Porozmawiajmy na temat UniFusion

• Ja się przyczepiałem/przyczepiam/ i będę przyczepiał do spamu, który siejesz razem z muńkiem -

Ale po kiego grzyba się przyczepiasz? Płacą ci za to czy jak? A nawet jeśli lubisz przywalanie się to nie musisz ciągle mnie nazywać spamerem bo ty sam nim również jesteś, tego nie widzisz. rekompensujesz sobie tutaj na forum takimi tekstami chamskimi coś ^^ coś malutkiego może?

Ja piszę posty w większości o czymś a czasem jak każdy jakiś spam się trafi jak również tobie czy innym. Ja nie mam ochoty z tobą pisać na froum a co dopiero na priv ^^ z kimś tak chamskim nie rozmawiał bym w życiu w realu.

Siejesz zamęt na forum i chamstwo obrażając graczy. To powinno być tępione i takie zachowanie twoje. Takich ludzi chamowatych oby jak najmniej było na świcie.

Gdzie jest za dużo graczy? Na u68? To przynajmniej się Nekkar nudzić nie będzie. A te 2 uni pasują do siebie prawie że idealnie

NA Nekkar jest ponad 1200 graczy a na u 68 ponad 1400 to razem będzie ok 3000 kont. Myślę, że lepiej jest je zrobić docelowymi.

Xantippe ok. 600 os.

Volans ok 400 graczy

Sombrero ok 400

Kalyke ok 400

Xanthus o 1000

Taurus ponad 1500

Więcej uni można połączyć razem robiąc u68 i Nekkar docelowe

• Więc tak prędkości od x1 do x6 powinny zostać zachowane w miarę możliwości. (moje oko widzi 90% przypadków gdzie uda się to).

Tu znajduje się lista wszystkich unii i powiedzmy, że serwery do jednolitych prędkości flot bojowych pokojowych obronnych potrzebują fuzji.

Lista uniwersów OGame.pl

Teraz prędkość co mnie interesuje x1 to czemu U68 z Nekkar oraz Taurus by nie połączyć. Wiek powstania serwera prędkość PZ galaktyki eko badania wszystko jest w symbiozie i współgra nawet bonus spalania dla Taurus na plus. No i oczywiście fuzja na x lat by była.

Drugi serwer x1 powstał by z reszty unii Xanthus Karykle Sombrero (bez Volans ewentualnie jakieś bonusy z racji ich eko jakie obecnie mają) i unii Xanthippe jeśli i ona by w planach fuzji przeprowadzanej przez GF.

-wersja a bez Volans i Xanthippe: PZ 70%, liczba gal 6(7 też na upartego), eko badania i spalanie w symbiozie ładowność SS

-wersja z Volans i Xanthippe PZ 50% z obrony PZ brak 6 gal eko badania na x16 i x8 spalanie dać na 0,5 (bonus w postaci anty badania dla unii Volans)

-wersja z Xanthippe PZ 50% 6gal eko x16 badania x8 spalanie na 0,5.

Dopiero następna fuzja za x lat było by połączeniem u68 z Xanthus.

Ja jako gracz nie widzę swoje konta obecnie na U68 czy Nekkar (chyba że GF prostymi środkami wyrównała by rywalizacje: czyli jeden rok różnicy od roku 2012 jedno badanie do wyboru i tak aż do daty powstania serwera na którym ktoś obecnie gra :lool::lool:albo jakiś inny magiczne sposób). Powiem krótko mini anegdotką Mistrzostwa świata w 2012 czy 2016 się odbywał i nie interesują mnie te wydarzenia czy łączenia fuzje jakie wtedy miały miejsce i że konta zalazły się na u68 oraz Nekkar. Bo moja przygoda rozpoczęła się 2020 i łączenie młodych unii, bo takie fajne pomysły tu się pojawiają jest niczym innym jak pojeniem starych wyg. Ale interesuje mnie to tyle co zeszłoroczny śnieg bo jeśli takie cudo się zdarzy to ładnie się pożegnam :D:D:offtop:

Ps. Proszę mi oddać konto na u1 już naście lat minęło i po banie mam to tak z przymrużeniem oka :/.

