Porozmawiajmy na temat UniFusion

• Drodzy Admini - włączacie blokadę ataków w sytuacji, gdy zmieniacie czcionkę na większą ze strachu, że coś się wysypie, a jak ludziom zostają mld pkt floty zaparkowane na moonach bez planet to nie ma tej blokady

W obecnej sytuacji fuzja jest 'ręczna' czyli ktoś kto jest na koncie, sam decyduje o momencie transferu i chyba o przelogowaniu widzi, że coś jest nie tak. Urlop jest w tym momencie najskuteczniejszy.

Sami aktywujemy urlopy na kontach, które się do nas zgłaszają.

Jutro powinniśmy mieć więcej informacji w tej sprawie.

• Niech się ów fuzja jak najszybciej skończy. Nie wiem w ogóle po co ją było robić? Przecież hajsy się zgadzają

Cytat:

użytkownik: SPIN DOKTOR

"Przecież to ty i muniek jesteście głowni spamerzy hehe "

Napisał gość, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

(a nawet na nich nie grał). Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie.

Pytanie: Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• Po to żeby był dreszcz tej emocji. Żeby była interakcja między klasami zamiast wymarłych dziesiątek uniwersów. Może dla ekowca to istny raj, gdy flociarze nie mają już z czego robić farm, ale ja lubię mieć w głowie ten cień ryzyka, że ktoś może jednak wlecieć i zredukować mi obronę. W aktywnym tłoku człowiek z resztą najlepiej uczy się na błędach, a hajs się zgadza i z fuzjami i bez nich. Tak myślę.

• Też prawda, zgadzam się. Chodzi mi bardziej o to, że po fuzji jak na nowym - człowiek bardziej czuje motywację. Poza tym nie uważam żeby w ogóle było warto rozkminiać powody za łączeniem uni. Każdy może patrzeć na to inaczej, ale na pustych po prostu wieje nudą.

• W przeciwieństwie do Ciebie Aurora - ja tam wolę spokój i zrównoważenie, a i raz na jakiś czas złoma dostać. Jak to mawia Muniek: dok i tak mi wszystko odda :D

Cytat:

Napisał gość, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

/

• Miały być nowe informacje na temat błędu z moonami, mianowicie nowe informacje są takie, że księżyce zostały skasowane razem z surowcami i flotami.. Ot taka mała naprawa

• Wiadomo, że po fuzji jest więcej graczy i gęściej upakowanych w gali co za tym idzie więcej sąsiadów więc trzeba uważać, bo jak do tej pory ktoś miał spokój to jak się nie będzie po fuzji uważać to można dostać złoma albo wlot w obronę.

• Patrząc na dane, które dostarcza Nam ciapka tutaj, nie wyobrażam sobie, że do łączonych u68 z Nekkar będą dołączone inne! To byłoby hmm tragiczne.

Tylko gdzie wtedy trafi Taurus? Ktoś mówił na starym forum, ale kto by tam do tego wracał skoro już ostatnie godziny wybiły.

Dlatego pytam się Art, z kim masz zamiar połączyć Taurus? A może wcale? Też świetnie. Bo jeśli do tych co wyżej pisałem to słabo.

I pewnie tak będzie bo zaraz ktoś walnie tekst typu: "jak łączyli u23 z u43 oraz z u78 to trzeba było się z tym pogodzić' - no tak, tak elo

Cytat:

/

• Patrząc na dane, które dostarcza Nam ciapka tutaj, nie wyobrażam sobie, że do łączonych u68 z Nekkar będą dołączone inne! To byłoby hmm tragiczne.

Tylko gdzie wtedy trafi Taurus? Ktoś mówił na starym forum, ale kto by tam do tego wracał skoro już ostatnie godziny wybiły.

Dlatego pytam się art z kim masz zamiar połączyć Taurus? A może wcale? Też świetnie. Bo jeśli do tych co wyżej pisałem to słabo.

I pewnie tak będzie bo zaraz ktoś walnie tekst typu: "jak łączyli u23 z u43 oraz z u78 to trzeba było się z tym pogodzić' - no tak, tak elo

Plan łączenia pozostałych uniwersów zostanie opublikowany tak szybko jak będzie to możliwe ;) Proszę się więc nie dziwić, gdy nikt nie dostanie wcześniej odpowiedzi, które uni z którym będzie łączone.

• Plan łączenia pozostałych uniwersów zostanie opublikowany tak szybko jak będzie to możliwe ;) Proszę się więc nie dziwić, gdy nikt nie dostanie wcześniej odpowiedzi, które uni z którym będzie łączone.

Świetnie Ciebie rozumiem. A znasz może odpowiedź i na to pytanie? Czy jest możliwość wprowadzenia ankiety na uni czy ów gracze tej fuzji chcą?

Cytat:

/