Ja się przyczepiałem/przyczepiam/ i będę przyczepiał do spamu, który siejesz razem z muńkiem -
Ale po kiego grzyba się przyczepiasz? Płacą ci za to czy jak? A nawet jeśli lubisz przywalanie się to nie musisz ciągle mnie nazywać spamerem bo ty sam nim również jesteś, tego nie widzisz. rekompensujesz sobie tutaj na forum takimi tekstami chamskimi coś ^^ coś malutkiego może?
Ja piszę posty w większości o czymś a czasem jak każdy jakiś spam się trafi jak również tobie czy innym. Ja nie mam ochoty z tobą pisać na froum a co dopiero na priv ^^ z kimś tak chamskim nie rozmawiał bym w życiu w realu.
Siejesz zamęt na forum i chamstwo obrażając graczy. To powinno być tępione i takie zachowanie twoje. Takich ludzi chamowatych oby jak najmniej było na świcie.
Gdzie jest za dużo graczy? Na u68? To przynajmniej się Nekkar nudzić nie będzie. A te 2 uni pasują do siebie prawie że idealnie
NA Nekkar jest ponad 1200 graczy a na u 68 ponad 1400 to razem będzie ok 3000 kont. Myślę, że lepiej jest je zrobić docelowymi.
Xantippe ok. 600 os.
Volans ok 400 graczy
Sombrero ok 400
Kalyke ok 400
Xanthus o 1000
Taurus ponad 1500
Więcej uni można połączyć razem robiąc u68 i Nekkar docelowe