[OBRONA] Yeah Bunny [Push] & Schan [Push] vs. DARK EVIL [FIVE] & Engineer Fidis 38 ~ 13 537 828.6% top 1 ogame.pl

• Ładnie się tam bawicie. Lepszy numer odwalony, niż ja na Earth odwaliłem dwa dni temu.

Yeah Bunny, miałeś do nas wpadać i się trochę ponaparzać. Dziś chyba obaj możemy patykami się porzucać.

FIVE graty trzeźwości umysłu.

I SzO chyba dla wszystkich, bo złomowisko niemiłosierne zrobiliście 💪💪💪

Pozdro dla byłych sojuszników na Ymir (i Tucanie) oraz dla obecnych na Earth.

• Schan to powinien bana dostać za wbicie na to unii do top 20 no chyba że nie traktują wszystkich po równo tylko tych co wyłapią :rebels:

Żeby kliknąć 4 razy skróć to trzeba mieć wrzucone 99999 gs na 1 x a to jest 500mld mety 400mld krychy i 100mld deu a ma on takie magazyny?

Jak bys czytał uważnie to co Jeziol napisał na początku to bys takich g.... pytan nie zadawał akcja była przygotowywana od jakiegos czasu na różne opcje gsy juz czekały w stoczni zanim moon padł

Leos wez im za duzo nie pisz bo im mozgi wyparuja ze ktos moze cos planowac z takim wyprzedzeniem xD

• Panie leo. To pokaż mi proszę gdzie zniknęły punkty z wojska zbudowanego za te 200k gsów? Bo obrońca do tej pory punkty miał zgodne co do jednostki. A po wczorajszym posiada 3.4kkk pkt wojska ogólnie a zbudowane pkt wojska 2.3kkk. Magia? :trollface:

Takie rzeczy to przy dublowaniu tylko :)

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• Panie leo. To pokaż mi proszę gdzie zniknęły punkty z wojska zbudowanego za te 200k gsów? Bo obrońca do tej pory punkty miał zgodne co do jednostki. A po wczorajszym posiada 3.4kkk pkt wojska ogólnie a zbudowane pkt wojska 2.3kkk. Magia? :trollface:

Takie rzeczy to przy dublowaniu tylko :)

przecież nie zniknęły! a wiadomo że jak przeklikasz flote to pkt mogą wejść nawet po kilkudziesięciu sekundach, to że ma wiecej floty niż zbudowane to jakis lag w statach z tym to juz nie do nas tylko do go z resztą co ja mam cie uczyć tej gry??

masz wątpliwości co do starcia to jest takie coś jak suport w tej grze, zgłoś ;) tylko żebyście bana za spamowanie ss przed atakiem nie dostali :lool:

• Jeżeli to ta sama podróbka yeahbunny padła co cisnęła urlopy na rosalindzie a wcześniej pushowała na yildunie , to tylko pogratulować tylko nie bardzo jest komu bo klikające paczkomaty to generalnie dramat tej gry, zresztą nie pierwszy i nie ostatni niestety, ponura prawda, cieszcie sie słońcem na zewnątrz zamiast sie tym ekscytować tzn tymi kolejnymi pędzonymi po kieszeniach cyferkami

• Witajcie , Chciałbym podziękować wszystkim sojusznikom za wsparcie , pomoc oraz cenne wskazówki.

Króliczku Bunny Pamiętaj , przegrywać trzeba umieć a klasę się ma lub nie , Ty niestety nawet nie pogratulowałeś , Zawsze byłeś taki aktywny na forum , co To nie Ty a teraz siedzisz jak mysz pod miotłą, pamiętaj Kto sieje wiatry, zbiera burze

Niektóre wpisy na forum powinny być natychmiast kasowane albo osoby które je tworzą blokowane ponieważ robicie z siebie wielkie pośmiewisko .

Avinashi chłopcze drogi akcja z GESAMI była przygotowana już w niedziele kiedy twój króliś Tuliś smacznie spał i chrapał ... dla niedowiarków wrzucę zrzut ekranu bo takie rzeczy lubię uwieczniać , może to Was zaboli jeszcze bardziej a może czegoś nauczy.
    ps przeklikanie budowy gęsinek zajęło mi około 50 minut ale było warto , Bo Nooby trafiły tam gdzie ich miejsce

dla chętnych zobaczyć jak to się buduje 200k Gs link : https://ibb.co/nn0jxf1

jeśli mogę jeszcze tym niedowiarkom i osobom które twierdzą że to bug albo chuk go wie co to zapraszam do kontaktu :)

• Jeżeli to ta sama podróbka yebany padła co cisnęła urlopy na rosalindzie a wcześniej pushowała na yildunie , to tylko pogratulować tylko nie bardzo jest komu bo klikające paczkomaty to generalnie dramat tej gry, zresztą nie pierwszy i nie ostatni niestety, ponura prawda, cieszcie sie słońcem na zewnątrz zamiast sie tym ekscytować tzn tymi kolejnymi pędzonymi po kieszeniach cyferkami

To ten sam fan Bunnego 🤣🤣

• dla dobra kraju i swiata, powienes miec zakaz uzywania klawiatury.