Ps. W piątek nowe x2 to niektórzy nowy ja nowy server po co na starym grać itd. 8o Jeszcze Event dadzą.

• Ale po kiego grzyba się przyczepiasz? Płacą ci za to czy jak? A nawet jeśli lubisz przywalanie się to nie musisz ciągle mnie nazywać spamerem bo ty sam nim również jesteś, tego nie widzisz. rekompensujesz sobie tutaj na forum takimi tekstami chamskimi coś ^^ coś malutkiego może?

Ja piszę posty w większości o czymś a czasem jak każdy jakiś spam się trafi jak również tobie czy innym. Ja nie mam ochoty z tobą pisać na froum a co dopiero na priv ^^ z kimś tak chamskim nie rozmawiał bym w życiu w realu.

Siejesz zamęt na forum i chamstwo obrażając graczy. To powinno być tępione i takie zachowanie twoje. Takich ludzi chamowatych oby jak najmniej było na świcie.

Jeśli "spamer" nazywasz obelgą to tak - obrażam Ciebie. Ja i spam? Hmm ciekawa teoria. Czy mi płacą? tak, płacą - dobrym słowem, uznaniem. To jest warte każdych pieniędzy spamerze (obraziłem!) :)

Ty piszesz w większości o "czymś"? No o czym? No właśnie. Wciąż się nie wytłumaczyłeś dlaczego gratulowałeś na początku forum każdemu graczowi na każdym uni :popcorn:

Dlaczego nie założysz tematu w dziale spam? Prosiłem już 3x. Bo tam licznik nie działa? oj, pech.

U68 z Nekkar razem . A reszta uni: Sombrero Kalyke Taurus Xanthus też razem - nie wiem skąd te liczby wziąłeś, nawet nie podając źródła - trochę słabo i nie profesjonalnie, bo na oko to chłop w szpitalu umarł.

Ja biorę z jednego źródła mmorg-stat eu a tam, choćbym nie wiem jakbyś chciał, liczby są za tym by łączyć: RAZEM: u68 z Nekkar.

oraz / RAZEM: Sombrero Kalyke Taurus Xanthus.

Wszystko się fajnie wymiesza, patrząc na aktywnych graczy ilościowo będzie super. Co do Xanthippe i Volans to jakim cudem one się tu znalazły?? (nawet rok nie istnieją).

Cytat:

użytkownik: SPIN DOKTOR

"Przecież to ty i muniek jesteście głowni spamerzy hehe "

Napisał gość, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

(a nawet na nich nie grał). Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie.

Pytanie: Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• Witam zza światów czemu nowe forum nie przeniosło starych kont forumowych?

A kiedy ta fuzja bedzie?gdzie mogę zagłosować za tym by u68 połączyli z Nekkar? Pragne tego od dawna :) jak wy seksu. Inne unie to płotki, niech je tam połączą razem i gitmalyna. Chce u68 z Nekkar, super pomysł dajcie ankiete

• kiedy ta fuzja bedzie?gdzie mogę zagłosować za tym by u68 połączyli z Nekkar? Pragne tego od dawna :) jak wy seksu. Inne unie to płotki, niech je tam połączą razem i gitmalyna. Chce u68 z Nekkar, super pomysł dajcie ankiete

Na razie niema informacji kiedy u nas. Robią w innych krajach.

? Hmm ciekawa teoria. C

Nie jest teoria bo sporo postów ci usunęli. Więc bujać to sobie możesz. Uczepiłeś się gratulowania ale ja nie tylko gratuluje tylko piszę wszędzie.

Źródło takie z jakiego ty korzystasz to samo. Wartości podałem przybliżone bo to raczej niema znaczenia. https://www.mmorpg-stat.eu/ser…s.php?pays=4&univers=_114

Ja jestem dalej za docelowymi Nekkar i u68. Jako 2 najstarsze a Sombrero Kalyke Taurus Xanthus połączyć albo dać wybór jak pisałeś zresztą. Wybór jest też dobrą opcją. Każdy pójdzie gdzie będzie chciał.

np.

