Rośniesz Brachu powoli na potęgę. Byle tak dalej. Moja flota będzie lśnić w blasku Twych spalin.
Wielkie gratki, zysk jest i to się liczy.
Obrońcy spokojnej odbudowy.
Serdecznie pozdrawiam Wszystkich graczy.
Tolek.
Rośniesz Brachu powoli na potęgę. Byle tak dalej. Moja flota będzie lśnić w blasku Twych spalin.
Wielkie gratki, zysk jest i to się liczy.
Obrońcy spokojnej odbudowy.
Tolek.
Nie no, nie wierzę. Brachu, kurde....... No normalnie nic jak swoje własne konto ograbiłeś.
Bo kto jest tak mało rozgarnięty by zwozić surkę, puścić flotę i tego nie pilnować.
A nie, czekaj, widać jest jeden, Twój cel.
Zwyczajowo wielkie gratki i wydaj na totolotka.
Tolek.
No tak, bywają i tacy gracze co potrafią tylko jak nasi posłowie w sejmie, nic nie robić tylko wyć z mównicy. Smutne to ale prawdziwe.
Gratki brachu, zysk przyzwoity, wydaj na totolotka.
Zaś obrońcy skoro jak pisze atakujący jest tak wygadany to życzę trzech rzeczy.
1. Pracy marzeń w telefonicznej obsłudze klienta.
2. Znalezienia się w top 1 na liście celów "będzie więcej okazji do pokazania swojego ja w wypowiedziach"
3. Odbudowy bo co to za cel gdzie nie ma po co latać.
Serdecznie pozdrawiam Wszystkich graczy "tego krzykacza też"
Tolek.
Rozumiem, Zatem proszę Operatora monitorującego ten dział o zamknięcie i lub zlikwidowanie tego wątku.
Mnie chodzi o licytacje takie jak w grze i tylko przedmiotów posiadanych w ekwipunku. Bez podawania kto sprzedaje.
Ale, skoro były z tym jakieś przekręty jak piszesz.
To można zamknąć a nawet zlikwidować temat.
Co myślicie by utworzono odrębnego licytatora gdzie gracze będą mogli wystawiać na sprzedaż w ramach licytacji przedmioty, dopalacze z ekwipunku których nie potrzebują a są w ich posiadaniu??
Oczywiście, wylicytowana kwota w formie surki trafiała by na konto sprzedającego. Ustanowienie możliwości wyboru przez sprzedawcę rodzaju surki którą można licytować, metal, kryształ, deuter i dopuszczenie do licytacji tylko tej wybranej przez sprzedawcę formy zapłaty.
Wasze opinie o pomyśle, przemyślenia, propozycje??
Witam serdecznie Wszystkich graczy.
Poszukuję kontaktów z graczami ogame U68 z rejonu południowo-wschodniej wielkopolski.
Mini zloty jednodniowe w jakiejś fajnej knajpie, pogaduchy o grze, wymiana doświadczeń.
Przy okazji zapewne kogoś obgadamy.
Jak ktoś jest z tego rejonu to zapraszam na PW celem dogadania szczegółów.
Oczywiście możecie również pisać tutaj pod tematem swoje propozycje.
Oczywistym jest, że na taką okazję albo długi FS, albo urlop w grze.
Tolek.
A jeszcze mały edit.
[cytowany post skasowany, wiec i odpowiedz do niego/ kasai]
Rozumiem Pani Kasiu. Trochę szkoda. Może by coś dotarło z mojego komentarza do tego Pana.
Nie no, aż się dopiszę do listy dyskutantów.
Po pierwsze, gratuluję wlotu, przygarnięcie takiej ilości surki pozostaje na ten moment w sferze moich "mokrych" snów nocnych...
Po drugie
Chciałem Najmocniej przeprosić wszystkie osoby z zerowym poziomem, bo włączając w tą grupę priesten , obrażam ich .
Wszyscy na tym forum wiedzą, że prezentuję poziom zero zwłaszcza w grze, ale spoko, nie gniewam się.
Po trzecie, obrońcy spokojnej odbudowy jak zawsze i niechaj wielkie floty nie mogą namierzyć Twojego pola maskującego.
I po czwarte, jeżeli kogoś uraziły wypowiedzi takiego zera jakie moja skromna osoba reprezentuje, to najmocniej przepraszam, kłaniam się w pas i głowę popiołem posypuję.
Jednakoż grać i pisać będę dalej
A i Panowie mniej jadu w wypowiedziach a więcej konkretów z gry którymi można się pochwalić. Ja wiem, że wedle całego uni, każdy kto jest lepszy w grze to oszust. Ale na litość boską... Każdy gracz który takie oskarżenia wysuwa nie przedstawiając dowodów sam siebie ośmiesza. Nie raz czytałem jak to Ygreka się oskarża iż niemal w kodzie źródłowym gry grzebie, bo całe gameforge padnie jak On (Ygrek) przestanie grać.... No ludzie kochani.... Na litość Boską..... Wy siebie słyszycie?? Słyszycie swoje myśli?? Czytacie swoje wpisy???
Mimo wszystko mam nadzieję, że albo się każdy ogarnie i uczciwie przyzna, że ktoś jest lepszy od niego.
Albo zacznę wzywać Panie grające w tę grę by zajęły się tymi waśniami. Kobieta może wszystko, część graczy ugłaskają, cześć zamordują i spokój będzie.
A jeszcze mały edit.
[cytowany post skasowany, wiec i odpowiedz do niego/ kasai]
Pozdrawiam serdecznie Wszystkich graczy.
Tolek.
Fakt, nie za wiele tego, ale to i tak o 100% więcej niż nic.
Gratulację wlotu. Pracuj dalej a będzie Ciebie Brachu więcej na tym forum niż Ygreka.
