Chyba najlepiej iść w rocków i stawiać magme do 100% to się najlepiej opłaca
Ktos juz doszedł do 6 badania t3 co tam za bonusy dają?
Chyba najlepiej iść w rocków i stawiać magme do 100% to się najlepiej opłaca
Ktos juz doszedł do 6 badania t3 co tam za bonusy dają?
Ci co głosują za x8 to albo robią fsa na zbieraj albo w ogóle nie grali na takiej prędkości i nie wiedzą co sie święci
Chcę przenieść sie z atlasa na ozone a jest tylko narvi do wyboru
Dlaczego ozone nie jest dostępne?
Właśnie połączcie nas z quantum, specjalnie stamtąd uciekłem przez cmentarz żeby tam wrócić
Czy zostaną przeniesione też idlaki czy zostaną wywalone na cmentarz ?
Nice Generała ma to coś tam wróci może nawet pełne dtki
Na pzcie więcej procentu z atakującego niż z obrońcy. SzO obu stronom.
Taa w którym starciu bo chyba nie w tym?
A dlaczego na nowych serwerach floty lądują o czasie i pojawia się wiadomość a na u68 zawsze jest problem, przeładowuje sie 5x i wisi? Co to ma wspólnego z walkami?
Kiedyś był taki bug że jak się kliknęło to się oświecało całe konto a teraz tego nie ma a typ się świeci wszędzie na okrągło. Nie wiem siedzi na wszystkich planetach i monach jednocześnie
No to masz na 1 badanie a gdzie reszta jak za każdym razem liczba się podwaja i to jest tylko jedna planeta. Chyba gra nie warta świeczki
Na którym lvl trzeba mieć te pierwsze dwa budynki u mechów żeby odkryć badania t3 ?
A nie da się podnieść tylko misji transportuj ?
Jak te napędy fuzyjne są liczone? Lece 2h zrobiłem napęd i miało skrócić 2,5 min a skróciło 9 sekund
Z tego co widzę to i ekspedycje by uległy zmianie
Zawsze pozostanie fs na zbieraj na dłuższy czas
X4 chyba jeszcze jako tako można fsa zrobić na noc w układzie więc jestem na tak
Pytanie powinno brzmieć czy one w ogóle działają bo ja nie widzę żadnej różnicy więc po co przepłacać