Dla dobra kraju i swiata ogame wywrocilo sie o 180 stopni. Ktos mysli, ze naklepie floty i juz moze wszystko ale jak widac, na kazdego cwaniaka znajdzie sie wiekszy cwaniak. A pisanie o obsranej zbroi by chwile pozniej lezec na pz sprawilo, ze sie odezwalem bo to juz jest tak smieszne, ze az zalosne. Doswiadczeni gracze niby a dali sie zrobic jak dzieci, jeszcze spam skanami co uwlacza godnosci graczy z klasa

• Zdublowalo 200 k gs powiadasz :/

W takim razie w ST powinno ich byc 440 k, a nie zaledwie 240k...

Moze nastepnym razem 8o

Wszystko bylo wczesniej przygotowane, ludzie nie wierzcie w te bzdury o jakims zdublowaniu, bo jak widac nawet sam atakujacy szuka dziury w calym, ale dosc nieumiejetnie. Trzeba bylo po zawrotce juz szczescia nie probowac, bo chyba braliscie pod uwage co się stanie/moze stac ? Najpierw spamujecie podglad, prawda - prawda, a potem chcecie zawrocic ? Moze przewrotny Ogame za to ukaral i serwer zlagowalo ? Caly ten cmentarz i zasady przechodzenia to o kant dupy potluc (o ile dupa ma kant jak to moj wykladowca filozifii kiedys powiadal - pozdrawiam Pana, choc balwan Pan byles i stronniczy typ). Nie mnie oceniac, kto, co ile, ale tym razem to atakujacy dostali za swoje, a przenosiny z cmentarza, to chyba do poprawy powinny byc.

ST potezne, nawet ludzie z boku czuli emocje ;)

Wszytkim gratuluje, bo floty potezne, starcie miazga. Przydaloby sie moze tylko lepiej skonwertowac, aby bylo widac dokladniej zyski oraz straty.

FIVE, staneliscie na wysokosci zadania, choc wydawalo sie to na pierwszy rzut oka niemozliwe :brawo:

• OD 5 lat nic nie wrzuciłem na forum ,czemu zawsze jest : kupił starcie ? ,oszukał ? .Przegrany nie ma jaj żeby pogratulować ? Ja pierwsze co zrobiłem ja Leoś dostał złoma napisałem graty .Zero honoru macie i tyle w temacie . Szukajcie dalej oszustwa jak sami oszukujecie . To starcie pokazało nam jakiego macie skilla ,ile akcji po drodze spapraliście ,totalna amatorka . Graty Dark plan sie udał moze nie w 100 % X/ .

• Dobrze napisane i na tym powinien się zamknąć ten wątek Ruda 😊

• a ja cierpliwie poczekam z gratulacjami, na chwilę obecną wydaję się, że jest dość sporo niewiadomych:trollface:

brawa dla wszystkich klaszczących klakierków:trollface:

Asguard03.12.2021 22:38:13
    WYYYYYNNNNCCYCYCYCYJ SKSKSANNAÓÓÓÓÓÓÓÓFÓFÓÓF

• dziwnym trafem konto top2 Engineer Fidis 38 po 6 dniach znikło od momentu pojawienia się

"Nie jestem tym, kim byłem"

:fa:"Jeśli mnie powalisz, stanę się potężniejszy niż możesz to sobie wyobrazić":fa:

• dziwnym trafem konto top2 Engineer Fidis 38 po 6 dniach znikło od momentu pojawienia się

juz wróciło błąd gry po aktualizacji

Czy cos wiadomo odnośnie odwołań agresorów czy starcie zaliczone i legalne?

Bo nie wiem czy płakać czy gratulować czy co8o

Starcie leglane nie ma mowy o żadnym przekręcie dark nawet 1 minuty na banie nie przesiedział

• juz wróciło błąd gry po aktualizacji

wróciło ale to co było na banie Jezol przez kilka tygodni (chyba nie wiem tylko obserwuje z zewnątrz, nie wnikam co i jak może, a cmentarz lecz znikały zazwyczaj po tygodniu, a tu wisiało chyba z miesiąc?) a konto Engineer Fidis 38 amba wchłoneła.

Nie wnikam tak tylko z zewnątrz to dziwnie wygląda. Dziwne rzeczy tu się dzieją :lool:jedni zawrócić nie mogą, inni zmartchwystają

Pozdro

ps... Dobrze że u nas tego nie ma :lool:

"Nie jestem tym, kim byłem"

:fa:"Jeśli mnie powalisz, stanę się potężniejszy niż możesz to sobie wyobrazić":fa:

• Engineer flame 38 i jezol to to samo konto poprostu po wyjsciu z cmentarza był błąd i jezol jeszcze nie zniknał dlatego nick zmieniło potem przez to zniknely oba konta z unii ale finalni wróciło jako eingeer flame 38 tylko że ustawiłem juz nick na Jezol bo nie było przeciwskazań ku temu

• Widzę że co niektórzy jeszcze mają wątpliwości co do przebiegu starcia :) Chłopaki nie przejmujcie się to nie moje ostatnie słowo , także rekord zapewne niebawem zostanie poprawiny , tylko czekam aż Chłopaki z sojuszu PUSH, W KOŃCU ZEJDĄ Z URLOPU BO NA RAZIE MAJĄ JESZCZE SRACZKĘ PO OSTATNIM STARCIU :)