Orając złodzieja też z automatu stajesz się złodziejem
Posts by Jezus_Chrystus
-
-
Reasumpcje głosowania, to raczej w innym przybytku ***** ***
-
"Nie wierz facetom w czarnych sukniach"
-
-
Zysk na minus? Z czego się cieszyć?
-
"Dziękuje obrońcą". Wiesz że składanie ofiar z ludzi jest zabronione?
-
W nocy ma burzyć. Pamięajcie tostery powyłącząć z gniazdek
-
Cały czas uśmiecham się.
Gdzie mi by nie przyszło zagrać to zawsze znajdzie się jakiś upierdliwiec / specjalista od latania po satkach / obronie.
Nie wiem dlaczego oni czerpią z tego przyjemność.
Pozdrawiam pewną kobietę z Uni Libra. Też lubiła na mnie złośliwie latać.
Może nie przypadki to?
-
Dziś od około południa jest o Niebo lepiej (hehe). Zdarzają się jeszcze błędy wysyłania lub po prostu "wsytąpił bład" ale da się przełamać ponownym kliknięciem. A i czasami jeszcze jest błąd, że już wykorzystano maksymalną ilość flot, mimo że widać na zestawieniu -1 lub -2, że są jeszcze miejsca ale to już pewnie taka tam synchronizacja klient - server.
-
Oby pogoda wszystkim dopisywała w tym roku w czasie wolnym
-
Dobry, dobry dzionek
-
A co w sytuacji kiedy by nagle się zalogował? Miałem tak dawno dawno temu, że poleciałem sobie pofarmić a po powrocie -1k pkt honoru, bo panicz się na chwilę zalogował
-
No to jak kotka nie ma, to myszki będą harcować
-
Czy "known problem" jest może już ujęty w jakimś harmonogramie, czy jak to się mówi obecnie tablicy kanban lub jira? Ilość wiadomości jaka spływa o cierpieniach ludzi próbujących coś poskanować jest taka, że niebiański outlook mi siada. Palce drętwieją od klikania w to samo miejsce po x razy, ilość napojów % i antydepresantów poszybowała w górę, że musiałem przerobić wartość maksymalną, bo wykres leciał poza skalę. Hot point zaczyna już zbliżać się do plag egipskich i to wziętych razem. Zaraz drugi arkusz "plagi niemieckie" trzeba będzie tworzyć
Jeszcze doszły mnie słuchy, że chcą mnie królem Polski mianować. Normalnie "uż" się szykuje albo kolejny krzyż wkrótce
-
Jak szaleć, to szaleć, bądźmy pionierami, dajmy eko x12
-
To samo dzieje się z wiadomościami. Chcąc usunąć powiedzmy 70 ostatnich skanów, trzeba robić w turach bo w pewnym momencie system nie wyrabia.
Sondy, matko przenajświętsza.. jeden cel trzeba klikać czasem po 5-6 razy bo błąd, bo nie udało się, bo sraka i tak co chwilę..
Wyślij na raz 15 ekspedycji form życia - no problem ani razu błędu.
-
Zaiste, lepiej kopać leżącego ale mieć co kopać i zarobić, niż kopać biednego, nic nie zarobić i zniszczyć jeno pełzacze (życzę im zdrowia... w sensie tym graczom nie pełzaczom).
Gratki więc i do przodu przyj
-
Event zakończył się o 14:00 ?
-
W poniedziałki większość żałuje, gdy bólem głowy obdaruję
-
Czym że są urodziny w skali wszechświata i nie zazna prawdziwych urodzin ten, kto rodzi się co roku na nowo