Posts by Tolek

Bandzior, obrazy nie ma. :D

Oczywiście wszyscy wiedzą, że to taka metafora.

Tylko nim zaczniesz, pamiętaj, mam kolce jak kaktus :D :D

Śmiejmy się, bawmy się ale miejmy dla inny szacunek Kochani. :)

Pozdrawiam serdecznie wszystkich.

Tolek :)

Orzech, wybacz ale autyzm nie świadczy o braku inteligencji. Znam 8 latka który jest autystyczny i godzinami po zjedzeniu obiadu oraz odrobieniu lekcji, siedzi i ogląda filmiki jak liczyć pierwiastki...

A przypomnę ma 8 lat i jest w 2 klasie szkoły podstawowej.

Zatem może kiedyś inteligencją, zdolnościami i umiejętnościami przebić nie jedną zdrową umysłowo osobę.

I ja nie twierdzę, ja to wiem i widzę. :)

Pytanie powinno paść inne....

Jak bardzo tutaj ludzie nienawidzą kogoś kto jest lepszy od nich i jak bardzo chcą to wyrazić na tym forum. :)

Dla uwagi wszystkich czytających....\

Autyzm to nie upośledzenie. To może być forma pośrednia w ewolucji gatunku ludzkiego. :)

Może być kiedyś Waszym Regionalnym, w tej Biedronce w której pracujecie :)

Sorachi Ace, z całym szacunkiem.

1. Nie jestem ascetą.

2. Nie mam ambicji w tej grze by coś tam osiągnąć, więc nie prę w statystykach.

3. Nie obrażaj ludzi tylko dla tego, że nie widzą siebie w topowych sojuszach.

Bo wiem, że nie jedną osobę w tej grze a zwłaszcza na tym forum aż swędzi między pośladkami by komuś przywalić słowami.

Gram dla przyjemności, nie interesują mnie staty i nie życzę sobie tego typu insynuacji, obelg, wyzwisk i wykpiwania.

Miłego dnia Tobie życzę.

I więcej luzu, ascetę zawsze znajdziesz w kościele, poszukaj. :)

warek, nie ja ciągle piszę o jakimś oprogramowaniu.

Tyle się o tym tajemniczym programie naczytałem na tym forum, że zapytałem o jego nazwę. Skoro tylu graczy wie coś niech napiszą.

Jedyne moje oprogramowanie jakiego używam to przeglądarka internetowa.

Mój wpis to chęć uzyskania odpowiedzi i dowodów, że ono istnieje.

Bo jak na razie to pisanie o tajemniczym oprogramowaniu którego nazwy nikt nie jest w stanie podać ani udowodnić, że istnieje, to jak gadanie o ufo.

Miłego dnia życzę :)

Cóż Ygrek, gratuluję starcia i cierpliwości nerwów, inny pewnie by zawrócił wiedząc, że obrońca ucieka. :)

Feniksowi życzę spokojnej odbudowy bo szybka to ona z pewnością będzie. Innych dyrdymałów ani pouczeń pisał nie będę, Feniks jest milion razy lepszym graczem niż ja. To On mógł by mnie pouczać. :)

Ale co mnie ciekawi, w statach PN za chwilę przebije Komorników w sile wojska....

No Panowie, może być ciekawie.... :)

Powiedzcie mi Wszyscy, co Wy tak się wyzywacie, obrażacie innych, plujecie na siebie na tym forum??

Jak coś jest niezgodne z regulaminem gry, zgłaszajcie, jak jest zgodne i regulaminu gry nie narusza to po kij ta gadka??

Niech mi ktoś to wytłumaczy, bo nie kumam.

No się pojawiłeś i od razu taki strzał.

Łosie jak ja mogą tylko marzyć o tego typu wlotach, cóż, każdy ma swoje miejsce i rolę w tej grze. :D

Bandzior, nie sądzę by Orzech siedział w czyjejkolwiek @ :)

Atakującemu gratulacje... Pięknie weszło.

Obrońcy spokojnej odbudowy :)

Cóż, Gratulacje dla atakującego.

Dla obrońcy też gratulacje za podejście do gry, Wszyscy powinni tak podchodzić.

Dzięki temu będziemy mogli się wyspać i prowadzić życie rodzinne w realnym świecie.

Obrońcy życzę też spokojnej odbudowy by następne dwa lata mógł sypiać w spokoju :)

Co do "Tajemniczego oprogramowania" się nie wypowiem, całe moje oprogramowanie to przeglądarka internetowa. :D

Lubię w to grać i sobie gram, niczego nie osiągnę ale to też nie problem.

Ważne, że jest fajnie.

Spaw, Orzech jest na urlopie bo na Ziemi ma też nieco spraw do załatwienia. Ale nie martw się, wróci i na bank będziesz miał okazję się z Nim spotkać flotami :)

Miłego dnia Wszystkim. :)

To jest tak piękne, że aż niewiarygodne/niemożliwe.....

I to mnie Lamą nazywają :D

Wilku, jak chciałeś zezłomować 1/3 recków wystarczyło iść do handlarza złomu, zaoszczędził byś na dexie :D

Sam bym chciał takie ataki na siebie...

Gratulacje obrońcy a atakującemu, cóż, przemyślenia strategii ataków ;)