Posts by Tolek

Idź do przodu, idź. :) Bo kto nas maluczkich obroni przed graczami co latają dla zabawy nie dla zysku... :D

Zysk jest i to się liczy, bo po to się gra by zysk był, nie strata. :)

Obrońcy spokojnej odbudowy. :)

Serdecznie pozdrawiam Wszystkich graczy. :)

Tolek.

No litości nie masz. Ludzie chcą popić, poszaleć w sylwestra i są pakowani w recki.

I dobrze. :D

Gratulacje za ustrzelenie kolejnego ST. Przetapiaj i pnij się w górę. :D

Obrońcy spokojnej odbudowy i przy następnej imprezie urlopu. :D

Pozdrawiam Wszystkich graczy. :)

Tolek.

Szanowna Pani Aleksandro, klip świetny, bardzo mi się podobał, dziękuję za wklejenie linka. :)

Obrońcy gratuluję, złom pod dom to rzadkość. :)

Atakującemu szybkiej odbudowy, choć pewnie już się odbudował. :)

Pozdrawiam serdecznie Wszystkich graczy. :)

Tolek

Bandzior, tak, zgodzę się, że wszystko winno być w obrębie zasad. Ale nie jest to moją sprawą decydowanie o tym czy ktoś nagina czy nie i co z tym zrobić.

Zaś, nawet jak coś jest naruszane albo naginane nie uprawnia to nikogo to używania takiego typu wypowiedzi na forum.

To nic nie zmieni, można sobie tylko kłopotów narobić.

Tyle ode mnie. Wszyscy jesteście dorośli, myślę, że to do czegoś zobowiązuje.

Jak zwykle, zrobicie jak uznacie za stosowne. :)

Pozdrawiam Wszystkich Graczy. :)

Tolek.

Cóż, zastanawiałem się, czy coś napisać, bo tutaj widzę emocje straszne.

Ale jednak coś napiszę.

Atakującym wielkie gratulacje, ilość surki mnie powaliła. Ja i w trzy miesiące bym tyle nie zebrał. :D

Obrońcy bardzo ale to bardzo spokojnej odbudowy, cyferki odrosną raz dwa. I nie rezygnuj z gry, dziś Ciebie oni, jutro Ty ich. :)

Co się zaś tyczy wypowiedzi między Wami..... Kochani, włos się jeży, Matko z córką, Boże drogi, Jezu Chryste...... Opanujcie się.

Choć wiem, że zaraz wpadnie tutaj Pani Kasia i porządek zrobi, polecą mniamy, ciachy i bany...

Więc Panowie i Panie, kielich dla spokojności i emocje w dół. :)

Pozdrawiam serdecznie Wszystkich graczy. :)

Tolek.

Gratulacje atakującym. Obrońcy spokojnej odbudowy, to tylko cyferki w grze. Co to by było jak by takie ilości cyferek z konta w banku zniknęły. :)

Co się zaś tyczy wypowiedzi, Kochani, co wejdę na ST to czytam, to bot, to lag, to wtyka u OP......

Moją flotę swojego czasu dorwał Ygrek,, nie gadałem nic o lagach, botach, problemach z logowaniem. Przyznałem się, że oglądałem serial i tak mnie wciągnął, że olałem FSa.

Może czasem warto uderzyć się w pierś i przyznać uczciwie, ktoś był lepszy i wygrał.

Zrobicie jak uważacie.

Tolek.

Nooo, tym razem lot dla zysku nie dla przyjemności. Szczere gratulacje Ygrek. :)

Obrońcy spokojnej odbudowy. :)

Orzech, ja czekam na takie ST u Ciebie. Szczerze tego Tobie życzę. :) Święta idą, będę miał czas, może razem polecimy.kto wie.. :)

Serdecznie pozdrawiam wszystkich graczy. :)

Tolek.

I kolejny lot dla przyjemności Ygrek. Nie szalej tak bo się uzależnisz jak od słodyczy :)

Spawacz jak zwykle, jeden dzień i będzie floty dwa razy więcej, więc spokojnie sobie buduj. :)

Tolek.

Ygrek, szczere gratulacje wlotu. Jak rozumiem nie był to lot dla zysku a dla przyjemności. :)

Spawasz, ten niewielki procent z całej twojej floty nawet ciebie nie zaboli. Jutro będziesz miał dwa razy więcej. :)

Życzę spokojnej odbudowy Tobie. :)

Tolek.

Jak już kiedyś pisałem, grosz do grosza i będzie kokosza. :)

Gratki Brachu. Jeden taki wlot dziennie i w miesiąc zbierzesz więcej niż niektórzy polując na dobre ST cały miesiąc. :)

Obrońcy tradycyjnie spokojnej odbudowy. :)

Tolek.

Widać Brachu, że rośniesz w siłę. Rośnij, rośnij, bo aż się sami napraszają byś ich odwiedził. :)

Nie bądź niegrzeczny, narób floty i leć jak zapraszają... :D

Szczere gratulacje za piękny wlot. :)

Obrońcy spokojnej odbudowy i dalszej chęci do grania. Raz Ciebie, raz Ty kogoś. :)

Tak to się toczy.

Tolek