Ygrek nie gniewaj się.
Obrońcy zwyczajowo spokojnej odbudowy, te trochę floty raz dwa odrobisz.
Tolek.
PS: Dostałem na forum pierwszego dislajka.... Ktoś mnie nie lubi.
Osobę tę pozdrawiam podwójnie i wiele zdrowia oraz uśmiechy życzę.
No tak, już wcześniej siałeś postrach na tym uni. Teraz zaczynasz masakrować wszystko.
Wielkie gratki Brachu. Nie będę pisał co masz z tym zrobić bo wszem i wobec wiadomo co się stanie z surką.
!0 milionów pancków to tylko kwestia bliskiego czasu.
Obrońcy spokojnej odbudowy, wiadomo, komp się zamulił i wyszło jak wyszło.
Na szczęście to tylko cyferki, kopalni nie da się rozwalić to i flota wstanie ponownie.
Tolek.
Długo się wstrzymywałem z napisaniem komentarza.
Wybaczcie, ale mi mózg się zawiesił po zobaczeniu ilości surki i procencie uzyskanym a zwłaszcza po ilości flot które się starły...
Panowie, Atak niesamowity ale i obrońca z bardzo górnej półki.
Nie wiem jak to się stało, że się nie upilnował, ale wiem, że bywają w życiu sytuacje które zmuszają człowieka do olania gry. W tym przypadku jestem pewien, że było coś ważniejszego niż gra.
Tak czy inaczej. Gratulacje boskiego wlotu i koordynacji.
Obrońcy cierpliwości. Odbudujesz się na bank i jeszcze nie jednego gracza na tym uni pokąsasz.
Tolek.
Witaj Generale. Gratulacje za udany wlot.
Piszesz, że wiele tego nie było. To co zgarnąłeś, dla mnie było by bardzo zacnym zyskiem, Tylko, że ja bym na tyle GS nie poleciał, moja cała flota by tego nie przetrwała.
Wlot śliczny, zysk zacny a i procent dobry. Wielu większych chwaliło się tutaj mniejszymi procentami, więc nie ma się co wstydzić.
Obrońcy spokojnej odbudowy i jak zawsze, pilnowania floty, bo wielcy gracze nie śpią, czekając tylko na takie błędy.
Tolek.
No Brachu. Twój pierwszy acs w nowym sojuszu. Wielkie gratki, surki, nawet po podziale będzie zacnie.
Jeszcze moment, jeszcze chwila i zobaczę te wspomniane 10 milionów pancków w Twoim solo.
6th Dzierżysz palmę pierwszeństwa lotu w acs z nowym sojusznikiem "od czasu jak przystąpił do Was"
Napisał bym byś miał dla mnie litość, ale, ja szybciej biegam, mam nadzieję, że zawsze zwieję.
Gratulacje Panowie, chciał bym mieć takie umiejętności w tej grze.
Ale raczej nigdy nie będę miał....... Jestem stary i mało pojętny i z wiekiem to się nie zmieni
Obrońcy spokojnej odbudowy i lepszego pilnowania floty bo jest na liście, a kto raz tam trafił już nie odtrafia.
Tolek.
No Brachu, gratulacje podwójne. Za wlot i za świetne CV. Byle kogo tam nie przyjmują.
Czekam na to podium.....
Obrońcy spokojnej odbudowy, być złapanym przez taką potęgę to żaden wstyd.
Tolek
Ostatnio bardzo duże cele ogarniasz . Graty i kolejnych takich !
Ygrek, w Twoich ustach to niemal koronacja.... Bardzo duże cele to Ty ogarniasz, ale Orzech idzie ostro w Twoje ślady jak widzę.
Orzech, pamiętaj, nadal czekam na atak tymi 10 milionami pancków.
Jak Ygrek napisał, rośnij w siłę Brachu, i nie zapominaj o mnie.
W końcu ktoś Tobie musi ten czerwony dywan rozwijać na gali.
Jak zwykle Brachu, masz nosa i czas. Ładnie zebrane i zatankowane.
Wielkie gratulacje.
Obrońcy spokojnej odbudowy, jak pisał mój przedmówca, to tylko cyferki, zaraz wstaną ponownie, a, że się zaspało, bywa, każdy może.
Nie rozumiem tylko o co chodzi z tym "pajacem"
Choć moja małżonka zawsze mawia, że każdy mierzy swoją miarą lub opisuje swoje odbicie w lustrze. Zatem..... Cóż... Gratulacje....
Tolek.
NOOOOO poszedłeś ostro, 41 miliardów to piękny zysk jak na jeden lot.
Wielkie gratki, widzę, że z tymi 40 milionami pancków nie przesadziłem, jeszcze chwila, jeszcze moment....
Obrońcy spokojnej odbudowy, jak napisał atakujący dobrze się pilnowałeś, zatem był powód, że flota stała.
Oby takich jak najmniej było w życiu.
Tolek.
Ty to Brachu litości nie masz. Dopiero co gracza złomowałeś i znów widzimy Twoją wizytę u Niego.
Wielkie graty za akcję, czekam na ataki w liczbie 40 milionów pancków.
"W tym tempie to do września się doczekam" :x
Obrońcy spokojnej odbudowy. Władca królestwa zapewne będzie łaskaw dla Waszej miłości a i rycerstwo ruszy z dostawami by chorągwie powstały z popiołów.
Tolek.
No Brachu, wielkie gratki. Już niedługo będziemy widzieć Twoje starcia, gdzie jak mniemam, suma floty atakującej po Twojej stronie będzie szła w dziesiątki milionów.
Obrońcy spokojnej odbudowy i niech moc będzie z Tobą.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich graczy.
Tolek.