Posts by Tolek

Kiedyś, szukając celu skanami też się wybrałem do kolegi. Wyszło na to, że za cienki jestem z flotą "bunkierek", mam za mało kumpli i zbyt słaby sojusz by się wdać w awanturę. Więc kolegę sobie odpuściłem. Jednak jak widać bunkierek nie uchroni nikogo przed Panią Pani Aleksandro. :)

Gratuluję przetrzebienia obrony i to z zyskiem Pani Aleksandro. :)

Obrońcy noszącemu nick z jednego z lepszych filmów jakie widziałem "Głębia lub Otchłań" różnie to tłumaczą, życzę spokojnej odbudowy. Domyślam się, że to nie była wiara w bunkier a zwyczajne zapomnienie o flocie lub zaspanie. :)

Zdarza się najlepszym. :)

Tak czy siak, spokojnej odbudowy, budzika i przypominajek o flocie. :)

.....a dla miśka miód

Gratuluje bo widac że sie rozlatałaś,

Dobrze że chociaż u ciebie wciąż sa chęci

Tutaj się zgadzam jak najbardziej, osobiście polecam miód Kurpiowski tzw. Dwójniak. Mnie bardzo smakuje. Szczerze piszę, to żaden przytyk. :)

Serdecznie pozdrawiam Wszyskich graczy. :)

Tolek.

Piszesz niewiele tego. Jak na Ciebie to może i tak. Jednak niemal dwa miliardy surki piechotą nie chodzą. :)

Gratki Brachu za wlot i pamiętaj, nie stocznie a totolotek uczyni Ciebie wielkim. :D

Obrońcy pilnowania floty i nie zapominania o fs. Oraz spokojnej odbudowy. :)

Serdecznie pozdrawiam Wszystkich graczy. :)

Tolek.

No, dorwanie floty Augusta to nie byle co. Gracz z topowej półki. Więc gratulacje się należą. :)

August, mając świadomość, że Twoje eko jest świetnie rozwinięte, do niedzieli będziesz miał co straciłeś. :) Powiedz tylko jak to się stało, że flotę dorwali???

Życzę Tobie spokojnej odbudowy i wiary, że los zmiennym bywa. ;)

Spaw, człowieka określa zachowanie i słowa jakie wychodzą z jego ust, lub jak w tym przypadku z pod Twoich palców. Bardzo niekulturalnie ten wpis brzmi. Nie wiem skąd taka w Tobie nienawiść do konkretnych graczy, ale niezależnie czy masz powód czy nie, te słowa nie powinny paść w przestrzeni publicznej jakim jest to forum.

Tolek.

Zysk bardzo ładny, flota rośnie, rośnie też niezadowolenie pracowników stoczni. Albo dasz podwyżki i sowite premie albo będzie solidarność i strajki, zobaczysz. :D

Wielkie gratki Brachu za udany wlot i cierpliwość do ścigania celu. :)

Obrońcy gratulacje za dobre ucieczki, Orzech trafił ale flota wstanie. :)

Tolek.

No, Pani Aleksandro, gratulacje się należą, złapać dwóch Komorników w jednym czasie, wyczyn godny podziwu. :)

Chico, starty niewielkie, pewnie już odbudowane, śmiem twierdzić, że bardziej od straty boli autor tej straty. Sojusz już zapewne odwet szykuje, ciekawe co z tego wyjdzie bo może być różnie. :)

Orzech, zostawiłeś 180 GS tak sobie??? No wiesz Brachu, mówiłem nie zapychaj stoczni tylko wydawaj na totolotka bo o mniejszych ilościach zapominasz. Strata żadna ale plotka w świat poszła. Komuś się udało dorwać Twoje statki. Pewnie już masz trzy razy tyle co straciłeś, jednak..... :)

Tak czy siak wielkie gratulacje Pani Aleksandro bo to jest mega wyczyn. :)

Chico, Orzech..... Wam nie będę pisał co i jak bo Wy już na bank macie plan na to. :D

Tolek.

Widać do cierpliwych świat należy, w tym przypadku świat ogame. :D

Gratki i pamiętaj, daj odsapnąć stoczniom bo w końcu stoczniowcy założą związki zawodowe i zaczną się strajki. :D

Obrońcy spokojnej odbudowy i dalszego trzymania kunsztu, skoro długo Orzech polował znaczy da się wiać. :)

Tolek.

Wielkie gratki Brachu, zysk świetny. Obrońca zwiał na planetę zatem blisko musiałeś być i nie było czasu na wybranie innego moona i ustawienie czasu dolotu. Cóż, Błąd obrońcy. :)

Obrońcy spokojnej odbudowy i pamiętania, ucieczka na planetę i olanie floty która tam stanęła to niebyt mądra decyzja. :)

Tolek.

Trafiony raz, potem ponownie, to samo miejsce, ta sama misja. Trzeci raz pewnie będzie z innego moona, ciekawe czy misja się zmieni, zobaczymy. :)

Gratki brachu i pamiętaj, wydaj na totolotka bo się Tobie pracownicy w stoczniach w końcu zbuntują. Pojawi się Wałęsa, zrobi solidarność i strajki będą. :D

Obrońcy cóż, może warto przemyśleć FSy..... :)

Tolek.

Fakt, jak napisał Selavi, ładnie ciśniesz. Jak wolne miał będziesz to zapewne setki miliardów tygodniowo łupił będziesz. :D

Jak zawsze wielkie gratulacje Brachu. Leć ku chwale sojuszu. :)

Obrońcy jak to niektórzy piszą pakiecik. :)

Tolek.

Ważne, że napędy sprawdzone a i ćwiczenia floty też zaliczone. Choć Brachu stać Ciebie na o wiele większe zyski. :D

Gratki z udanych testów floty. :)

Obrońcy spokojnej odbudowy i pamięci, że żaden bunkier nie oprze się flocie. :)

Tolek.

No, tam pewnie już w piecach ogień płonie i surowce są przetapiane.... Ech, biedny ten totolotek, nie doczeka się. :D

Wielkie gratki Brachu, rozumiem, że ten strzał to perełka ze względu na obrońcę będącym nie byle jakim graczem. :)

Obrońcy spokojnej odbudowy, eko pewnie jest dobre to i szybko wstanie flota i zapasy się odrobią. :)

Tolek.

Tam wietrzenie czy nie wietrzenie, byle by zysk był, mały ale jest.

Gratki Brachu, lataj dalej i pamiętaj o totolotku. :D

Widzę też, że Twój wierny anty fan nie śpi, czuwa, daje dislajki ale już komentować się mu nie chce....

Zmęczenie materiału czy co????? ;)

Obrońcy spokojnej odbudowy i pamiętania, że każdy bunkier można zaorać. FS to jedyne wyjście. :)

Tolek.