Mamba [2040] vs. Wodzu [VIP] ~ 5662.43% obrona

• Dodaję to bo ma % i bardziej dla przestrogi dla innych z podobnym pomysłem bo zysku nie ma.

Kradł kradł i się rozbił .Już drugi sondy sobie rozbil na a tym uni.

Każda nawet mała wpadka 2040 sprawia że pojawia się uśmiech na mojej i pewnie innych twarzy.

Dnia 04-05-2023 08:06:46 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Mamba [2040]

Sonda szpiegowska 943.738

Obrońca Wodzu [VIP]

Wyrzutnia rakiet 1.656

Lekkie działo laserowe 1

Mała powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Mamba [2040]

Zniszczony!

Obrońca Wodzu [VIP]

Wyrzutnia rakiet 1.656 ( -0 )

Lekkie działo laserowe 1 ( -0 )

Mała powłoka ochronna 1 ( -0 )

obrońca wygrał bitwę!

Agresor stracił łącznie 943.738.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 0 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 0 metalu i 566.242.800 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 0

Kryształ: -377.495.200

Deuter: 0

agresor stracił łącznie 377.495.200 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: 0

Kryształ: 0

Deuter: 0

obrońca stracił łącznie 0 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

• napiszę swoje bo po części brałem w tym "udział ".

nie zapomnij napisać o tym, że "wyskubał ci tyle dexu" ze mu sie zwróciło z nawiązka :)

podstawki nie zrobiłeś ani nic - dla jasności ;)
    po prostu błąd w wysłaniu :)

ja bym ci to wyskubał, ale twoje szczęście ze sondy na FS były :)

P.S mamba - :wall:
    P.S 2 wodzu do piachu prędzej czy później :trollface:

• Przyznam, że dałem ciała, bo źle kordy wbiłem i nadziałem się na małą obronkę moona. Potem postanowiłem nakrasc jak najwięcej, żeby minusa nie było. Wódz chyba zajęty w pracy był, bo po swój PZ ponad godzinę leciałem i udało się całość odzyskać.

Przynajmniej mnie zmotywowało, żeby postawić 3kk nowych sond, więc pilnujcie moonów XD

• Przyznam, że dałem ciała, bo źle kordy wbiłem i nadziałem się na małą obronkę moona. Potem postanowiłem nakrasc jak najwięcej, żeby minusa nie było. Wódz chyba zajęty w pracy był, bo po swój PZ ponad godzinę leciałem i udało się całość odzyskać.

Przynajmniej mnie zmotywowało, żeby postawić 3kk nowych sond, więc pilnujcie moonów XD

To prawda mialem małe urwanie głowy w pracy.Szkoda że te 3 kk sond zawróciłeś bo już czekała niespodzianka:)

• :) Panowie, żeby postawić moona potrzeba tylko 3334 SS - ale jak ktoś ma w nadmiarze :)

No i - pilnować moony przed kradziokami :P

:fa:

OFF - UNI 16 - Feniks - EKO

OFF - BELINDA - Silesia Team - EKO

OFF - EARTH - Silesia Team - EKO

ON - YIN - Silesia Team - EKO

ON - UNI 68 - Silesia Team - EKO

• Jakoś nie podobają mi się te nowe usprawnienia dla sond i niezerowej obrony. Kiedyś dzięki sondom mogły powstawać nawet ST, teraz można każdą liczbę na jednej wyrzutni rakiet stracić... mało logiczne.

No, ale jak ktoś nie gra na paczkach, to musi wykorzystywać każdą asymetrię, dlatego gratuluję obrońcy.

• Jakoś nie podobają mi się te nowe usprawnienia dla sond i niezerowej obrony. Kiedyś dzięki sondom mogły powstawać nawet ST, teraz można każdą liczbę na jednej wyrzutni rakiet stracić... mało logiczne.

No, ale jak ktoś nie gra na paczkach, to musi wykorzystywać każdą asymetrię, dlatego gratuluję obrońcy.

Czego gratulujesz obrońcy? :D Tego, że agresor kordy pomylił i wysłał sondy na moona z obroną? :trollface: Czy tego, że złomu spod własnego moona nie zebrał? :/

“The monsters were never

under my bed.

Because the monsters

were inside my head.

I fear no monsters,

for no monsters I see.

Because all this time

the monster has been me.”

• Czego gratulujesz obrońcy? :D Tego, że agresor kordy pomylił i wysłał sondy na moona z obroną? :trollface: Czy tego, że złomu spod własnego moona nie zebrał? :/

Myślałem, że postawił w czasie lotu i przeklikał np. detroidem.

===

Edit:

Ale jak agresor to pomylił? Bez AGR ręcznie wpisywał koordy? Czy ręka tak drżała, że w niewłaściwe A kliknął?

• Czego gratulujesz obrońcy? :D Tego, że agresor kordy pomylił i wysłał sondy na moona z obroną? :trollface: Czy tego, że złomu spod własnego moona nie zebrał? :/

Myślałem, że postawił w czasie lotu i przeklikał np. detroidem.

Sprzątał mu wszystkie moony sondami i jeden atak puścił tam gdzie nie trzeba :D

“The monsters were never

under my bed.

Because the monsters

were inside my head.

I fear no monsters,

for no monsters I see.

Because all this time

the monster has been me.”

• Nic ręcznie. Wszystko na bocie. Pomylił się i trochę sond w dupę.

• To i tak paliwo Markiza było jak coś ;)

Brałeś w tym udział??????

Kazałeś mu lecieć bo sam nie wiele masz w .... spodniach .:trollface: i nie miałeś na tyle odwagi.Nawet ostatnie st z kolegą dodawałes bo sam nie potrafisz zdjąć nawet moona a co dopiero kogoś zezlomowac

(200 Gs straciles ) jak na Vipa leciałeś :trollface:

Moderator Neferet:
    Połączyłam posty

• chciałbym polemizować ale jeśli na wstępie rozmowy jest problem z czytaniem ze zrozumieniem to mi się odechciewa.

Pytanie czy to braki w edukacji czy po prostu genetyczny brat bliźniak malczu ?

Czego kolego nie zrozumiałeś w ' ja bym ci to wyskubał, ale twoje szczęście ze sondy na FS były :) '.

Ciebie najbardziej się boje :D:D:D więcej krzywdy mi chyba malczu mógłby zrobić niż ty :)

NIE kojarzę że pisałem "maszm amba lecieć", tylko powiedziałem że ja tego nie dziabne bo FS , a wiem że też cię lubi to mu podsunalem pomysł .

Rozumiem że tobie zawsze moony spadają poprawnie i nigdy ci się GS nie rozbily?xD

Typ wypomina o ACS a sam tak lata bo jedynie co może na tym uni to skanować :) kolega poprosił czy się dołączę do bunkra to pomogłem , prosta sprawa .

Nie wiem czy wiesz spocencu ale dłuższego czasu każdy ma już dość tego uni i nikt prócz ciebie i załogi tu się nie spina :trollface::trollface::trollface:

Dlatego wam loty wychodzą bo reszta albo urlop albo czeka na LF /fuzje.