Oj gdyby Art miał takie podejście jak Ty, to świat (ogejma) byłby lepszy - tylko tyle mogę Ci powiedzieć.
Niestety tak się nie stanie, więc odwlekajmy tą fuzję do 2024 roku, bo znikające moony, planety? po co to komu.
Oj gdyby Art miał takie podejście jak Ty, to świat (ogejma) byłby lepszy - tylko tyle mogę Ci powiedzieć.
Niestety tak się nie stanie, więc odwlekajmy tą fuzję do 2024 roku, bo znikające moony, planety? po co to komu.
To przynajmniej forum można przenieść do końca... To chyba nie jest tak skomplikowane jak fuzja ?
W sumie to już mnie tu nic nie zdziwi
To przynajmniej forum można przenieść do końca...
Będzie trudne bo forum nie jest przenoszone. Powstaną nowe czyste działy.
To przynajmniej forum można przenieść do końca...
Będzie trudne bo forum nie jest przenoszone. Powstaną nowe czyste działy.
to może za kilka tygodni to też im się uda
Patrząc na ilość kont na himali to można sie zdziwić że to unii jest po fuzji. Mogli tam też idlaków poprzenosić a nie na cmentarz to by to lepiej wyglądało.
Na cmentarz i tak idą konta zaurlopowane, więc korzyści z nich żadne.
Na cmentarz i tak idą konta zaurlopowane, więc korzyści z nich żadne.
Chodziło o szaraków do atakowania
Fakt, irytujące jest, że gdy komuś się zrobi nudno, to pyka urlop i znika z uni. Niech będzie z takiego jegomościa chociaż jakaś korzyść
Ale jaką masz korzyść z urlopujących kont?
Mówię o idlakach na urlopie.
Edit. Skoro ktoś dał sobie spokój z grą i ma wylądować na serwerze cmentarnym, to chyba lepiej żeby przysłużył się do rozwoju innych graczy.
źle mówię?
Jak to było w wierszu tego poety? śpieszmy się atakować idlerów - tak szybko odchodzą
Edit. Skoro ktoś dał sobie spokój z grą i ma wylądować na serwerze cmentarnym, to chyba lepiej żeby przysłużył się do rozwoju innych graczy.
źle mówię?
To może od razu zlikwidujmy całkowicie opcje urlop...
To gracz poświęcał swój czas na rozwój konta i to jego decyzja co z nim chce zrobić.
źle mówię?
To gracz poświęcał swój czas na rozwój konta i to jego decyzja co z nim chce zrobić.
Wystarczy jeden zapis w OWU i osoby długotrwale nieobecne oraz te, które oznaczyły usunięcie konta zrzekają się prawa z jego korzystania.
Z tego co mi wiadomo, to konto nie jest własnością gracza W innym wypadku, GF nie mógłby zabraniać jego sprzedaży
Urlop, to zupełnie inna sprawa. Myślę, że każdy da radę się zalogować raz na kilka tygodni.
Kiedy ma odbyć się fuzja UNI Yildun ?
Kiedy ma odbyć się fuzja UNI Yildun ?
Jeszcze nie wiadomo,
Ale skoro cmentarz ożył i sprawnie banuje i przenosi konta to może najwyższa pora na kolejną część fuzji... jak długo będziemy jeszcze czekać?
Ale skoro cmentarz ożył i sprawnie banuje i przenosi konta to może najwyższa pora na kolejną część fuzji... jak długo będziemy jeszcze czekać?
Tyle, ile GF stwierdzi, ze potrzeba zapewne nie tylko my czekamy na fuzje i jak beda robic to dla kilku spolecznosci na raz. Oraz kwestia tego co dla Ciebie znaczy sprawnie. Bo mimo, ze konta przenosi to zapewne na niektorych uniwersach te tempo jest zbyt wolne i nadal po UF bedzie brakowalo duzo miejsca, a tworzenie dodatkowych galaktyk tylko dlatego, ze bedzie trzeba przeniesc jakies nieaktywne konta jest wg mnie bezcelowe. Konta sie pozniej poprzenosza/skasuja, a uniwersum zostanie z 12 galami 😅
Display MoreMówię o idlakach na urlopie.
źle mówię?
Wystarczy jeden zapis w OWU i osoby długotrwale nieobecne oraz te, które oznaczyły usunięcie konta zrzekają się prawa z jego korzystania.
Z tego co mi wiadomo, to konto nie jest własnością gracza W innym wypadku, GF nie mógłby zabraniać jego sprzedaży
Urlop, to zupełnie inna sprawa. Myślę, że każdy da radę się zalogować raz na kilka tygodni.
Bywało, że byłam na urlopie nawet pół roku, potem wracałam do gry aktywnie, bywa różnie, czasem ktoś zachoruje i nie może grać, a czasem jak ja, chce odpocząć od gry... zawsze wracam, niezależnie od tego jak długo przebywam na urlopie... więc nie zgadam się z Tobą...
Póki co skrypt zaczął banować. Konta objęte jego działaniem jeszcze nie poznikały i planety wiszą w galaktyce.
Póki co skrypt zaczął banować. Konta objęte jego działaniem jeszcze nie poznikały i planety wiszą w galaktyce.
Proces przenoszenia na cmentarz na aktywnym serwerze (gdy nie ma fuzji):
1. Konto zostaje skopiowane na cmentarz i dostaje bana na obecnym.
2. Po 7 dniach konto jest kasowane na serwerze.
Na u68 skasowało się już 200 kont uwalniając 2011 kolonii.
Kolejne 772 konta są między etapem 1 a 2 czyli już zostały skopiowane na cmentarz i 7 dni od skopiowania się skasują.