Posts by Tolek

August, szczere gratulacje za świetny wlot, zysk super. :)

Obrońcy spokojnej odbudowy, cyferki raz dwa wstaną. :)

I Panowie, co Wy się tak Kasi czepiacie. To Jej praca, robi to co należy. :)

Serdecznie pozdrawiam Wszystkich graczy. :)

Tolek.

Bandzior, obrazy nie ma. :D

Oczywiście wszyscy wiedzą, że to taka metafora.

Tylko nim zaczniesz, pamiętaj, mam kolce jak kaktus :D :D

Śmiejmy się, bawmy się ale miejmy dla inny szacunek Kochani. :)

Pozdrawiam serdecznie wszystkich.

Tolek :)

Orzech, wybacz ale autyzm nie świadczy o braku inteligencji. Znam 8 latka który jest autystyczny i godzinami po zjedzeniu obiadu oraz odrobieniu lekcji, siedzi i ogląda filmiki jak liczyć pierwiastki...

A przypomnę ma 8 lat i jest w 2 klasie szkoły podstawowej.

Zatem może kiedyś inteligencją, zdolnościami i umiejętnościami przebić nie jedną zdrową umysłowo osobę.

I ja nie twierdzę, ja to wiem i widzę. :)

Pytanie powinno paść inne....

Jak bardzo tutaj ludzie nienawidzą kogoś kto jest lepszy od nich i jak bardzo chcą to wyrazić na tym forum. :)

Dla uwagi wszystkich czytających....\

Autyzm to nie upośledzenie. To może być forma pośrednia w ewolucji gatunku ludzkiego. :)

Może być kiedyś Waszym Regionalnym, w tej Biedronce w której pracujecie :)

Sorachi Ace, z całym szacunkiem.

1. Nie jestem ascetą.

2. Nie mam ambicji w tej grze by coś tam osiągnąć, więc nie prę w statystykach.

3. Nie obrażaj ludzi tylko dla tego, że nie widzą siebie w topowych sojuszach.

Bo wiem, że nie jedną osobę w tej grze a zwłaszcza na tym forum aż swędzi między pośladkami by komuś przywalić słowami.

Gram dla przyjemności, nie interesują mnie staty i nie życzę sobie tego typu insynuacji, obelg, wyzwisk i wykpiwania.

Miłego dnia Tobie życzę.

I więcej luzu, ascetę zawsze znajdziesz w kościele, poszukaj. :)

warek, nie ja ciągle piszę o jakimś oprogramowaniu.

Tyle się o tym tajemniczym programie naczytałem na tym forum, że zapytałem o jego nazwę. Skoro tylu graczy wie coś niech napiszą.

Jedyne moje oprogramowanie jakiego używam to przeglądarka internetowa.

Mój wpis to chęć uzyskania odpowiedzi i dowodów, że ono istnieje.

Bo jak na razie to pisanie o tajemniczym oprogramowaniu którego nazwy nikt nie jest w stanie podać ani udowodnić, że istnieje, to jak gadanie o ufo.

Miłego dnia życzę :)

Cóż Ygrek, gratuluję starcia i cierpliwości nerwów, inny pewnie by zawrócił wiedząc, że obrońca ucieka. :)

Feniksowi życzę spokojnej odbudowy bo szybka to ona z pewnością będzie. Innych dyrdymałów ani pouczeń pisał nie będę, Feniks jest milion razy lepszym graczem niż ja. To On mógł by mnie pouczać. :)

Ale co mnie ciekawi, w statach PN za chwilę przebije Komorników w sile wojska....

No Panowie, może być ciekawie.... :)

Powiedzcie mi Wszyscy, co Wy tak się wyzywacie, obrażacie innych, plujecie na siebie na tym forum??

Jak coś jest niezgodne z regulaminem gry, zgłaszajcie, jak jest zgodne i regulaminu gry nie narusza to po kij ta gadka??

Niech mi ktoś to wytłumaczy, bo nie kumam.