Posts by Tolek

NOOOOO poszedłeś ostro, 41 miliardów to piękny zysk jak na jeden lot. :)

Wielkie gratki, widzę, że z tymi 40 milionami pancków nie przesadziłem, jeszcze chwila, jeszcze moment.... :D

Obrońcy spokojnej odbudowy, jak napisał atakujący dobrze się pilnowałeś, zatem był powód, że flota stała.

Oby takich jak najmniej było w życiu. :)

Pozdrawiam serdecznie Wszystkich graczy. :)

Tolek.

Ty to Brachu litości nie masz. Dopiero co gracza złomowałeś i znów widzimy Twoją wizytę u Niego. :D

Wielkie graty za akcję, czekam na ataki w liczbie 40 milionów pancków. :D

"W tym tempie to do września się doczekam" :x

Obrońcy spokojnej odbudowy. Władca królestwa zapewne będzie łaskaw dla Waszej miłości a i rycerstwo ruszy z dostawami by chorągwie powstały z popiołów. :)

Tolek.

Sposób złomowania zawsze ma ten sam schemat.

1. Flota stoi i nikt jej nie pilnuje.

2. Flota wyczajona w czasie lotu i wyliczona na powrót tak by nie mogła zwiać.

3. Czasami wyczajona przypadkiem podczas dolotu na miejsce albo po zdjęciu moona.

4. Tak, niech żyje wolna Polska. Nasz dom, nasza ziemia, nasza ojczyzna i krew naszych przodków która w tę ziemię wsiąknęła byśmy mogli dziś pisać w Polskim języku.

Odnośnie punktów 1-3. Slę to nie tyczy takich łosi jak ja, Gracze wysokich lotów jak pokonany w tym poście... No to musiał być zajefajny sex....Zazdroszczę i też tak chcę. :D

Pozdrawiam serdecznie wszystkicg graczy. :)

Tolek.

Matko z córką, ilość flot, złomu i procentów mnie powalają, moje synapsy tego nie są w stanie ogarnąć. Chcę się bawić flotą ale widząc takie starcia zastanawiam się czy ja aby na pewno się do tego nadaję "mimo, że mam świetnego nauczyciela, mojego Mistrza"

Cóż, wypada pogratulować "bijąc pokłony" atakującym.

Akcja mistrzostwo świata.

Obrońcy spokojnej odbudowy i cokolwiek sobie życzy bo przy takiej flocie co padła to nic nie usprawiedliwi, ani brak prądu, ani flaszka z ziomkiem, no chyba, że sraczka gigant....

Różnie w życiu bywa, "może to był zajefajny sex i w duszy z flotą" też bym olał grę i flotę.......

Tak czy inaczej, gratulacje atakującym, obrońcy spokojnej odbudowy....

A teraz czekam na te wszystkie wyzwiska, jad, plucie i inne tego typu "wspaniałe kwiatki" których tutaj pełno w wypowiedziach z pełną klasą "kultury" osobistej....

Pozdrawiam serdecznie wszystkich graczy. :)

Tolek.

Lecisz Brachu bez litości widzę. Widzę też, że bywają floty z surą bez obstawy, czyli nie trzeba wiele by je złapać. Po za czasem oczywiście. :D

Cóż, gratulacje się należą, przetapiaj bo 10KKK floty czeka byś się zapisał.

Obrońcy odbudowy i lepszego pilnowania floty, zwłaszcza tak zatankowanej. :)

Tolek.

Hahment zysk świetny, gratulacje się należą. :)

Może kiedyś nasze floty tez się spotkają. Kto wie. :)

August, ja chcę być pozdrowiony i korzystając z Twojego wpisu czuję się takowym. Pozdrawiam też serdecznie. :)

Obrońcy spokojnej odbudowy. :)

Serdecznie pozdrawiam Wszystkich graczy. :)

Tolek.

Kurczaki, Braczu, wielkie gratki :) Obrońcy należą się podziękowania za tak świetną pamięć o flocie. :D

Jeszcze chwila, jeszcze moment i staniesz Brachu na piedestale pośród tych potęg na tym uni. :)

Obrońcy zwyczajowo spokojnej odbudowy i pamiętania, że flota odebrana z doku musi być w ruchu, inaczej tak to się właśnie kończy. :)

Tolek.

No Ygrek, tutaj gratulacje, zysk jak na Ciebie niewielki. Ale.... Wiem i już czekam na ostatnie starcie..... Widziałem w statach co, u kogo i ile padło................................................. :D

Rozpoczął się płacz i lament oraz urlop wpadł komuś. :)

Nie przetapiaj wszystkiego, część wymień na dex bo może go braknąć. :D

Spawacz, spokojnej odbudowy o ile postanowisz to robić i grać dalej. Mam nadzieję, że tak. :)

Tolek.

Idź do przodu, idź. :) Bo kto nas maluczkich obroni przed graczami co latają dla zabawy nie dla zysku... :D

Zysk jest i to się liczy, bo po to się gra by zysk był, nie strata. :)

Obrońcy spokojnej odbudowy. :)

Tolek.