Posts by Tolek

:kawa::kawa::kawa:

:popcorn::popcorn::popcorn::popcorn: ciekawie się robi :D

Bora :szo: dla Spawiego :graty:

A no ciekawie....

Może Administracja powinna sama o to poprosić.....

Mały edit bo zapomniałem.

Spaw gratki udanego wlotu. :)

Bora, na bank flota wstanie a błędy rzecz ludzka.... :)

Serdecznie pozdrawiam wszystkich graczy. :)

A w szczególności moją ulubioną Panią Kasię. :love:

Tolek.

Gratulacje Pani Aleksandro.

Nie oceniam wlotu ani zysku, ja nawet tak nie potrafię. Jest pani świetna. :)

Jedyne co mnie zastanawia, parzyste lub nieparzyste floty którymi Pani atakuje. Rozumiem, że ma to znaczenie, kiedyś odkryję i pojmę te tajemnicę. :/

Obrońcy spokojnej odbudowy i lecimy dalej. :)

Serdecznie pozdrawiam Wszystkich graczy. :)

Tolek.

Gratulacje Olu :)

Fakt bezczelni są Twoi sąsiedzi ,dlatego taki klaps od Ciebie powinien nauczyć ich manier ;)

powodzenia i czekam na kolejne :)

Nie mogłem się powstrzymać od dania lajka za ten "klaps"... :)

Fajnie to zostało ujęte z Twojej strony. ;)

A szczególnie moją ulubioną Panią Kasię. :love:

Tolek.

Dowody są jasne. Ale widzę że Lee mało wie o grze więc prze świecę nie co. Ciągle gdy twoi koledzy dostają wpiernicz od komorników nagle z pisaniem i komentarzami jesteś pierwszy orzeszku taak więc nie pitol farmazonów że nie sprzedajesz. Dużo osób o tym wie i operator gry więc nie kituj bo to ty nie przejdzie. Z jednym z górników gadałem przez tell i mówił wszystko o tobie.... Więc nie kręć wyda się to prędzej czy później. Takiś kryształowy jak tych dwóch co poszło do prezydenta Dudy.

Mariusza Kamińskiego i Macieja Wąsika..

Kryształowy w grze Kozak w grze ... Ale nagle z górnika wychodzi złomiarz wcześniej kumpel dziś oprawca. !!!!!

Dowody mam . Spore

A ja mam dla Was propozycję. Piszcie nawy nicków jak należy. To nie Orzeszek, to Orzech. Nikt na Was nie pisze "Rybeńka" ani "Deadpoolek_Onek". Możecie mieć wątpliwości co do starć. Ale, odnosząc się do innego gracza zachowajcie podstawy. Orzech ma konkretny nick i piszcie go tak jak należy lub nie piszcie wcale.

Tolek.

dokładnie, nie macie dowodów na to czy Orzech jest konfidentem. Zajmijcie się swoimi sprawami.

Obrońcy SzO

Zgadzam się z Kolegą.

Nie macie dowodów, nie snujcie teorii spiskowych.

Obrońcy odbudowy i to spokojnej.

Atakerowi gratki.

Serdecznie pozdrawiam wszystkich graczy. :)

A w szczególności moją ulubioną Panią Kasię :love:.

Tolek.

Miałem nic nie pisać ale jednak coś pękło więc napiszę.

Żaden ze mnie dobry gracz, ale prawo głosu mam i nikt mi go nie śmie odebrać.... "No chyba, że Pani Kasia :love:"

Napiszę krótko.

Kumpla się broni a nie złomuje.....

A buddy to kumpel...

Dla mnie to jak by iść do kogoś w gości , pogadać, zjeść przy Jego stole a potem mu, w jego własnym domu obić gębę.....

Tak się nie godzi.....

Kij mnie obchodzi czy się to komuś podoba, czy nie, taka jest prawda.

I na koniec cytat....

(Nikt Ciebie nie obroni przed "kumplem" jak wróg. Dla tego trzymaj kumpli blisko ale wrogów jeszcze bliżej)

"Sentencja zmieniona celowo"....

A w szczególności moją ulubioną Panią Kasię :love:

Tolek.

Brachu, gratulacje. Faktycznie, jak pisał przedmówca, kręcisz te stejki na potęgę. :D

Ygrek, bój się, masz pretendenta do palmy pierwszeństwa w sojuszu. :D

Obrońcy gratulacje, że uratował coś przed dofarmami i lepszego pilnowania fs. :)

Tolek.

