Na wstępie chciałbym wyrazić moje ogromne zadowolenie drobna zmiana kosmetyczna która nadaje żywego koloru i odświeża całą gre .
Jedyny błąd który jest znośny jeżeli gracz jest już w wiadomościach nie może wrócić po przez kliknięcie jeszcze raz ikony wiadomosci by wrócić do wyświetlania nawet tych sojuszowych trzeba wykonać dowolna akcje aby wrócić do menu
Tak to bajera jak dla mnie wszystko ❤️
Bardziej przyjazny dla oka wygląd
Jeżeli ustawie wersję mobilna korzystając z telefonu nie widać ikony wiadomosci ale dalej mogę klikać w ich pierwotne miejsce poniżej Lini wiadomosci w klasycznej wersji 😊nie jest widoczne przed zawroceniem floty jak pierwotnie bylo godzina powrotu floty PS. Na klasycznej wersji ciągle teleporter nie działa korzystając z telefonu trzeba przerzucić na wersję mobilna wtedy działa poprawnie
Nie naprawiono błędu czarnego ekranu w wersji mobilnej
Aha teraz widzę jest to przygotowanie wszystko musi zostać wyłączone aby raporty były poprawnie pokazywane teraz sprawdzam
Naprawiono błąd z usuwaniem szybko wiadomosci 😁 ale kiedy zaczniemy klikać jak crazy to się zamuli i trzeba odświeżyć ale częstotliwość normalnego manualnego usuwania wiadomosci została dostosowana do realiów
Jeżeli ktoś nie posiada obrony bądź floty jest nie wyświetlana w miniaturce raportu w ogóle oraz nie jest uwzględniana kiedy wejdzie się w całościowy raport oraz reszta informacji + więcej plusów jak minusów
Pozywienie nie jest wliczane w stan surowców mnie to nie przeszkadzało ale czasem interesowało po 250kk patrzę na resztę sumy a tam widnieje stan 0x3
Podczas ataku rakietami miedzyplanetranymi widnieją kikony obrony jeżeli nie wybierze się celu ataku gracz atakujący nie jest pewny w jakiej ilosci upłynniają się zasoby zgromadzone 😊 identycznie wygląda to kiedy zostanie wybrany cel aktualny stan obrony bez pewności jaka siłę mogą mieć rakiety międzyplanetarne np po wprowadzeniu form zycia na systemy obronne