się do tej części wypowiedzi.

Dla mnie ankieta bardziej może dać wynik - który może zadziwić.

• Chodziło o odpowiedz w ewentualnej ankiecie "czy chcesz UF czy nie chcesz UF".

Spoko. Myślałam że pisze o "Proszę się więc nie dziwić, gdy nikt nie dostanie wcześniej odpowiedzi, które uni z którym będzie łączone."

Jakby zrobić ankietę czy chce czy nie fuzji to wygrałaby opcja - NIE chce. :fsmile:

yyyyy ale "Proszę się więc nie dziwić, gdy nikt nie dostanie wcześniej odpowiedzi, które uni z którym będzie łączone." również napisała kasai.

Dlaczwego miałaby odpowiadac sama sobie ? :?:

cos dzisiaj z Toba nie tak :P co do uf - nie wiem,, ankiety nie było, mozna tylko spekulowac.

• Myślę, że bym się nie zdziwił co do wyniku ankiety. Bo rozmawiam z wieloma graczami i jednogłośnie mówią: (cytat) "Mordo a na ch nam fuzja, przecież jest dobrze. Nikt z Taurusa nawet za tym nie lobbuje."

Tak jak Anonymous1916 właśnie mówi: najsensowniejszym wyjściem byłoby połączenie u68 z Nekkar. I do tej pary nikogo więcej. Mam nadzieję, że Art tego nie zchrzani (istnieje takie słowo?).

Więc trzymamy kciuki by aktualne fuzje gładko poszły, a potem zobaczymy co z resztą. Myślę, że więcej osób się ze mną zgodzi

Cytat:

użytkownik: SPIN DOKTOR

"Przecież to ty i muniek jesteście głowni spamerzy hehe "

Napisał gość, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

(a nawet na nich nie grał). Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie.

Pytanie: Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• Ciekaw jestem gdzie dorzucą Aquarius (największą pustynie wśród uni) pominięte przy okazji poprzedniego unifusion jak i teraz podczas pierwszej tury gdzie taka Norma czy Kalyke o wiele młodsze mają już fuzję.

• Ciekaw jestem gdzie dorzucą Aquarius (największą pustynie wśród uni) pominięte przy okazji poprzedniego unifusion jak i teraz podczas pierwszej tury gdzie taka Norma czy Kalyke o wiele młodsze mają już fuzję.

Serwery speed x3

149 - Wezn

169 - Quasar

Serwery speed x2

138 - Libra

151 - Yildun

156 - Dorado

Obstawiaj :D

• Był worek pt "Galatea" tam spokojnie można było nas wrzucić to dorzucili taki Indus czy Fenrir. Na x2 nie zamierzam się wybierać, więc nie widzę tutaj dużego pola do popisu ;)

• A nie jest tak, że młodsze uni mające już swoje podfora, nie łapią się do UF? krótko mówiąc Quasar chyba wypada

• A ja chciałem zapytać kogoś z administracji lub Art co z obecnym błędem przenoszenia księżyców ? Mijają już 2 dni i dalej nie ma żadnych informacji na ten temat. Jedynie co wiemy to to ze księżyce zostały pokasowane wraz z planetami i flotami, jak macie zamiar to naprawić u najważniejsze pytanie kiedy ?

• A ja chciałem zapytać kogoś z administracji lub Art co z obecnym błędem przenoszenia księżyców ? Mijają już 2 dni i dalej nie ma żadnych informacji na ten temat. Jedynie co wiemy to to ze księżyce zostały pokasowane wraz z planetami i flotami, jak macie zamiar to naprawić u najważniejsze pytanie kiedy ?

Muszą to ogarnąć, wielu graczy straciło swój dobytek, kwestia czasu. Uzbroił bym się w cierpliwość.