Posts by Mamba
-
-
UPADLY się ucieszy
Atakującemu graty, atakowanemu SzO, bo i tak wróci
-
Józek jak zawsze w formie. Corrado chyba pijany mecz Aston Villi oglądał.
[mod='kasai']Upominam za wulgaryzmy.[/mod]
-
Własnością konta jest GF każdego z graczy więc rola prawa polskiego jak i prawników raczej nic nie pomoże. Oczywiście można udać się po poradę prawną i wybadać temat.
Tutaj bym polemizował, bo regulamin nie mówi jasno, że właścicielem jest GF.
"Właścicielem konta gry jest właściciel konta lobby, do którego jest ono przypisane.
Na jednym koncie może grać wyłącznie jego właściciel. Jedyny wyjątek stanowi tzw. zasiadanie
konta."
Sam operator nie może ze sobą grać, więc stwierdzanie właścicielem konta gry jest właściciel
konta lobby w moim mniemaniu odnosi się do mnie jako gracza. -
Cieszycie się ze starcia, które było pilnowane od samego początku. Obrońca miał 6 sekund, bo o tyle przestrzeliliście. Niestety OGame i te lagi, to jest porażka. Tak samo dla was, jak i dla broniących. Gdyby ich nie było, to nie byłoby starcia. Sprawa ciągle rozpatrywana przez support u was i u Powera, więc dobrą manierą byłoby poczekać. Działania Adama podchodzą pod bugusing, a nie pod pomoc.
Reszta tak, jak Powerlifter pisał. Flotą zwiał, ale serwer tego nie ogarnął. Mam nadzieję, że GO tym razem porządnie to przeanalizuje. Power odzyska flotę, a starcie zostanie uznane za nieodbyte.
-
Bynajmniej laga nie złapało. Graty. Obrońcy SzO
-
Graty wlotu. Obrońcy SzO i na przyszłość niech się upewni, czy zostawia 14k czy 140k gęsi 😉
-
Pisz i wklejaj, co chcesz. Takie coś potrafi każdy zedytować. Koleś był na U, konto oddam i nagle złom. Nawet odczekać kilka dni nie potraficie.
A jak się odniesiesz do tego?
Witam, Za 650 oddam, tyle proponuje ostatni kandydat, jest ich w sumie nie jedno a 2 konta. Po przelewie, otrzymasz kod przekazania konta. Konto słabsze (top 600) dorzucam w gratisie. Oddaję ponieważ nie mam czasu już na aktywną grę. Jeśli masz jakieś specyficzne pytanie odnośnie konta to pytaj, chętnie odpowiem.
-
Tutaj się chwali, a na discordach pisze, że to ustawka. Za 600 zł stało całe konto, ale widocznie było za drogie i poszła flota za 200 zeta.
-
Procent ładny. Dobra akcja. Szkoda, że większość złomu zostało na miejscu. Z dexem tutaj będzie zawsze problem.
Dla wszystkich SzO
-
Pokojowe x2 TAK
Dex z PZ TAK
-
Odol vel Jozek wpadł w furię i młóci wszystkich
Graty, a obrońcy
-
Graty, myślałem, że na wieczny urlop poszedłeś
Obrońcy
-
Ostatnio rzadko tu zaglądam, ale dla Odol vel Jozek warto wejść i zobaczyć, co nawywijał:)
Dobrze, że wróciłeś i latasz z sukcesami, bo już trąciło nudą, a tak to muszę surkę chociaż zwozić
Obrońcy
. Fajnie się zachował, że pogratulował, mimo ogromnej straty.
Pozdro dla wszystkich Ziemian
-
Flotę za paczki kupił i wbija się w bunkry. **uj nie gra z takimi.
Obrońcy SzO
-
Józek jak to Józek. Był, zlomowal, przepadł, wrócił i zlomuje dalej. Tylko dwóch graczy tutaj znam, co lecą na każdego i nie boją się paczek czy większych. Brawo za determinację.
Łakomemu oczywiście szybkiej odbudowy.
Pozdro dla wszystkich Ziemian
-
Półtorej paczki zysku.
Obrońcy SzO 💪
-
No właśnie, popełniłam karygodny błąd przy wysyłaniu floty. Zdarza się. Mam nauczkę żeby dokładnie sprawdzać czas dolotu. Ale jakoś to przeżyję. Drugi raz postaram się żeby nie dać się złapać. Trochę żal - ale to jest tylko gra.
I tak ładnie się trzymałeś. Walcz dalej. Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą 💪
-
PS - Szacun dla Wodzu, że zaczął trochę błędy poprawiać w ostatnim czasie. Załapał byś się już na mocne 3
Óczy się ciągle. Jak Anżej
-
Brawo dla każdego jeszcze grającego
Obrońcy SzO