Pozostawienie po jednym Uni docelowym z każdą prędkością floty wojennej x1 (Kalyke), x2 (Rosalind), x3 (Quasar), x4 (Kerberos)
i u68 jako klasyczne parametry poza speed eko
Pozostawienie po jednym Uni docelowym z każdą prędkością floty wojennej x1 (Kalyke), x2 (Rosalind), x3 (Quasar), x4 (Kerberos)
chyba informację TAK/NIE dacie radę uzyskać ?
Jak wiemy, to powiemy — prosta sprawa. Decyzja o fuzjach jeszcze nie zapadła. Dlatego jedyne co mogę napisać, to że fuzja (kiedyś) nastąpi.
duża część graczy z Kerberos chciałaby pójść na Quasar. Więc Kerberos jako docelowy byłoby skrzywdzeniem tego uni.
duża część graczy z Kerberos chciałaby pójść na Quasar. Więc Kerberos jako docelowy byłoby skrzywdzeniem tego uni.
Szkoda że temat przechodzenia, nawet za anty, między uni umarł
No napisałem, skansenu nie ma co dotykać
Nie pomyliłeś się czasami z Kalekami (UNI Kalyke) ? bo nie znam nikogo z Kerberos, kto chciałby pójść na Quasar.
Nie siejcie takich plotek, bo potem ludzi w knajpach straszycie
Nie pomyliłeś się czasami z Kalekami (UNI Kalyke) ? bo nie znam nikogo z Kerberos, kto chciałby pójść na Quasar.
Nie siejcie takich plotek, bo potem ludzi w knajpach straszycie
ja tam nie mam nic przeciw zapraszam
bez sensu fuzja jak dla mnie
mi ostatnia fuzja przypadła do gustu, był wybór może nie każdy możliwy ale każdy znalazł coś dla siebie
teoretycznie fair dał bym też opcję dla graczy po zmianie ustawień serwera aby mogli się na inny przenieść tym którym się zmiany nie podobają,ale to temat około-fuzyjny.
No napisałem, skansenu nie ma co dotykać
Nie wiem co to skansen
i nie dałeś go jako docelowego