Nie no, aż się dopiszę do listy dyskutantów.
Po pierwsze, gratuluję wlotu, przygarnięcie takiej ilości surki pozostaje na ten moment w sferze moich "mokrych" snów nocnych... 
Po drugie
Chciałem Najmocniej przeprosić wszystkie osoby z zerowym poziomem, bo włączając w tą grupę priesten , obrażam ich .
Wszyscy na tym forum wiedzą, że prezentuję poziom zero zwłaszcza w grze, ale spoko, nie gniewam się. 
Po trzecie, obrońcy spokojnej odbudowy jak zawsze i niechaj wielkie floty nie mogą namierzyć Twojego pola maskującego. 
I po czwarte, jeżeli kogoś uraziły wypowiedzi takiego zera jakie moja skromna osoba reprezentuje, to najmocniej przepraszam, kłaniam się w pas i głowę popiołem posypuję. 
Jednakoż grać i pisać będę dalej 
A i Panowie mniej jadu w wypowiedziach a więcej konkretów z gry którymi można się pochwalić. Ja wiem, że wedle całego uni, każdy kto jest lepszy w grze to oszust. Ale na litość boską... Każdy gracz który takie oskarżenia wysuwa nie przedstawiając dowodów sam siebie ośmiesza. Nie raz czytałem jak to Ygreka się oskarża iż niemal w kodzie źródłowym gry grzebie, bo całe gameforge padnie jak On (Ygrek) przestanie grać.... No ludzie kochani.... Na litość Boską..... Wy siebie słyszycie?? Słyszycie swoje myśli?? Czytacie swoje wpisy???
Mimo wszystko mam nadzieję, że albo się każdy ogarnie i uczciwie przyzna, że ktoś jest lepszy od niego.
Albo zacznę wzywać Panie grające w tę grę by zajęły się tymi waśniami. Kobieta może wszystko, część graczy ugłaskają, cześć zamordują i spokój będzie. 
A jeszcze mały edit.
[cytowany post skasowany, wiec i odpowiedz do niego/ kasai]
Pozdrawiam serdecznie Wszystkich graczy. 
Tolek.