Jak szaleć, to szaleć, bądźmy pionierami, dajmy eko x12
Posts by Jezus_Chrystus
-
-
To samo dzieje się z wiadomościami. Chcąc usunąć powiedzmy 70 ostatnich skanów, trzeba robić w turach bo w pewnym momencie system nie wyrabia.
Sondy, matko przenajświętsza.. jeden cel trzeba klikać czasem po 5-6 razy bo błąd, bo nie udało się, bo sraka i tak co chwilę..
Wyślij na raz 15 ekspedycji form życia - no problem ani razu błędu.
-
Zaiste, lepiej kopać leżącego ale mieć co kopać i zarobić, niż kopać biednego, nic nie zarobić i zniszczyć jeno pełzacze (życzę im zdrowia... w sensie tym graczom nie pełzaczom).
Gratki więc i do przodu przyj
-
Event zakończył się o 14:00 ?
-
W poniedziałki większość żałuje, gdy bólem głowy obdaruję
-
Czym że są urodziny w skali wszechświata i nie zazna prawdziwych urodzin ten, kto rodzi się co roku na nowo
-
Piękne są starcia na nowych uni, takie prawdziwe, brutalne, gdzie krew po obydwu stronach się przelewa. Na starych to tylko stare pryki strząsające popiół z cygaro
-
Jeśli twoja ręka jest dla ciebie powodem grzechu, odetnij ją; lepiej jest dla ciebie ułomnym wejść do życia wiecznego, niż z dwiema rękami pójść do piekła w ogień nieugaszony.
-
A tak z innej beczki to jak puszczacie misje ekspedycyjne na odkrywcy ?? przykłady jakie i ile statków ?
Boskiej mocy użyć trzeba, trudu wymaga ona jednak i znajomości pewnych... Dodatki do przeglądarki zainstaluj np Infinity, tam jedynie kliknąć raz musisz i flotę do ekspedycji gotową masz. Przy odrobinie szczęścia, boski pierwiastek spotkać możesz też
-
Normą natomiast staje się w każdej paczce zadań, zlecenia typu "kup coś w sklepie", "kup coś w kantynie", "przyspiesz zlecenia", "zakończ budowę".
-
To nie jest żaden problem. Na konto ktoś się musi zalogować żeby wczytało punkty etc etd. I ustawiło ów konto w rankingu.
Nie przypominam sobie, żeby takie zjawisko występowało przy poprzednich fuzjach.
ktoś na te konta się musi zalogować - co by wczytało dane konta na serwer.
Dane na serwerze są, bo przecież pokazują się na skanie. Wygląda to tak, jakby baza Statystyk nie była zsynchronizowana z tabelami przechowującymi dane o koncie danego gracza.
Ja tylko zgłaszam tą sytuację. To GF musi już zadecydować, czy zostawia to jak jest, czy puści ręcznie skrypt przeliczający graczom punkty wg stanu faktycznego.
Znając z doświadczenia wprawę programistów GF w łataniu błędów, to pewnie zarówno próba naprawy tej sytuacji, jak i jej zaniechanie, może być równie groźne dla ich baz danych
Jezu, nie sugeruj im naprawiania czegoś, bo się przez kolejne pół roku nie podniesiemy.
Zaprawdę powiadam wam, gdyby to ode mnie zależało, gra wyglądałaby i działała jak w początkach lat 2000, bez LF, bez AM i pełnymi serwerami
-
W kilku innych miejscach musiało pogromić podwójnie
-
-
Zapraszam jutro na procesje. Tylko uważajcie, bo w niektórych regionach będzie na hardzie z piorunami ale tylko tam, gdzie grzeszków najwięcej
-
A pojutrze czwartek, dzień bez maj...
-
Nie wiem jak było wcześniej ale po powrocie do gry na klasie zbieracz, być może na tym się nie puszcza takich flot ale spróbowałem kilka razy, doszło mi kilka sztuk słabych statków, reszta bezowocnie i raz czarna dziura. Podziękował.
-
w ogole sie nie da latac.. zeby raport szpiegowski trzeba bylo otwierac?
to co ja mam skanowac 20sek przed dolotem floty by zdazyc zawrocic jak cos?!
zmiana na OGROMNY -
Wszystko dziala prawidlowo masz dwie opcje w jezyku ankielskim trash i filtr która wybierzesz aby sfixowac swój problem odznacz wszystkie opcje raporty nie będą wyświetlane w miniaturkach
w ustawieniach niby to jest?
W podglądzie wiadomości jak masz u góry dwa przyciski "Kosz" i "Filtr", klikasz ten drugi i ustawiasz co chcesz widzieć.
Nie ma jednak tak łątwo, bo limit to 6 opcji.
-
Zatoczyliśmy ewolucyjny krąg. Wracamy do obrazków
-
Napisałem asekuracyjnie do supportu ticket, może się coś uda wyjaśnić. Na moim etapie to i 750 AM szkoda.
EDIT: Otrzymałem odpowiedź i tak jak kolega wyżej sugerował nie zalicza obrony. Szkoda, że w opisie zadanie to nie zostało uwzględnione bo wprowadza w błąd. Skoro obrona buduje się w zleceniach stoczni, to jak dla mnie oznacza to samo. W tym samym miejscu znajduje się ów przycisk do zakończenia zlecenia. To trochę tak jak by dali zadanie "zbuduj 5 statków dowolnego typu" i nie zaliczało np sond lub recyklerów ale dopiero gracz by się dowiadywał o tym później.
-
Gratulacje, zaznaj ukojenia
Straty niewielkie ale surowce przygarnięte.