No Brachu..... Toś zatankował..... :D

Aż mnie ciekawi na co obrońcy taka masa dexu bez floty. Chyba, że flota leciała na inne kordy. :D

Gratuluję odkrycia świetnego pola naftowego. :)

Obrońcy, cóż, odbudowy i dalszego solidnego wydobycia. :)

A szczególnie moją ulubioną Panią Kasię. :love:

Tolek.

Dawno się nie wpisywałem, cóż, praca. dom mnie ostatnio mocno pochłaniają.

Ale nie zniknąłem, jednych to ucieszy inni zaraz zaatakują. Ale, to tylko gra, rachunków mi nie opłaci ani dzieci nie wychowa. :)

Brachu, pamiętam i widzę, że nie próżnujesz. Rośnij w siłę i baw się wszystkimi którzy o swojej flocie zapominają. :)

Lub tymi, którym ciągle urlop nie wchodzi. :D

Serdecznie pozdrawiam Wszystkich graczy.

A w szczególności moją ulubioną Panią Kasię. :)

Tolek.

No. Skoro się uspokoiło to teraz coś napiszę.

Orzech Brachu wielkie gratulacje, sury zacnie, złomu mniej ale nic to, jak znam los to zaraz będzie znów flota stała, nudził się nie będziesz. :D

Obrońcy zdrowia, szczęścia, pomyślności i mniej złości życzy Tolek. :)

Moją ulubioną Panią Kasię w szczególności. ;)

Tolek

No cudnie, mam takie wrażenie drogi kolego, że gdzie nie popatrzysz, gdzie nie ziewniesz, to flota stoi. Jak by obrońcy drętwieli na sam Twój widok. Akcja w sensie "nie ruszaj się, nie oddychaj, to naszej floty nie zobaczy. :D

A i zdradź no może rąbek tajemnicy. Ty masz cokolwiek z floty czego nie liczysz w milionach?? GS, recki, satelity słoneczne oraz SS się nie liczą. :D

Na wszelki wypadek dodam, że pełzacze też nie. :D

Gratulacje udanego wlotu. :) Stocznie zostaw w spokoju, totolotek czeka. :D

Obrońcy mogę życzyć spokojnej odbudowy dodając, że wpaść w recki i Ygreka.... Cóż, nie wiem czy jest ktokolwiek nie będący na ścianie trofeów,. Jeżeli tak, zapewne policzyć ich można na palcach jednej ręki. Więc nie ma powodu do wstydu. :)

Moją ulubioną Panią Kasię w szczególności. ;)

Tolek.

No kolego, wielkie gratki, ponad 60 miliardów zysku to nie byle co. :)

Niestety nie dołączę dobrowolnie do Twojej prośby i nie będę tak hojny jak inni gracze. Wybacz. :D

Obrońcy spokojnej odbudowy i oglądania się za siebie, czy coś tam czasem nie leci za Tobą. Bądź jak ja, sknera i skąpiec. :D

Tolek.

Ten wlot budzi u mnie strach i przerażenie, skoro Panowie oracie takie bunkry, rozumiem, że z nudów bo raczej nie dla tak niewielkiego zysku, niewielkiego jak dla Was. A to znaczy, że nikt na tym uni nie jest bezpieczny. :)

Jedyna nadzieja dla nas, maluczkich, to oglądać się za siebie czy aby z za rogu nie wypada nagle flota z milionami statków i nadzieja, że nawet przy wolniejszych napędach wygramy manewrami unikowymi i zwiejemy. :D

Gratuluję wlotu i zwiększam częstotliwość oglądania się czy co tam mnie nie goni. :D

Obrońcy wielki pakiet ale na porządny budzik bo obrona jak widać nic nie daje, nawet wielka. :)

Tolek.

No widzę, że ostro szalejesz. :D

Stocznie się Tobie roztopią Brachu, wielkie gratki za tak udany wieczór. :D

Obrońcy wielki szacunek za wpis w tym poście, kultura na 100%. Szanuję i podziwiam. :)

Życzę Tobie spokojnej odbudowy i wiary iż nadejdzie dzień który się kiedyś komuś czkawką odbije po ataku na Twoją flotę. :)

Tolek.