Sombrero ok 400

Kalyke ok 400

Xanthus o 1000 do Nekkar

a taurus do u68

Zresztą sam tak pisałeś wcześniej.

Nie założę bo ty tam jesteś. A ja mam tu to powiedzenia coś a nie tam. Zmień płytę.

ty jesteś chamski spamer

[ciach]

Moderator Ruda:
    Komentarz do usuniętego posta

• Nekkar z u68 super sprawa.

Reszta 1x razem (Sombrero Kalyke Taurus Xanthus) też super sprawa,

wyjście wydaje się jak najbardziej sprawiedliwe Art pomyśl o tym, bo więcej graczy tego chce.

Moderator Ruda:
    Offtop

Cytat:

Napisał gość, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

/

• [ciach]

Nekkar z u68 super sprawa.

Reszta 1x razem (Sombrero Kalyke Taurus Xanthus) też super sprawa,

[ciach]

a o to kilka faktów z twojego źródła

Nekkar 361 aktywny 1fh.png        1 664 nieaktywne 1fh.png   2 025 zarejestrowany

u68 707 aktywny 1fb.png       1 461 nieaktywne 1fh.png     2 168 zarejestrowany 1fb.png

Sombrero 133 aktywny 1fh.png          372 nieaktywne 1fh.png        505 zarejestrowany 1fh.png

kalyke 159 aktywny 1fb.png          365 nieaktywne 1fb.png        524 zarejestrowany 1fb.png

Xantus 230 aktywny 1fb.png       1 207 nieaktywne 1fb.png     1 437 zarejestrowany 1fb.png

taurus 149 aktywny 1fe.png         2 699 nieaktywne 1fh.png      2 848 zarejestrowany

Nie można połączyć u68 i Nekkar one muszą być docelowe bo jak połączymy to będzie ponad 1000 aktywnych graczy a na będzie za mało aktywnych.

Lepiej zrobić Nekkar i u68 docelowe Art bo wtedy z tych mniej aktywnych uni dobierze się do tych obu najbardziej aktywnych uni.

Sombrero kalyke xantus i nekkar =883 aktywnych graczy

taurus i u68 razem =856

To jest dobra koncepcja.

Uni oba się wtedy wyrównają pod względem aktywnych graczy i będzie git

Źródło:https://www.mmorpg-stat.eu/bas…a=1&select_diff_a=&pays=4

[ciach]

Moderator Ruda:
    Offtop

• [ciach]

Widać, że fuzję ewidentnie pod siebie robisz, a dlaczego nie spojrzysz na punkty? Przecież u68 z Nekkar pasują do siebie idealnie i tego chcemy. Wszystko się fajnie wymiesza :D jesteśmy na równi, a stratni nie będziemy. No chyba, że Ty zamykasz, to masz pecha kolego... życie

Art jest opcja by głosować za połączeniem u68 z Nekkar? Robicie takie ankiety w ogóle?

Moderator Ruda:
    Offtop

• ,,, a dlaczego nie spojrzysz na punkty? Przecież u68 z Nekkar pasują do siebie idealnie i tego chcemy. Wszystko się fajnie wymiesza :D jesteśmy na równi, a stratni nie będziemy. No chyba, że Ty zamykasz, to masz pecha kolego... życie

Art jest opcja by głosować za połączeniem u68 z Nekkar? Robicie takie ankiety w ogóle?

[ciach]

Nie wiem czy były takie ankiety wcześniej, o ile mi wiadomo to nie. Czy jest to możliwe? Wszystko jest możliwe z GF :beaten:

Jeśli by do takiej ankiety doszło to masz mordeczko mój głos by połączyli u68 z Nekkar - tak jak sam napisałeś pasują idealnie, więc może GF na to pójdzie.

Czekać, jeździć, obserwować :popcorn:

Moderator Ruda:
    Offtop

Cytat:

/

• Ankiet sobie nie przypominam, ale były sytuacje, że były dwa uni docelowe - kiedyś w przypadku u66 gdzie mieliśmy do wyboru u68 lub Nekkar.

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares: