Co ma wiek uni do itemów tymczasowych? Chyba że chodzi o to, że nowe mają wyłącznie tymczasy (nie wiem, nie grałem, nie sprawdzałem), ale w takim scenariuszu "nowe uni" są od razu uni "starymi", mają ustawianą datę powstania na rok do tyłu, żeby promka anty na +100% wchodziła.
Tutaj kierowałem sie tą odpowiedzia z wątku eventu z nagrodami.
Ostatnio minusy pod tymczasowymi przedmiotami w nagrodach podziałały, a na starszych uni tymaczase przedmioty znikły (są tylko nowe).
To tylko odwleczenie tego co nieuniknione. Prędzej czy później starsze uni się wyludnią i trafią do maszynki zwanej fuzarką, a stamtąd już prosta droga do doklejenia do jakiegoś uni które już ma tylko itemy tymczasowe. Także IMO to tylko ułuda zwycięstwa "minusów"
Fenrir, jak masz info, że po roku to się przedawni to można to przeboleć, ale znając rzycie z GF to tak nie będzie.
Można się łudzić, a przekonamy się tak na pewno dopiero w okolicy sierpnia, kiedy startował 4 sezon. Do tego czasu lepiej przyjąć najgorszy scenariusz, bo odwrotu nie będzie.
Nie zmienia to faktu ze brak 8 to powazny problem.
Jestem tu zdania, ż w wypadku przeniesienia fuzją, pomimo zmiany pozycji, bonus mógby być zachwany tak jak temperatura - i by to rozwiazało wszelkie kłopoty z miejscem w układzie.
/TMprint/Lead-in.jpg)