Posts by Tolek

Brachu, gratulacje. Faktycznie, jak pisał przedmówca, kręcisz te stejki na potęgę. :D

Ygrek, bój się, masz pretendenta do palmy pierwszeństwa w sojuszu. :D

Obrońcy gratulacje, że uratował coś przed dofarmami i lepszego pilnowania fs. :)

Serdecznie pozdrawiam Wszystkich graczy. :)

A w szczególności moją ulubioną Panią Kasię. :love:

Tolek.

No Brachu..... Toś zatankował..... :D

Aż mnie ciekawi na co obrońcy taka masa dexu bez floty. Chyba, że flota leciała na inne kordy. :D

Gratuluję odkrycia świetnego pola naftowego. :)

Obrońcy, cóż, odbudowy i dalszego solidnego wydobycia. :)

A szczególnie moją ulubioną Panią Kasię. :love:

Tolek.

Dawno się nie wpisywałem, cóż, praca. dom mnie ostatnio mocno pochłaniają.

Ale nie zniknąłem, jednych to ucieszy inni zaraz zaatakują. Ale, to tylko gra, rachunków mi nie opłaci ani dzieci nie wychowa. :)

Brachu, pamiętam i widzę, że nie próżnujesz. Rośnij w siłę i baw się wszystkimi którzy o swojej flocie zapominają. :)

Lub tymi, którym ciągle urlop nie wchodzi. :D

Serdecznie pozdrawiam Wszystkich graczy.

A w szczególności moją ulubioną Panią Kasię. :)

Tolek.

No. Skoro się uspokoiło to teraz coś napiszę.

Orzech Brachu wielkie gratulacje, sury zacnie, złomu mniej ale nic to, jak znam los to zaraz będzie znów flota stała, nudził się nie będziesz. :D

Obrońcy zdrowia, szczęścia, pomyślności i mniej złości życzy Tolek. :)

Moją ulubioną Panią Kasię w szczególności. ;)

Tolek

No cudnie, mam takie wrażenie drogi kolego, że gdzie nie popatrzysz, gdzie nie ziewniesz, to flota stoi. Jak by obrońcy drętwieli na sam Twój widok. Akcja w sensie "nie ruszaj się, nie oddychaj, to naszej floty nie zobaczy. :D

A i zdradź no może rąbek tajemnicy. Ty masz cokolwiek z floty czego nie liczysz w milionach?? GS, recki, satelity słoneczne oraz SS się nie liczą. :D

Na wszelki wypadek dodam, że pełzacze też nie. :D

Gratulacje udanego wlotu. :) Stocznie zostaw w spokoju, totolotek czeka. :D

Obrońcy mogę życzyć spokojnej odbudowy dodając, że wpaść w recki i Ygreka.... Cóż, nie wiem czy jest ktokolwiek nie będący na ścianie trofeów,. Jeżeli tak, zapewne policzyć ich można na palcach jednej ręki. Więc nie ma powodu do wstydu. :)

Moją ulubioną Panią Kasię w szczególności. ;)

Tolek.

No kolego, wielkie gratki, ponad 60 miliardów zysku to nie byle co. :)

Niestety nie dołączę dobrowolnie do Twojej prośby i nie będę tak hojny jak inni gracze. Wybacz. :D

Obrońcy spokojnej odbudowy i oglądania się za siebie, czy coś tam czasem nie leci za Tobą. Bądź jak ja, sknera i skąpiec. :D

Tolek.

Ten wlot budzi u mnie strach i przerażenie, skoro Panowie oracie takie bunkry, rozumiem, że z nudów bo raczej nie dla tak niewielkiego zysku, niewielkiego jak dla Was. A to znaczy, że nikt na tym uni nie jest bezpieczny. :)

Jedyna nadzieja dla nas, maluczkich, to oglądać się za siebie czy aby z za rogu nie wypada nagle flota z milionami statków i nadzieja, że nawet przy wolniejszych napędach wygramy manewrami unikowymi i zwiejemy. :D

Gratuluję wlotu i zwiększam częstotliwość oglądania się czy co tam mnie nie goni. :D

Obrońcy wielki pakiet ale na porządny budzik bo obrona jak widać nic nie daje, nawet wielka. :)

Tolek.

No widzę, że ostro szalejesz. :D

Stocznie się Tobie roztopią Brachu, wielkie gratki za tak udany wieczór. :D

Obrońcy wielki szacunek za wpis w tym poście, kultura na 100%. Szanuję i podziwiam. :)

Życzę Tobie spokojnej odbudowy i wiary iż nadejdzie dzień który się kiedyś komuś czkawką odbije po ataku na Twoją flotę. :)

Tolek.

No strzał świetny Brachu, kawał dobrej surki a straty niemal żadne. To się chwali. :)

Teraz czeka cię albo potęga, jak stocznie ruszą, albo bogactwo jak kupisz za całość losy. :D

Obrońcy nieco więcej uwagi na czas dolotu floty i więcej Ciebie nie złapią. (no chyba, że tobie moon padł, to nic nie pomoże) :)

Tolek.

Miliardy w kieszeń lecą. Pisałeś, że flotę zwozisz a nie spawasz, zatem eko albo badania pójdą w górę. Gratuluję i oczywiście będę się oglądał za siebie, czy przypadkiem coś od Ciebie nie leci do mnie. ;)

Obrońcy oby nie stało tak sobie bez opieki i spokojnej odbudowy. :)

Tolek.

No, Zefir, gratuluję, wlot piękny, flota też niczego sobie. Mając świadomość, że i mnie pilnujesz regularnie mam nadzieję, że nigdy nie dołączę do grona Twoich trofeów. :)

Obrońcy lepszej pamięci o której fs wraca, albo dodanie tych kilku godzin na zapas by był czas ją zabrać. :)

Tolek.

Dopiero teraz to zobaczyłem, no nic nie powiem. Totolotek czeka, kup za całość losy. :D

Wielkie gratki pięknego zysku. :)

Obrońcy spokojnej odbudowy i cóż, sporo pakietów... :)

Tolek.

Prawie 16 miliardów surki, cóż, dla Ciebie Ygrek to drobne, dla mnie ogromna ilość, zazdroszczę. :)

Gratulacje złapania solidnie załadowanych i nie bronionych tramków , choć obrona i tak by guzik dała. :D

Obrońca pewnie zbierał na jakieś badanie, nazbiera ponownie, życzę spokojnej odbudowy koledze, niechaj kopalnie pracują na 150%. :)

Tolek.