jest błąd z zadaniem, nie zalicza:
"Zniszcz jednostki (50) w walce przeciwko graczowi Postęp: 0/50"
jest błąd z zadaniem, nie zalicza:
"Zniszcz jednostki (50) w walce przeciwko graczowi Postęp: 0/50"
no to jeszcze bardziej gra zamuli.. chyba, że razem z aktualizacją naprawią błąd tak wolnego działania tej części gry
uuu Łukaszku Łukaszku i po co było tyle pić... kto Cię do złego namówił ? odbudujesz się, pamiętaj tylko by następnym razem włączyć u zanim otworzysz butelkę
. Po ostatnim poście Dagmary temat jest wyczerpany.
Nie uważam tak.
Każdy przedstawił swoje propozycje. Przeczytaliśmy wszystkie argumenty, modele, propozycje itd.
Teraz jest czas na dyskusje i kto co myśli na ten temat i żeby każdy mógł się wypowiedzieć w tym temacie.
Ja uzyskałem odpowiedź na moje pytanie.
Nie bronię nikomu się wypowiadać, zawsze może znaleźć się osoba która skorzysta z mądrości innego gracza
Pytam przy założeniu, że zadziała. Ciekawy jestem czy jest już plan i czekamy na naprawę problemów, czy będzie układany po naprawie..
Czy jak poprawka trafi na pozostałe serwery (czyli błędy zostaną naprawione) to poznamy plany fuzji dla pozostałych uniwersów?
Gratulacje, procent super! Teraz Ty pogoń Abiego i Tyskie do styka ☺️
Przy takim eko to dla mnie zastanawiające jest, dlaczego jeszcze nie masz 15 planet
Oczywiście, że nie o opłacalność powinno tu chodzić, tylko o rozwój i puchnięcie.
Nie jestem z tym sam. Jest wielu graczy, nawet z lepszym eko, którzy nie mają 15 planet.
Czy zrobię 15 planetę czy zamiast tego kilka kopalni, to w obu przypadkach będę się rozwijał i puchł.
W moim pytaniu o opłacalność, chodziło mi o to, aby ten rozwój był jak najszybszy ☺️
Witam wszystkich
o co tu chodzi?
Patrząc też z innej strony warto zainwestować w nanity, koszt dla eko na moim poziomie znikomy, a podniesienie ich o 2 lvl zmniejszyły czas budowy kopalni metalu na 45 lvl z 2 tyg do 3,5 dnia. Przez co stosunkowo niewielkim kosztem dałem sobie dodatkowe 1,5tyg wydobycia kopalni.
Na tej kopalni kilka dni i na każdej kolejnej kilka dni.. u mnie powoli problemem robi się miejsce na planecie
Im dłużej w to gram, tym bardziej rozumiem czemu GF takich rzeczy nie robi. Roszczenia, pretensje, wymagania.
Jeżeli wartość nagród jest zbliżona do 500 000 anty to mówimy o naprawdę dobrych nagrodach. W ostatnich eventach ta wartość była nawet znacznie wyższa. Trzymam kciuki za równie ciekawe rzeczy tym razem.
Co według Ciebie byłoby ciekawe tym razem?
Boje się nawet pomyśleć jak wywindowałoby topowe konta do przodu, trochę niewykonalne.
Dwa razy był dok - puste pkt które namieszały w topce.. były już badania - kto miał je wyżej zyskał sporo.. myślę, że tu wszystko jest realne.
ciekawym dodatkiem do eventu byłaby ankieta wśród graczy, pytająca co by chcieli wśród nagród,
ewentualnie cos w rodzaju wyboru nagrody na koniec eventu np po zdobyciu trycjum na 5 lvl gracz wybiera badanie lub budynek na +1 poziom zamiast nagród z poziomów 1-5 - na świeżym uniwersum nagrody 1-5 byłyby korzystniejsze niż 1 budynek/badanie, ale dla starszych uniwersów, taki budynek/badanie może być dużo lepszą nagrodą niż statki/paczki/antymateria
Plazma 20,
zbieracz + geolog
pełzacze 1100 sztuk, działają na 150 %
elektrownia fuzyjna 23 poziom
planety pozycja -> max temp w st
8 -> 45
5 -> 82
6 -> 68
6 -> 60
15 -> -124
15 -> -92
15 -> -94
15 -> -119
15 -> -108
15 -> -92
15 -> -110
15 -> -90
15 -> -106
15 -> -108
dziękuję
Gratulacje, wracaj na Q ;D
Brawo! Tak trzymaj i nie zapominaj o grze na Q
Witam,
czy ktoś z graczy wyliczał (i oczywiście może się podzielić tymi wyliczeniami :)) przy jakim poziomie ekonomii opłaca się zbierać surowce i zbadać kolejne poziomyastrofizyki?
Interesuje mnie lvl 26 i 27 astrofizyki przy ekonomii 46 38 41.